آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
1017بازدید
۰

استاندار مرکزي: رياستم در فدراسيون بولينگ و بيليارد مغايرتي با قانون ندارد

استاندار مرکزي گفت: حضورم در فدراسيون بولينگ و بيليارد مغايرتي با قانون ندارد.

علي اکبر شعباني‌فرد که سمت رياست فدراسيون بولينگ و بيليارد را نيز بر عهده دارد، در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: روساي فدراسيون هاي ورزشي در صورتي که از فدراسيون هاي مربوطه حقوقي دريافت نکنند، مي توانند در ساير سمت هاي دولتي مشغول به کار باشند.

وي ادامه داد: من هم در فدراسيون بولينگ و بيليارد به عنوان يک پست افتخاري مشغول به خدمت به جوانان خواهم بود و اميدوارم با کمک ساير مسوولان بتوانم در رشد و توسعه ورزش کشور موثر باشم.

شعباني فرد در مورد وضعيت فدراسيون بولينگ و بيليارد گفت: گرايش ما بيشتر به سمت رشته بولينگ است، ورزش هاي چوبي هم که تحت عنوان (بيليارد) شناخته مي شوند زير نظر فدراسيون فعاليت مي کنند و در مجموع در چند سال اخير اين رشته ها پيشرفت خوبي در کشور داشته اند؛ هدف ما هم اين است که بتوانيم بستر خوبي براي جوانان، در جهت حرکت به سمت ورزش فراهم کنيم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.