آخرین خبرقوه قضاییه: شبنم نعمت‌زاده از مرخصی بازگشت
1بازدید

بازگشت عقاب زخمی به آشیانه

وی در حالی که در بزرگراه یادگار امام تهران در حال حرکت با خودروی شخصی خود بوده، ناگهان متوجه برخورد شدید یک پرنده با گوشه یك سواری نیسان و پرتاب شدن پرنده به گوشه بزرگراه می‌شود.

وطن امروز: عقابی که مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شده بود، توسط یک دوستدار پرندگان در کرج برای مداوا به کلینیک حیوانات برده شده و با تلاش تیم پزشکی از کام مرگ نجات یافت و به آشیانه‌اش بازگشت.

اما از آنجا که کمک به حیوانات و پرندگان تفاوتی میان قناری کوچک و ظریف آوازخوان تا عقاب وحشی قائل نیست، فردی خیر و دوستدار پرندگان در کرج هفته جاری عقاب زخمی را در حالی پیدا کرد که پیکر این پرنده نیمه‌جان بود.

به گفته محسن شیر اوژن، وی در حالی که در بزرگراه یادگار امام تهران در حال حرکت با خودروی شخصی خود بوده، ناگهان متوجه برخورد شدید یک پرنده با گوشه یك سواری نیسان و پرتاب شدن پرنده به گوشه بزرگراه می‌شود.

وی با توقف خودروی خود به سراغ پرنده زخمی می‌رود و متوجه جثه عظیم عقاب می‌شود که بشدت از آن خون می‌رفت.

شیراوژن سریعا در بازگشت به کرج پرنده را به کلینیک حیوانات می‌برد و پس از معاینه پزشک کلینیک مشخص می‌شود در 2 هفته گذشته پای این پرنده مورد اصابت گلوله قرار گرفته و در حالی که بافت‌های وی در حال ترمیم بوده‌اند با برخورد با نیسان مجددا زخم حیوان شکافته و دچار عفونت شده است.

این دوستدار حیوانات گفت: پزشکان کلینیک تشخیص دادند این عقاب باید مورد جراحی قرار گیرد و البته این امر مستلزم درمان عفونت‌ها و مراقبت‌های وی‍‍ژه از این پرنده است.

پس از حدود 6 روز، روز گذشته و پس از انتقال عقاب زخمی به کلینیک این دوستدار حیوانات با قبول پرداخت هزینه درمان این پرنده از تیم پزشکی کلینیک خواست برای جراحی عقاب اقدام کنند.

تیم پزشکی با عکسبرداری از ناحیه پای عقاب که مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود، عملیات درمان را آغاز کرد.

سرانجام تیم پزشکی در عمل 3 ساعته عقاب زخمی را درمان کرده و زمینه بهبودی و پرواز دوباره این پرنده و رهایی از کام مرگ را فراهم کرد.

این دوستدار حیوانات پس از مداوای موفقیت‌آمیز عقاب زخمی با شعف فراوان به «مهر» از احساس خوب خود برای نجات دادن عقاب زخمی از مرگ و برگشتن وی به آشیانه‌اش گفت و از همه مردم خواست از کنار حیوانات بویژه پرندگان بی‌تفاوت عبور نکنند و به آنان کمک کنند.

به‌رغم همکاری این کلینیک و تخفیف در هزینه‌های جراحی انجام شده برای تشویق این قبیل حرکت‌های انسانی، ‌این دوستدار حیوانات شخصا هزینه جراحی عقاب زخمی را پرداخت کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.