رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
3106بازدید
۰

نمايندگان ايران در بازي هاي ورزشي فکري جهان

احسان قائم مقامي و آتوسا پورکاشيان به منظور حضور در رقابت هاي شطرنج سريع و برق آساي بازيهاي ورزشي فکري جهان فردا تهران را به مقصد پکن ترک مي کنند.

به گزارش واحد مرکزي خبر، نخستين دوره بازي هاي ورزشي فکري جهان 13 تا 27 مهر در شهر پکن برگزار خواهد شد.

تيم ملي شطرنج ايران متشکل از احسان قائم مقامي، الشن مرادي، مرتضي محجوب، امير باقري، آتوسا پورکاشيان، شادي پريدر، ميترا حجازي پور، شايسته قادرپور، و مونا سلمان ماهيني به مربيگري خسرو هرندي و حسين آريا نژاد در اين مسابقات شرکت مي کند.

رقابت هاي شطرنج انفرادي سريع و برق آساي اين دوره از مسابقات از 12 مهر آغاز خواهد شد که احسان قائم مقامي و آتوسا پورکاشيان به عنوان نمايندگان کشورمان براي حضور در اين مسابقات فردا ايران را به مقصد چين ترک مي کنند.

اين مسابقات از ديدگاه فدراسيون بين المللي شطرنج (فيده) بسيار با اهميت تلقي شده و با توجه به ارتباط فيده و خانواده المپيک در آينده، از 50 کشور برتر جهان خواسته شده حضوري جدي در اين بازيها داشته باشند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.