آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

لاريجاني:

حقايق حماسه حسيني بايد فهم و درك شود

رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌كه قيام‌هاي ملت‌هاي مسلمان در منطقه‌، برگرفته از تفكر اباعبدالله (ع) است،‌ يادآور شد: هر چه برداشت ملت‌ها از سخنان و انديشه‌هاي امام حسين (ع) بيشتر شود،‌ همبستگي آنها در برابر ظلم و جور بيشتر مي‌شود‌، چرا كه سخنان ايشان در زمان شهادت هم امر به معروف و هم نهي از منكر بود.

حقايق حماسه حسيني بايد فهم و درك شود
سرویس مجلس ـ رييس مجلس شوراي اسلامي، با بيان اين‌كه قيام‌هاي ملت‌هاي مسلمان در منطقه‌، برگرفته از تفكر اباعبدالله (ع) است،‌ يادآور شد: هر چه برداشت ملت‌ها از سخنان و انديشه‌هاي امام حسين (ع) بيشتر شود،‌ همبستگي آنها در برابر ظلم و جور بيشتر مي‌شود‌، چرا كه سخنان ايشان در زمان شهادت هم امر به معروف و هم نهي از منكر بود.

به گزارش «تابناک»، علي لاريجاني صبح امروز (يكشنبه) در مراسم عزاداري كاركنان مجلس و سپاه حفاظت مجلس شوراي اسلامي به مناسبت ايام سوگواري اباعبدالله حسين(ع) در جوار مزار شهداي گمنام، گفت: اين روزها ملت ايران با عزاداري و سوگواري‌هاي خود، قلوب‌شان را به سوي آرمان‌هاي امام حسين(ع) نزديك مي‌كنند.

وي افزود: ملت ايران جزو معدود ملت‌هايي است كه از اين نوع حماسه‌هاي آرام كننده روح و نرم‌ كننده قلب انسان برخوردار است و اين امر از نكات باشکوه مكتب تشيع به شمار مي‌آيد كه حماسه‌هايي برتر در تاريخ بشر را درون خود دارد.

نماينده مردم قم افزود: در میان فرقه‌هاي اسلامي و غيراسلامي، اين گونه مراسم‌ كه موجب همبستگي همه ملت و نزديك شدن قلب‌ها برای رسيدن به يك آرمان بزرگ مي‌شود،‌ كمتر به چشم مي‌خورد و اين به دليل وجود ائمه معصومين(ع) در مكتب تشيع است كه گفتار و كردارشان عين درستي بود.

رييس مجلس با اشاره به اين‌كه مضامين عرفاني و توحيدي در دعاي امام حسين(ع) بسيار عالي و رفيع است،‌ تصريح كرد: در مفاهيم سخناني كه از امام حسين(ع) نقل مي‌شود، بهترين مضامين توحيدي و حركت آفرين به ويژه عليه ظلم حاكمان جور نهفته است؛ بنابراين، قيام امام حسين (ع) يك انقلاب كامل بود، چرا كه توحيد ناب،‌ حماسه‌، حركت و جوشش را با هم داشت.

وي ادامه داد: امام حسين(ع) در آخرين لحظات نزديك به شهادت به فرزند خويش، امام سجاد(ع) فرمودند: «بپرهيزید از زماني كه ظلمي به مردم و ملت بشود و شما حرف يا سخني به زبان نرانيد و دفاعي نكنيد». اين حرف بسيار بزرگي براي همه ملت‌هاست كه مسئوليت بزرگ و مشترك آنها در برابر ظلم و بي‌عدالتي را نشان مي‌دهد.

وي افزود:‌ ملت‌ها يك مسئوليت مشترك براي ايجاد عدالت و مبارزه با ظلم دارند‌، بسياري از گرفتاري‌هايي كه برخي افراد صالح به آن مبتلا هستند، به آن علت است كه آنها در برابر ظلم و باطل سكوت كرده‌اند.

لاريجاني قيام امام حسين (ع) را تجلي فكري نو و حيات بخش خواند و تأكيد كرد:‌ نگهداری از شعائر اسلامي، موجب همبستگي قلوب ملت مي‌شود و اين از بركات معارف بلند اهل بيت (ع) است؛ بنابراين، در عين شورآفريني بايد حقايق حماسه حسيني فهم و درك شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.