آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
4737بازدید

عضویت ایران در شورای امنیت مسخره است!

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گستاخانه، تقاضای ایران برای احراز یک کرسی غیردائم شورای امنیت را پوچ و مسخره دانست!

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، «تریپی لیونی» وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی در اظاراتی مضحک گفت: «با توجه به عدم امنیتی که ایران در جهان پدید آورده است، اعطای یک صندلی در شورای امنیت سازمان ملل به ایران پوچ، مسخره و بی‌معنی است».

لیونی در این‌باره مدعی شده‌است:‌ «بسیار بی‌معنی است که به کشوری که به طور پیوسته امنیت همسایگانش را تهدید می‌کند و خواستار نابودی یک کشور دیگر است جواز عضویت در مجموعه‌ای داده شود که هدف آن تامین امنیت و ثبات جهان است».

لیونی همچنین در ادامه در تمثیلی مضحک افزوده‌ است: «این دقیقاً مانند آن است که به یک گناهکار حق قضاوت در مورد خودش اعطا شود»!

گفتنی است رئیس‌جمهور کشورمان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل خواستار اعطای حق عضویت غیردائم به ایران در دوره پیش رو شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.