آخرین خبرراهکار جدید چین برای حل اختلافات ایران و آمریکا
2106بازدید

تعلیق پروازهاي اير فرانس به ايران

پروازهاي مستقيم شرکت هواپيمايي ايرفرانس- کا ال ام بين تهران و پاريس از روز دهم آبان ماه به حالت تعليق در مي ايد.

سخنگوي اين شرکت در گفت وگو با ايرنا ضمن تاييد اين خبر دليل اين اقدام را اقتصادي توصيف کرد و افزود : گروه شرکت هواپيمايي "اير فرانس ، کا ال ام" در عوض پروازهاي خود از هلند به مقصد تهران را از 4 پرواز در هفته به 5 پرواز افزايش مي دهد که با توجه به پروازهاي بين پاريس و آمستردام که روزانه به 15 پرواز مي رسد مسافران اين گروه پروازي از پاريس به امستردام و از انجا به تهران خواهند رفت.

سخنگوي اير فرانس اعلام کرد در صورت مساعد شدن شرايط اقتصادي ، ايرفرانس بار ديگر به از سر گيري اين پروازها اقدام خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۳ ۱۴:۰۵

ناراحت نباشید قرارشرکت هواپیمائی افغانستان و عراق و برخی کشورهای آفریقائی پروازهایشان به ایران راه اندازی شود

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۳ ۱۱:۲۶

طرز رفتار و برخورد کارکنان ایرفرانس مثل ایران ایر بسیار بی ادبانه است. من خودم در چند پرواز این رو مشاهده کردم. بخصوص در فرودگاه پاریس.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.