آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
2بازدید
۴

وزیر خارجه آرژانتین: چرا نباید با ایران رابطه‌ای عالی داشته باشیم؟

خبرگزاری «رویترز»، مقاله‌ای را در انتقاد به تلاش وزیر خارجه آرژانتین برای گسترش روابط این کشور با ایران منتشر کرده است؛ به دنبال آن، وی به این مقاله واکنش نشان داده، ولی رویترز، نامه «هکتور تیمرمان»، وزیر خارجه آرژانتین را منتشر نمی‌کند. وی به ناچار پاسخ رویترز را در گفت‌وگو با خبرگزاری ملی آرژانتین می‌دهد.

وزیر خارجه آرژانتین: چرا نباید با ایران رابطه‌ای عالی داشته باشیم؟
سرویس سیاست خارجی ـ با اینکه دولت آرژانتین در روز‌‌های اخیر از سوی دولت آمریکا و لابی‌‌های صهیونیستی به دلیل افزایش سطح روابط سیاسی و تجاری خود با ایران، در فشار قرار گرفته است، با وجود این، «هکتور تیمرمان»، وزیر خارجه این کشور، از روابط رو به رشد ایران و آرژانتین حمایت کرد.

به گزارش «تابناک»، به تازگی خبرگزاری رویترز، «هکتور تیمرمان» را به کوتاه آمدن در پرونده آمیا به قیمت گسترش روابط متهم کرده است؛ اتهامی که بلافاصله با واکنش وزیر خارجه آرژانتین روبه‌رو شد.

وی در نامه‌ای که به رویترز نوشت، نه تنها از مواضع پیشین خود کوتاه نیامد، بلکه به دفاع از گسترش روابط آرژانتین و ایران پرداخت و اظهار داشت که نمی‌توان در مقابل تجارت با ایران ایستاد؛ آن هم هنگامی که ایران همزمان همکاری خود برای مشخص شدن پرونده آمیا را افزایش داده است.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری ملی آرژانتین، همچنین تأکید کرد، آرژانتین نمی‌خواهد در منزوی کردن ایران شراکت داشته باشد.

تحلیلگران بر این باورند، با روندی که آژانتین در پیش گرفته، به دنبال پیروی از الگوی برزیل، یعنی توسعه روابط با کشورهای غیر متعهد در جهان کنونی است.

در سال گذشته میلادی، حجم صادرات آرژانتین به ایران نزدیک 70 در صد افزایش یافت و این کشور بالغ بر یک و نیم میلیارد دلار صادرات به ایران داشته است.

گفتنی است، گذشته از افزایش میزان تجارت بین ایران و آرژانتین ظاهرا مقامات این کشور تصمیم گرفته‌اند، در قالبی همچون رویکرد ونزوئلا نگاه مستقل و ملی به کشور‌‌های غیر متعهدی چون ایران داشته باشد.

لازم به ذکر است، با اعمال فشار صهیونیست‌‌ها به دولت آرژانتین، مبنی بر متهم کردن ایران در حادثه تروریستی موسوم به آمیا، دو کشور سال‌ها روابطی سرد و بی‌رمقی را تجربه کردند که گویا با رویکرد دولت کنونی این کشور این روابط در حال گرم شدن و رونق گرفتن است!


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۵ ۲۳:۵۸

این یعنی چرا ما هم نباید ایران رو بچاپیم؟!!

feri۱۳۹۰/۰۹/۲۵ ۲۳:۴۶

فعلا که یکترفه بوده.مگه اینکه قلیانهای صادراتی دوطرفه حساب کنیم

نیما۱۳۹۰/۰۹/۲۵ ۲۳:۴۳

چه منطق جالبی دارند این غربی ها، هرکس بر خلاف میل آنها حرکت کند، محکوم است و حتی حاضر نیستند پاسخ طرف را بشنوند!

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۵ ۲۳:۴۰

بوی پول شنفتن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.