رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
3بازدید
۳۱

اتحادیه اروپا: زمان و مکان مذاکره با ایران قطعی شده است

در پایان روزی که گمانه‌زنی‌ها و اظهارنظرهای ضدونقیض درباره زمان و مکان دقیق مذاکرات ایران و گروه 1+5، فضای رسانه‌ای جهانی را تشکیل داده بود، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از قطعی شدن زمان و مکان مذاکرات خبر داد.

در پایان روزی که گمانه‌زنی‌ها و اظهارنظرهای ضدونقیض درباره زمان و مکان دقیق مذاکرات ایران و گروه 1+5، فضای رسانه‌ای جهانی را تشکیل داده بود، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از قطعی شدن زمان و مکان مذاکرات خبر داد.

به گزارش «تابناک»، سخنگوی کاترین اشتون، امروز در مقر اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد مذاکرات میان ایران و 1+5 روز چهاردهم آوریل (26 فروردین) در استانبول برگزار خواهد شد.

خبرگزاری «رویترز» با بیان این خبر به نقل از سخنگوی اشتون نوشت: «ما توافق کرده‌ایم که مذاکرات را چهاردهم آوریل در استانبول برگزار کنیم».

وی ادامه داده است: «ما امیدواریم دور نخست مذاکرات به ایجاد فضایی مساعد برای پیشرفت محسوس منجر شود. ما قطعا در پی یک فرایند پایدار و ادامه‌دار هستیم».

این خبر در حالی بیان می‌شود که پیش از این، اعلام شده بود به احتمال زیاد، مذاکرات در تاریخ سیزدهم آوریل (25 فروردین) برگزار خواهد شد و مکان قطعی برگزاری این مذاکرات نیز هنوز مشخص نیست.

بنا بر این گزارش، ظهر امروز، خبری مبنی بر تعیین قطعی استانبول به عنوان میزبان مذاکرات منتشر شد، ولی این خبر با پاسخ مقامات جمهوری اسلامی ایران و ترکیه، مبنی بر عدم تعیین قطعی این شهر به عنوان میزبان روبه‌رو شد.

با این حال، اعلام این خبر رسما از سوی اتحادیه اروپا، می‌تواند نشانه ای از قطعی شدن این موضوع باشد.

پیش از این مکان‌های دیگری از جمله بغداد، بیروت، دمشق و آستانه به عنوان گزینه‌هایی برای برگزاری مذاکرات از سوی ایران مطرح شده بودند و حتی پیشنهاد برگزاری مذاکرات در بغداد، به طور رسمی به دولت عراق ارائه شده بود.

به هر حال، با وجود تأیید اتحادیه اروپا، هنوز بیانیه‌ای از سوی دستگاه ذیربط کشورمان در این باره منتشر نشده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۳:۱۶

عزت ملی مون منو کشته ! با اون همه بدو بیران اردوغان ،سلانه سلانه میریم استانبول !

محسن عابدینی۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۳:۰۲

با سلام به نظر بنده مکان مذاکرات تاثیر چندانی در مذاکرات نداره و موضوع مذاکره و توافق و عدم توافقات مطرح است در ضمن ترکیه همسایه ما است و طبیعی است که موضوع ایران برای انها مهم باشه در روزگاری که تمام دوستان منطقه ای رو از دست دادیم از دست دادن ترکیه تو این شرایط تحریم کار خطر ناکیه از ماست که بر ماست

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۲:۴۷

پس چی شد اقتدارمون؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۱:۱۴

به نظرم در اين زمان،‌ مكان بحث مذاكره مهمتر از موضوع ها و سناريو سازي هاي غرب در جلسه پيش رو نيست . الان گوش تركيه كمي كشيده شده است و به نظرم الان تمام كارشناسان موضوع بايد درباره محتوي هم انديشي و پيش انديشي كنند . و در فاز دوم مكان مذاكره را به كشوري ديگر انتقال دهند .

