رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
6بازدید
۹۶

جسارت سایت سفارت انگلیس در تهران:

ایران حتی حق غنی سازی صلح آمیز اورانیوم هم ندارد!

سایت سفارت انگلستان در تهران، با درج مطلبی با نام «ده افسانه درباره ایران و موضوع هسته ای ایران» تأکید کرده که ایران حق قانونی برای غنی سازی اورانیوم حتی برای مقاصد صلح آمیز را ندارد و باید غنی سازی را تعلیق کند! و...

ایران حتی حق غنی سازی صلح آمیز اورانیوم هم ندارد!
سرویس سیاست خارجی ـ سایت انگلیسی سفارت انگلستان در تهران، با درج مطلبی با نام «ده افسانه درباره ایران و موضوع هسته ای ایران» تأکید کرده که ایران حق قانونی برای غنی سازی اورانیوم حتی برای مقاصد صلح آمیز را ندارد و باید غنی سازی را تعلیق کند!

به گزارش «تابناک»، در این مطلب که به صورت ده ابهام یا ده افسانه و طرح پرسش و پاسخ طرح شده، آمده است: بر پایه قطعنامه سازمان ملل متحد، هم اکنون ایران حق قانونی برای غنی سازی اورانیوم را ندارد.

بنا بر این گزارش، سایت سفارتخانه انگلستان، درباره برخورد دوگانه با پرونده هسته ای رژیم صهیونیستی هم این گونه پاسخ داده است که: انگلستان به دنبال خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای است و از مقامات این رژیم هم خواسته اند به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای بپیوندند که آنان از ترس خطر ایران هسته ای به این معاهده نپیوسته اند!

این در حالی است که اگر ایران به دنبال سلاح هسته ای حرکت کند، دیگر کشورهای منطقه نیز به دنبال سلاح هسته ای خواهند رفت و سرانجام فرایند صلح خاورمیانه به خطر خواهد افتاد!

در ادامه این مطلب همچنین آمده است: این آژانس بوده که پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد داده و همه مسائل بنا بر قانون آژانس انجام شده و انگلستان و دیگر کشورها، هیچ نقشی در این زمینه نداشته اند.

همچنین درباره نظر انگلستان درباره تغییر رژیم جمهوری اسلامی ایران آمده است: انگلستان به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست، بلکه به دنبال تغییر رفتار ایرانیان است که همه جامعه جهانی، خواهان این تغییر رفتارند.

در مورد حمله نظامی به ایران هم گفته است: هرچند انگلستان به دنبال حل مسالمت آمیز پرونده هسته ای ایران است، با وجود این، همه گزینه ها و از جمله حمله نظامی را روی میز و به عنوان یک گزینه نگه داشته اند.
 
این مطلب همچنین افزوده است: ایران پروتکل الحاقی را هم امضا کرده، ولی هیچ گاه آن را اجرا نکرده و از تعهدات خود در آژانس بین المللی انرژی اتمی شانه خالی کرده است!

نیز درباره تلاش کشورهای اروپایی و انگلستان برای وقفه در مذاکرات هسته ای نیز آمده است: این گونه نیست و کشورهایی اروپایی، گفت وگوی همراه با فشار را درباره ایران اجرا می کنند و مهمترین نشانه این هم این مسأله است که انگلستان روابط خوبی با ایران دارد و در این مدت، روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع نکرده است!

با این حال، گویا برای روشن شدن اذهان مسئولان سفارت انگلستان در ایران، باید نکاتی را به آنان گوشزد کرد:

نخست اینکه: سایت سفارت انگلستان در تهران نوشته است: ایران حق قانونی برای غنی سازی اورانیوم ندارد، مستند به قطعنامه ای است که به صورت سیاسی و به دور از مسائل فنی و حقوقی تنظیم شده و ایران هیچ گاه این قطعنامه ها را نپذیرفته است؛ افزون بر اینکه اتفاقا پرونده ایران نه توسط آژانس که توسط آمریکا، انگلستان و فرانسه به شورای امنیت برده شد و شاهد این مدعا هم تلاش های این سه کشور در بیرون از آژانس برای حواله دادن پرونده هسته ای کشورمان و تهدیدهای آنان در این زمینه و همچنین مصاحبه های محمد البرادعی، مدیر کل وقت آژانس و انتقاد از این تصمیم هستند.

