آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
2بازدید
۰

نماینده مجلس:‌انتقال‌آب‌كارون‌جسارت‌به‌خوزستان‌است

آب رودخانه كارون اكنون بسيار كاهش يافته و اين قطعا به صلاح مملكت نيست. اين رودخانه به صورت طبيعي در خوزستان جاري شده و نبايد به دست بشر، مسير آن تغيير كند.
نماينده اهواز درمجلس گفت: انتقال آب كارون به فلات، جسارت به حيثيت خوزستان است و به صلاح نيست.

به گزارش ايسنا، ناصر سوداني در جلسه شوراي اداري خوزستان كه با حضور وزير كشور برگزار شد، اظهار كرد: استان خوزستان داراي شأن بالايي است و بايد به اين استان بيشتر رسيدگي شود. البته در سال‌هاي گذشته فعاليت‌هاي بزرگي در اين استان انجام شده، ولي حجم خرابي‌هاي ناشي از جنگ تحميلي و آلودگي‌ها در اين استان به‌قدري زياد است كه مشكلات هنوز هم احساس مي‌شوند و بايد كارهايي در شأن مردم خوزستان انجام شود.

وي با انتقاد از پروژه انتقال آب از سرشاخه‌هاي كارون، افزود: انتقال آب كارون، جسارت به حيثيت خوزستان است. آب رودخانه كارون اكنون بسيار كاهش يافته و اين قطعا به صلاح مملكت نيست. اين رودخانه به صورت طبيعي در خوزستان جاري شده و نبايد به دست بشر، مسير آن تغيير كند.

سوداني تصريح كرد: مضرات انتقال آب كارون را بارها به مسئولان تذكر داده‌ايم، ولي دست‌هايي پنهاني و آشكار وجود دارد كه با عنوان "تنظيم آب در كشور"، بر انتقال آب كارون اصرار مي‌كنند. انتقال آب كارون به ضرر استان است و تامين آب شرب و آب مورد نياز كشاورزي و صنعت را با مشكل مواجه خواهد كرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.