آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
2657بازدید

نگراني از وضعيت دست‌نوشته‌هاي شهریار

موزه ادبي شهريار پس از درگذشت وي توسط شهرداري تبريز و در محل منزل مسكوني شهريار تأسيس شد.

مريم بهجت تبريزي به خبرنگار فارس، گفت: بارها به فكر جمع‌آوري دست‌نوشته‌هاي شهريار افتاده‌ايم ولي تاكنون اين مسأله بنا به دلايلي محقق نشده است.

دختر شهريار مي‌گويد: بارها پيشنهاد انتقال دست‌نوشته‌هاي پدرم به سازمان اسناد ملي را داده‌ايم تا در آنجا بهتر نگهداري شوند.
به گفته وي، مسؤليت نگهداري دست‌نوشته‌هاي شهريار طبق قاون حمايت از حقوق مؤلفان و مصنفان ايران تا 30 سال پس از درگذشت شهريار بر عهده خانواده وي است.
بهجت تبريزي همچنين مي‌گويد: دست‌نوشته‌هايي را كه زمان افتتاح موزه ادبي شهريار به صورت اماني در اختيار اين موزه قرار داده هنوز پس نگرفته است.
موزه ادبي شهريار پس از درگذشت وي توسط شهرداري تبريز و در محل منزل مسكوني شهريار تأسيس شد.
دختر شهريار اصرار دارد بنيادي با حمايت دولت تشكيل شود تا نسبت به نگهداري و انتشار دست‌نوشته‌ها و آثار شهريار اهتمام ورزد.
سيدمحمدحسين بهجت تبريزي، متخلص به شهريار 27 شهريور سال 1367 درگذشته است.
«حيدر بابايه سلام» و «كليات محمدحسين شهريار» دو اثر وي هستند كه حق انتشار آن‌ها تنها در اختيار انتشارات نگاه است.
با اين حال هنوز هم برخي از اشعار شهريار در ايران منتشر نشده و به گفته دخترش بسياري از اين اشعار نزد دوستان و بستگان نزديك شهريار است.

بهجت تبريزي همچنين مي‌گويد: برخي از اين اشعار ممكن است در دست‌نوشته‌هاي وي نيز باشند كه تنها از طريق تطبيق ديوان شهريار با اين دست‌نوشته‌ها مشخص مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۲۷ ۱۴:۱۹

سلام عليكم .باسلام خدمت خانواده محترم استادشهريار.بهترين و مطمئن ترين مكان نگهداري براي دست نوشته هاي استاد سازمان اسناد ملي مي باشد.و طبق قانون نگهداري اسنادتاريخ وبا ارزش در سازمان اسناد ملي نگهداري مي شود .

ناشناس۱۳۸۷/۰۶/۲۷ ۱۲:۳۸

شهريارا تو به شمشير قلم در همه آفاق
بخدا ملك دلي نيست كه تسخير نكردي
روحش شاد و با مولايش علي محشور باد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.