دوم آنکه: نپیوستن رژیم صهیونیستی به «ان.پی.تی»، به دلیل ترس از ایران هسته ای است. به فرض اینکه این سخن درست باشد، مگر ایران از همان آغاز پیروزی انقلاب دنبال سلاح هسته ای بوده که این رژیم سلاح های هسته ای تولید کرده و به آژانس هم نپیوسته است؟!
مگر کشور یا ماهیتی که دارای سلاح هسته ای است و دیگران را هم تهدید به استفاده از زور کرده، با کشوری که عضو آژانس است، سلاح هسته ای تولید نکرده و کسی را هم تهدید به استفاده از روز نکرده، با هم یکسان هستند؟

سوم: سایت سفارت انگلستان در تهران آورده است، همه جامعه بین اللملی خواهان تغییر رفتار تهران هستند و می شود یک بار برای همیشه، مسئولان این کشور جامعه بین المللی را تعریف کنند تا ملاک سنجش سخنان آنان مشخص شود.

چهارم: اینکه ایران در موافقت نامه سعدآباد در قبال دریافت مشوق هایی، تعهد خود برای تصویب پروتکل الحاقی را پذیرفت، ولی پروتکل الحاقی بعدها به دلیل ارایه نکردن مشوق ها و تعهدات غربی ها در مجلس طرح نشد، مسئولان این سفارتخانه نگفته اند که با وجود تصریح به تعلیق غنی سازی موقت اورانیوم آن هم به صورت داوطلبانه از سوی ایران چرا آنان از ایران بعدها خواستند که همیشه غنی سازی را متوقف کند.

و پنجم: اینکه سایت سفارت انگلستان گفته که یکی از نشانه روابط خوب انگلستان با ایران این است که آنان روابط خود با ایران را قطع نکرده اند، در حالی که این طرف ایرانی بوده که با وجود تذکرات مداوم به انگلستان به دلیل اهانت های همیشگی به ایران و شهروندان ایرانی، همواره حسن نیت خود را ثابت کرده، وگرنه کسی در سیاست بازی انگلیسی ها شکی ندارد.

و در پایان، ای کاش دستگاه دیپلماسی کشور، یک بار برای همیشه، تکلیف خود را با این رفتارهای موهن و متکبرانه انگلیس مشخص می کرد و... .
 
لینک خبر :
http://www.fco.gov.uk/en/global-issues/counter-proliferation/nuclear-2010/regional-issues/iran-regional/ten-myths/
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علي۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۶:۰۹

دولت بايد روابط خود را از هر لحاظ با اين جرثومه فساد قطع كند
خدايا ريشه اسرائيل و انگليس را بكن

کورش۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۴:۰۴

هنوز رفتار زشت و قلدر مابانه بریتانیا را در رابطه با موضوع ملی شدن نفت فراموش نکرده ایم. زمانی که فریاد می زدند که ایران با ملی کردن نفت خود امنیت بین المللی را به خطر انداخته است مرحوم مصدق جواب می داد که هیچ کشتی نظامی ایرانی در رود تیمز لندن حضورندارد حال آنکه سفاین نظامی انگلیسی هر روز آبادان را تهدید به اشغال میکنند.
صرف نظر از هر دیدگاه سیاسی که داشته باشیم نباید فراموش کنیم که انگلیسی ها همواره نقشی بغایت منفی در رابطه با ایران داشته اند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۳:۱۰

زرشک ! پس اگه اینجوریه شما هم حق نفس کشیدن ندارید!!

حسین۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۲:۴۹

پس مسئولين کشور و بويژه وزارت خارجه چکار می کنند؟ چرا سفارت لانه جاسوسی و فتنه انگليس را تعطیل نمی کنند؟ انگلیس با هيچ کشوری دوست نبوده و نخواهد بود.

سید مهدی۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۲:۴۷

به سگ هر چی محل نمیدی واق واقش بیشتر میشه... شیطان پرستان صهیونیست غلط میکنند به ایران حمله کنند یا حق تعیین کنند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۲:۰۳

کاش قبل از قطع رابطه با امریکا با انگلستان قطع کامل ارتباط میکردیم . هنوز هم دیر نشده
مرگ بر انگليس
و هزاران بار بيشتر مرگ بر نوكران انگليس!چهره روباه پیر برای همه ایرانیان شناخته شده است
تاکنون آدمهای روباه در این امر موفق بوده اند.

