آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

جریمه شهرداری به دلیل اهانت به کریمی و آفساید بودن گل دوم

فدراسیون شکایت پرسپولیس را وارد دانست

فدراسیون فوتبال در نامه‌ای هر دو شکایت پرسپولیس در بازی شهرداری تبریز را وارد دانست و حکم به درستی ایرادهای وارده داد.

در نامه اول فدراسیون فوتبال اعتراض باشگاه پرسپولیس به داور مسابقه پرسپولیس و شهرداری تبریز به تاریخ دوشنبه 26 بهمن ماه را وارد دانست. در این نامه با اشاره به اینکه اشتباهات داوری گاهی به سود و گاهی به ضرر یک تیم می شود، آمده است: گل دوم شهرداری تبریز به دلیل اشتباه کمک داور در موقعیت آفساید به ثمر رسیده است.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، همچنین فدارسیون فوتبال در نامه دیگری اعلام کرد؛ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت باشگاه پرسپولیس مبنی بر اهانت تماشاگران تیم شهرداری تبریز به علی کریمی را صحیح دانست.

کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال، اقدام تماشاگران شهرداری تبریز مبنی بر اهانت به علی کریمی و داور مسابقه را تخلف محسوب و با احراز آن و تطبیق با بند 4 ماده 22 آیین نامه انضباطی، باشگاه شهرداری تبریز را به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.