دسترسی به ۲۴۹ گلزده برای یونایتد رویا نیست
میخواهم رکورد بابی چارلتون را بشکنم
مهاجم ملیپوش تیم فوتبال منچستریونایتد گفت: دوست دارم رکورد جادوانه گلزنی "بابی چارلتون" را در منچستریونایتد بشکنم.
وین رونی با دو گلی که ابتدای هفته جاری در بازی منجر به برد ۲ بر یک مقابل لیورپول زد، توانست به رکورد ۱۶۸ گل زده برای یونایتدها برسد. از این نظر او در تاریخ حیات یونایتدها، در رده ششم بهترین گلزنان تیم و در کنار "جو اسپنس" قرار گرفت.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه اکسپرس، وی پس از این موفقیت اظهار امیدواری کرد تا همچنان با استمرار حضور برای شیاطین سرخ گلزنی کند تا زمانی به رکورد گلزنی اسطوره یونایتدها یعنی "بابی چارلتون" با ۲۴۹ گل زده برسد.
رونی که اکنون ۲۶ سال دارد و در فصل جاری برای تیم تحت رهبری فرگوسن، ۱۷ گل زده، اظهار داشت: با دو گلی که به لیورپول زدم، در پله ششم بهترین گلزنان تاریخ منیونایتد جای گرفتم. حضور در این رده، افتخار کمی نیست. اما من به آینده مینگرم. زیرا میخواهم رکورد "بابی چارلتون" را بشکنم.
وی ادامه داد: این ادعا رویا و خودبزرگبینی نیست. با ۲۶ سال سن فکر میکنم هنوز جوانم و میتوانم با افزایش تعداد گلهایم، روزی به هدفی که دارم، برسم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.