حامد۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۱:۳۳

تقصیر ماست که به حرفای اینها اهمیت میدیم مگه اونا هزاران کار ضد بشری انجام میدن از ما اجازه مگیرن که ما چشمون دوختیم دهن این منحرفین که کار مارو تایید کنن یا نه.. خدایی نباید این سایت این مطالب بذاره و اونارو بزر گ کنه ما باید اون سفارت بگیریم و به شهرداری تحویل بدیم تااشغال دونی کنه

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۱:۲۵

روباه پیر حقه باز

ايراني مسلمان۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۵۷

انگليس و ساير مستكبران از غصه بتركند هم جادارد. در نظام جهاني مورد خواست استكبار ايران را از حق قانوني دسترسي به اورانيوم جهت مصارف دارويي وتحقيقاتيمحروم كردند وبا وجود اينكه سهم بزرگي از مركز غني سازي جهاني متعتلق به ايران بودبراي دسترسي به راديو داروها ايران را زير فشار قرار دادند كه نتيجه آن اين شد كه ايران با تكيه به دانش دانشمندان خود به اين مرحله از پيشرفت اتمي رسيده هر چند در آيين ما ساخت سلاح كشتار جمعي حرام ومنفور است وايران هرگز بمب اتمي نمي سازد. اماكافر همه را به كيش خود پندارد. براي همين ايران را به تلاش در جهت ساخت سلاح اتمي متهم ميكنند اينها اگر راست مي گويند سلاحهاي موجود پيشكششان در راه توليد نسل جديد سلاحهاي كشتار جمعي كمتر اموال ملتهاي خود را هزينه كنند.(واسلام _دو كلام حرف حساب)

یوس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۴۳

نمیدانم چرا این احمقها اینگونه در مورد حقوق قانونی ملتی حرف میزنند که یکصدا پشت سر این موضوع هسته ای ایستاده اند نمیدانند که الان مثل قضیه ملی شدن نفت این موضوع برای هر ایرانی مهم است و حاضرند تاوان آنرا بدهند خوب فکری بحال سفارتشان بکنند تا اطلاعات درست بهشان بدهند واگر میدانند پس چرا ازاین حرفهای احمقانه میزنند موضوع انرژی هسته ای یک موضوع مهم وحیاتی برای الان وآینده این مملکت است از هر نظر که نگاه گنی مهم است و برای همین تمام خصوص سیاسی از هرطیف وتمام آحاد مردم از این موضوع حمایت میکنند

یوس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۴۳

نمیدانم چرا این احمقها اینگونه در مورد حقوق قانونی ملتی حرف میزنند که یکصدا پشت سر این موضوع هسته ای ایستاده اند نمیدانند که الان مثل قضیه ملی شدن نفت این موضوع برای هر ایرانی مهم است و حاضرند تاوان آنرا بدهند خوب فکری بحال سفارتشان بکنند تا اطلاعات درست بهشان بدهند واگر میدانند پس چرا ازاین حرفهای احمقانه میزنند موضوع انرژی هسته ای یک موضوع مهم وحیاتی برای الان وآینده این مملکت است از هر نظر که نگاه گنی مهم است و برای همین تمام خصوص سیاسی از هرطیف وتمام آحاد مردم از این موضوع حمایت میکنند

بورقاني فراهاني۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۳۹

بايد سفارت اين بريتانياي صغير رو به آتش كشيد.

محمد۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۲۱

کاش قبل از قطع رابطه با امریکا با انگلستان قطع کامل ارتباط میکردیم . هنوز هم دیر نشده

يک ايراني ضد انگليس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۲۰

انگلیس غلط کرده که همچین حرفی می زنه ما ایراني‌ها هنوز زنده‌ايم و به آنها 8 سال دفاع مقدس را يادآوري مي‌کنيم و مي‌گوييم که امثال باکري‌ها و باقري‌ها و بروجردي‌ها و و و باز هم هستند و تعداد و آمارشان زيادتر از اول انقلاب اگه دوست داريد مي‌توانيد امتحان کنيد و دم کثيفتان را ما قيچي خواهيم کرد

رشیدی از یاسوج۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۱۵

با سلام بنده فقیر ولی اندکی با سواد که هیچ وقت ردای مدیریت بر تن نکرده ام چرا که مدیریت به سمت مدیریت ژنتیک و سهامی رفته و بنده هم سهمی ندارم و بالا غیرتا هیچ نسبت خویشاوندی با ....ها ندارم اما حق یک سؤال را از مسؤلین تنظیم روابط خارجی در دو قوه مقننه و مجریه دارم و آن این که " این مسؤلین چه کچلی (نقطه ضعفی) پیش سران متکبر و ملحد انگلیس دارند مگر اینها به پشتیبانی خداوند متعال و مردم غیرتمند خود باور ندارند؟"اگر دارند بفرمایند رابطه با انگلیس نفع استراتژیکی دارد یا تاکتیکی ؟و اگر هیچ کدام که قطعأ هیچکدام است پس منتظر چی هستند ؟ حتمأ بچه های شان در اکسفورد مشغول استحاله شدن هستند . فکر نکنم شما تابناکی ها این را پخش کنید .

