آلمان ۱ درصد نفت مورد نیاز خود را از ایران تامین کرد
وزارت اقتصاد آلمان اعلام کرد این کشور در سال گذشته میلادی ۸۲۱ هزار تن نفت از ایران وارد کرد که معادل یک درصد کل واردات آلمان بوده است.
به گزارش فارس، وزارت اقتصاد آلمان در گزارشی اعلام کرد: واردات نفت آلمان از سوریه و ایران در سال گذشته کاهش یافته است درحالی که بزرگترین اقتصاد اروپا واردات خود از عراق را 2 برابر کرده است.
به گزارش بلومبرگ، واردات نفت ایران 45 درصد کاهش یافته و به 821 هزار تن رسیده است. ایران پانزدهمین تامینکننده نفت آلمان در این سال شناخته شده و حدود یک درصد نفت مورد نیاز این کشور را تامین کرده است.
واردات نفت از سوریه به عنوان نهمین تامینکننده نفت آلمان 42 درصد کاهش یافته و به 1.57 میلیون تن رسیده است. این درحالی است که واردات نفت خام از عراق، 50 درصد افزایش یافته و به 759 هزار تن رسیده است.
بر اساس این گزارش، روسیه بزرگترین تامینکننده نفت خام آلمان در سال گذشته باقی مانده است و صادرات آن از 33.9 میلیون تن به 35.2 میلیون تن افزایش یافته است.
کل واردات نفت خام آلمان در سال گذشته میلادی 2.9 درصد کاهش یافت و به 90.5 میلیون تن رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.