آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
8بازدید

نجات مرد جوان از رودخانه پر آب

این جوان به‌دلیل بی‌احتیاطی به داخل کانال آبی که آب با حجم زیادی در آن جاری بود افتاده و از طریق آن وارد رودخانه شده بود.

همشهری: اقدام به موقع آتش‌نشانان باعث شد جوان 30 ساله‌ای که بر اثر بی‌احتیاطی به رودخانه کن افتاده بود، نجات پیدا کند.

بامداد دیروز آتش‌نشانان ایستگاه 74 تهران با دریافت خبر افتادن یکی از شهروندان به رودخانه کن بلافاصله به محل حادثه در رودخانه کن رفتند.

مهدی داوری معاون عملیات منطقه‌4 عملیات آتش‌نشانی تهران در این مورد گفت: این جوان به‌دلیل بی‌احتیاطی به داخل کانال آبی که آب با حجم زیادی در آن جاری بود افتاده و از طریق آن وارد رودخانه شده بود.

وی افزود: خوشبختانه به‌دلیل ساخت و‌سازی‌ که در این قسمت انجام گرفته این بخش از رودخانه عمق کمتری دارد و این فرد توانسته بود خود را به کناره رودخانه بکشاند و با گرفتن تخته‌سنگ‌ها، خودش را نجات دهد که آتش‌نشانان بی‌درنگ با اجرای عملیات نجات، وی را از رودخانه بیرون آوردند و برای مداوا در اختیار امدادگران اورژانس قرار دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.