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۱۳

فدای امیر کبیر شم که خوب پوزه این سگهارو به خاک میمالید. یادش به خیر باید جای پای این نجسهارو خاک ایخت تا خاکمون نجس نشه

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۰۷

درامثال آذری هست که روزی پسرکی دوان دوان پیش پدرآمدوگفت: بابا،بابا دم دیوارخونمون خرگوش لونه کرده .پدرگفت :پسرم بی حیایی خرگوش ازبی غیرتی سگ نگهبان منزلمونه. البته تومثل مناقشه نداریم .ولی اگه درمقابل کارهاشون محکم برخوردمیکردیم حال کابه اینجانمی کشید.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۰۷

واقعا تقصیر ماست در بهترین جای تهران باغ به این بزرگی را در اختیارشان گذاشتیم تا بخورندو بخوابند و خوش باشند به ریش ماموران و نگهبانان ایرانی دور باغ بخندند و گاه و بیگاه از این گستاخی ها هم بکنند.

عبداللهی۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۵۳

ماکه جدی نگرفتیم حالایه غلطی کرده.مگه این چندسالی که به طبل ناسازگاری کوفتندچه طرفی بردندمابک کارمان ادامه می دهیم حفشان مانند واق واق حیوان وفادارجلوی خونشه ونشستن پشه ای روی عاج فیل که کسی متوجه آمدن ورفتنش نمیشه.البته باید روشونوهم کم کرد.

احمد۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۴۸

خود نفهمش هم خوب میداند که چرت گفته .منتها می خواهد برای هزارمین بار مارا بیازماید تا شاید روزنه ای بیابد

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۳۴

لعنت بر دنباله روهای انگلیس در این کشور و کسانی که آب به آسیاب این روباه پیر می ریزند

ع ع۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۳۱

جيش بوس لالا...!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۱۴

سگ ها وقتي زورشون نمي رسه پارس ميكنند

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۰۳

ازماست که بر ماست . وقتی لندن پاتوق آقازاده ها و محل تجارت و حسابهای بانکی بشه نتیجه اش همین گستاخی هاست و اونا اینجوری فکر میکنن راجع به همه.

م.م۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۸:۱۰

احتمالا اون موقع که این حرف رو می زده نوشیدنی زیاد خورده بوده،حالا شما چرا این قدر جدی اش گرفتید؟بچه که زدن نداره!

خادم۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۶:۲۹

خيلي مهم نيست چهچيري نوشته اند ما كه آنها را مشناسيم و مي دانيم كه نمي خواهند سر به تن ما باشد و عكس العمل آنها طبيع است زيرا به بركت مردم و به ويژه حوانان متعهد ايران اسلامي هر روز بخشي از بازارهاي جهاني از انحصار آنها خارج مي شود بهر حال وضع اقتصادي آمريكا و اروپا را ملاحظ بفرماييد
اي مگس عرصه سيمرغ نه جولنگه توست* عرض خود مي بري زحمت ما مي دهي

سرباز ولایت۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۴:۰۹

این انگلیسیا هم بد تنشون میخواره هااااا به خدا قسم اگه اینورا ترقه بترکونن تنگه رو چنان براشون جهنم میکنیم که تو خواب هم ندیدن خودشون میدونن که چه بلایی سرشون میاد. خدا رو شکر از همینجا هم به راحتی میتونیم اسراییل رو هدف قرار بدیم غربی ها حساسیتی که نسبت به اسراییل دارن به مادراشون هم ندارن کافی 10 تا موشک بخوره تلآویو و 1 ماه هم نفتی از تنگه نره سراغشون اونوقت گزینه نظامی براشون مفهوم پیدا میکنه ما 8سال با 40 کشور جنگیدیم با4 کشور که سهله تازه خودشون اینو خوب فهمیدن
واسه همینه چند ساله فقط تهریم میکنند و رو اوردن به شستشوی مغزی به اصطلاح خودشون بازم بهشون میگیم کور خوندین

