آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
300بازدید

زمينه‌سازي اولمرت براي حضور سوريه در آناپوليس

سوريه تاكنون پاسخ قطعي درباره حضور خود در نشست يك روزه مذاكرات صلح اسرائيلي ـ فلسطيني نداده است.

نخست‌وزير رژيم اسرائيل، امروز (يكشنبه) گفت كه وي از شركت سوريه در كنفرانس صلح خاورميانه كه روز سه‌شنبه در آمريكا برگزار مي‌شود، استقبال مي‌كند.

به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري «رويترز»، ايهود اولمرت، نخست‌وزير رژيم اسرائيل، در هنگام سوار شدن به هواپيما پيش از رفتن به واشنگتن گفت: اسرائيل شركت سوريه در كنفرانس آناپوليس در مريلند را كه روز سه‌شنبه برگزار مي‌شود، مثبت ارزيابي كرد.
اولمرت گفت: ما چندين بار گفته‌ايم كه از شركت سوريه در اين كنفرانس استقبال مي‌كنيم.
 
سوريه تاكنون پاسخ قطعي درباره حضور خود در نشست يك روزه مذاكرات صلح اسرائيلي ـ فلسطيني نداده است.
 
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا آمريكا براي شركت احتمالي سوريه در اين نشست وعده‌هايي به اين كشور داده است گفت: من اين طور فكر نمي‌كنم.

سوريه پيش از تصميم‌گيري براي شركت خود در اين نشست، خواستار توضيح درباره دستور كار اين كنفرانس شده است.

سوريه اعلام كرده است كه خواستار مذاكره درباره باز پس‌گيري بلندي‌هاي جولان است؛ بلندي‌هاي جولان منطقه‌اي استراتژيك و مشرف به شمال اسرائيل كه در سال 1967 در جنگ خاورميانه به دست اسرائيل اشغال شد.
وزيران اتحاديه عرب در روز جمعه و در قاهره با شركت در اين كنفرانس موافقت كردند.

وزيران اين اتحاديه با هدف حمايت از ساختن يك كشور فلسطيني و اصرار به اسرائيل براي بازگرداندن بلندي‌هاي جولان به سوريه به عنوان بخشي از روند صلح منطقه، در اين اجلاس شركت خواهند كرد.

اولمرت گفت: من اميدوارم نشست آناپوليس با مذاكرات جدي درباره همه مسائل اصلي و مهم همراه باشد كه منجر به پيدا شدن راه حل‌ دو كشور براي دو ملت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.