دخو۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۴:۰۹

بعد از این همه تحریم و فشار و باج خواهی و زور گویی حالاکه باصطلاح همه راهها را به روی ایران بسته اند تنها گزینه باقی مانده برای ایران خروج از پیمان است تا آنها با مشوقهایشان(!!؟؟) از ما خواهش کنند که سر میز مذاکرات برگردیم

مسلم۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۳:۱۷

این انگلیسیهای کثیف فکر میکنند هنوز توی قرن نوزده و بیستم هستند که سفارت اونها در ایران دولت عوض میکرد . باید به صدای این سگها بی اعتنایی کرد و درب لانه جاسوسی آنها را هم بست .

فرهاد۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۲:۰۰

چیه انگار کاه یونجشون زیاد شده یادشون رفته دوره استعمار تو این کشور تموم شده ، فکر کردن هنوز این مملکت منتظره اوامر این عوضیهاست نمی دونن تو مردم ایران دیگه کسی اونا رو داخل ادم حساب نمی کنه تا بخواد به چرندیاتشون گوش بده . نگاه اینا اینقدر ابلهانست که فکر کنم اگه کل خاورمیانه رو طویله کنن بازم دمشون بیرون می مونه !

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۱:۵۱

با اين صحبت ها آيا حق با هيتلر نبود؟

داود۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۰:۴۸

بابا خیلی زرنگن بروند آبروریزیهای خودشان را درست کنند با این کشور و تاریخ مفتضح و پر از خیانت و غارتشون ..........

عبدالله۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۰:۳۸

به نظر بنده مناسب است درب سفارت انكليس اين عنوان زده شود: توالت رايكان!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۳:۵۸

ازهرچي انگليسي متنفرم.

hamid۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۳:۰۶

پدرسوخته تر از انگلیسها خودشان هستند که دروغگوترین سیاست مدارها و چاپلوس ترین سیاست مدارها نسبت به آمریکایی ها دارند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۱:۲۳

بابا شکر بد بو خورد ولش کنین به هزیون گفتن افتاده

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۱:۱۵

این پررویی و دریدگی انگلیسی ها ناشی از قوت آنها نیست بلکه ناشی از ضعف مسئولین ایران در برخورد با آنهاست. وقتی نظامیان متجاوز آنها را با سلام و صلوات و کیک و شیرینی راهی می کنند که بروند خوب آنها هم اینطوری موضع گیری می کنند. برای چی مسئولین ایران اینقدر در مقابل انگلیسی ها ضعف نشان می دهند؟ چون فقط یک قلم 400 آقازاده دارند در انگلیس به اصطلاح تحصیل می کنند. اگر رابطه با انگلیس قطع بشود این آقازاده ها کجا بروند؟ پس از ماست که بر ماست.

mahmoud۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۰:۵۲

تا کور شود هر آنکه نتواند دید. مگر قرار نبود با این بی سر و پاها قطع رابطه شود پس چی شد.مرگ بر حامیان و نوکران انکلیز.

علی۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۸:۱۴

مرگ بر استعمار پیر

ف.م۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۸:۰۵

یک پاسدار در خلیج فارس با یک اسلحه کلاش یک شناور فوق پیشرفته انگلیسی ها رو که نزدیک به ده نفر ارتشی نیروی در یایی بریتانیا در ان بود و پیشرفته ترین سلاح ها و وسایل ردیاب را همراه داشتند اسیر کرد و همه آنها خودشان را خیس کردند حالا می خواهند ما را بترسانند بخدا که هر لحظه آرزوی شهادت دارم و حاضرم بدون سلاح بزنم به قلب دشمن اجنبی که این آرزوی همه ی ایرانیان است

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۰:۳۵

مشکل ما جهان سومی ها اینه که همیشه سرانگشتان واذناب رومیبینیم بقول مرحوم رئیسعلی دلواری هرکی رو واسه جنگ میفرستن یا هندی یا مستعمراتی،ولی اونها همیشه سرها ومغزهای مارو ازکارمیدازندیانابودمیکنند

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۰۸

فکر کنم نویسنده در حالت طبیعی نبوده یا کند ذهن و فراموش کار بوده
کشوری که طی 10 سال گذشته 2 بار نیروهاش اسیر شدن حرف حسابش چیه؟
اینها با عراقی های بی سلاح و تجهیزات نمیتونند بجنگند برای ما شاخ و شونه میکشند؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۲۱:۱۸

چی میگی عمو؟ اونها خودشون برنامه ریزی کرده بودند که توسط نیروهای ایران دستگیر بشوند تا بعدش ایران با ذلت آنها را با کیک و شیرینی آزاد کند و اینطوری برای قدرت آنها تبلیغ بشود. خیلی ساده ای بابا.

امیرحسین۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۸:۰۱

این پرونده حمله به ایران نپوسید اینقدر رو میز موند؟الان 30 ساله رو میزه!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۷:۰۱

اگه سفارت انگليس را برچينند،آنها هم كشور ايران را بر مي چينند،مثل اينكه هموطنان ما در اين دنيا زندگي نمي كنند.انگليس با آمريكا فرق مي كند.به آمريكا هر چه بگويي بالاخره كنار مي آيد اما انگليس فقط فكر چپاول است.و حالا هم به راحتي اين كار را مي كند.و ما متاسفانه هيچ كاري نمي توانيم بكنيم و فقط ادعا داريم.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۱:۲۶

متاسفم برات!!!

عباس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۹:۳۰

بخواب بابا لحاف يخ كرد. تو هم احتمالاً مثل اون مردهايي كه به زنانشان در باغ اصفهان تجاوز كردن و فقط تماشا كردن مي موني. الكي جمع نبند. تو شايد كاري از دستت بر نياد ولي ايراني جماعت در طول تاريخ ثابت كرده كه نه از چيزي بجز خدا مي ترسه و نه اين تهديدات آبدوغي مي تونه روش اثر منفي بزاره. ختم كلام اينكه خيلي جوش نزن و غصه نخور ، شيرت خشك ميشه..!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۳:۳۸

شما بهایی ها کار مثبتتون همینه که مردم رو نا امید کنید و خدمت به اربابانتون و از اهم کار هاتون ایجاد فتنه داخلی شورشها سوزاندن سطل زباله و ... است

سارا۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۰۰:۵۱

الو؟! ببخشید شما از کجا تماس میگیرید؟!؟ انگار اصلا توی این دنیا تشریف ندارید!!!! شایدم زیادی ترسو و ....!! به هر حال نظر جالبی بود و خنده ای بر لبمان نشاند!

hamid۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۵۶

yek zarbomasale korvasi mige.sag ha vagh vagh mikonan ,karevane ma be pish miravad.har che mikha hand vagh vagh konand.zende bad irane ma

سارا۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۴۷

از بس بهشون رو دادیم اینجوری پررو شدن دیگه! اگه در سفارتشون رو گل میگرفتیم الان از این غلطا نمیکردن!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۴۴

inhaa hamegoone dastandaazi va dekhaalate nezaami va tahdide digar keshvarhaa ro baraaie khodeshoon mohegh midaanand valy estefaadeh mosaalemat aamiz ro baraaie iraan mamnoo. begam ke ei roobah sefataan shomaa khiaale inke bekhaahid mesle eraagh har jaa ro ke khaastid baazdid konid va amniate mellie maa ro be khatar bendaazid ro be goor bebarid. iran ham defaaa az hoghooghe va tamaamiate arzisho rooie miz gozaashte faghat kaafie eshtebaah konid oonvaght hast ke baraaie hamishe haghetoono kafe dastetoon khaahim gozaasht, allaho akbar.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۴۴

چرا در این سفارت انگلیس رو مثل سفارت آمریکا نمی بندین راحت شیم؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۱ ۱۲:۳۴

دوستان قبلا توضیح دادند که بعدش آقازاده ها کجا برند برای تحصیل علم!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۴۳

شکر میل کردن

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۳۵

انگلیس کشوری نیست که بتوانیم مواضع آن را اصولی و منطقی تلقی کنیم.

مجتبی دادوند۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۲۸

شما غلط میکنید در ارتباط با ایران اظهار نظر میکنید.ایران هر کاری که دلش میخواد انجام میده

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۲۳

اينا خيلي عقب مونده و پر رو تشريف دارن. هنوز تو حال و هواي چند دهه پيش هستن.اگه باهاشون قطع رابطه ميگريدم و از ايران اخراجشون ميكرديم اونوقت ديگه اينقدر با وقاحت هر چي ميخواستن نمي نوشتن. هنوز درك نكردن كه ما حاضريم بميريم اما ذلت مستعمره بودن خودمون و يا نسل هاي بعديمون رو نپذيريم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.