غلامرضا بوشهري۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۰:۴۵

به نظر من مكان مذاكره اصلا مهم نيست بلكه نتيجه مذاكره مهمه اينشالله به نتيجه خوب برسيم تا بيشتر از اين از دنيا عقب نيفتيم

ابراهیم۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۰:۴۰

مکان مهم نیست نتیجه مذاکرات مهم است انشالله ایران پیروز از مذاکره درآید

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۰:۲۵

بابا ما ایرانیها اگر نخوایم گوش کنیم تو کاخ سفیدم نشسته باشیم باز گوش نمیکنیم چون با حرف زور مخالفیم چه فرقی میکنه ترکیه باشه یا مثلث برمودا

فرهاد۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۹:۵۷

اصلا چرا اینجا و اونجا ایران ، همینجا

reza۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۲۳

کابل بهترین مکان بود با ما هم همزبان هستند.

علی۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۱۶

متاسفم با اون حرفهای تر کیه و کاهش بیست درصدی نفت صادراتی کشورمان به تر کیه باز ما رفتیم استا نبول مذاکره کردیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۱۵

این همه شاخ و شونه برای اردوغان کشیدید آخرش هم به استانبول راضی شدین؟

محمد ج۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۰۱

از اول هم باید ایکار رو میگکردید

کوهی۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۳:۳۹

با عرض سلام و خسته نباشید

اینکه 1+5 در هر مذاکره و به احتمال قوی در مذاکره ی پیش رو شرط و شروط میگذارند که برای مثال ایران غنی سازی را متوفق کند یا اینکه در کشور ثالث غنی سازی را تا %20 ادامه انجام دهد خودشان از قبل میدانند که ایران اسلامی پاسخش به پیشنهاد 1+5 منفی است اما مسئله مطلب دیگری است و آن این است که 1+5 از زبان اسرائیل غاصب سخن میگویند یا شرط و شروط میگذارند و همزمان در پشت درب های بسته از ایران اسلامی میخواهند که دست از اسلام متعرض خود بردارد و افشاگر ظالمین و چپاولگران در دنیا و یا بویژه در منطقه نباشد و حال اگرچه ایران اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد حداقل به وجود اسرائیل کاری نداشته باشد که اگر ایران اسلامی چنین کند آنوقت یک نیروگاه هسته ای سهل است ایران اسلامی میتواند صدها نیروگاه هسته ای داشته باشد و کلا مذاکرات به پایان میرسد و السلام پس مسئله نجات اسرائیل است نه نیروگاه هسته ای ایران اسلامی و این شرط و شروط ها کلا وقت تلف کردن و مطالبی سرکاری است !؟ طفلکی خانم اشتن که خودش پاسخ ایران را از قبل میداند و کاری از دستش ساخته نیست!؟

امان از دست این دنیای وانفسا. خدایا فرج امام زمان و ظهور این وجود گرامی را همراه با سلامتی اش برسان . انشاالله

سعید۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۴۹

هزار تا از این مذاکرات هم برگذار بشه حتی تو کره ماه باز هم کاسه همان است و آش هم همان. ایران و آمریکا دشمن 30 ساله هستند پس این مسخره بازی ها فقط برای سرگرم کردن مردم هست و نه بیشتر. حاضرم با همه ی خوانندگان نظرم شرط ببندم اگر این مذاکرات هم برگزار بشه و 2 طرف به هیچ نتیجه ایی نرسند باز هم آمریکا محال است به ایران حمله نظامی بکند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۳۶

کسی که میترسه تهدید میکنه اگر نمیترسیدند مرد عمل بودند.ترس هم برادر مرگه.پس غربی ها همتونو خدا بیامرزه که جرات عمل ندارید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۲۵

ایران نباید کوتاه بیاد.ما به اندازه کافی غنی هستیم.

سياوش۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۱۷

غني هستيم ولي كو بهره وري.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۲۰

بازهم تکرار مکررات.غربی ها حرف تازه بزنید .

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۰۳

حالا مكانش مهم نيست اميدوارم بتونن نتيجه مثبت بگيرن تا مشكلات ملت حل بشه

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۱:۰۱

کابل بهتر بود ها

صدای مخالف۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۵۶

دیدیم که بالاخره حرف ترکیه به کرسی نشست

بنیامین۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۴۸

ما گفتیم یه بار دستگاه دیپلماسی کشورمون قاطعیت نشون داده و بخاطر رفتار های دوگانه ترکیه ترکیه رو واسه مذاکره کنار گذاشته اما انگار این اقتدار داشتن های سیاسی به ما نیومده اخرشم شد همون ترکیه

هوشنگ۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۲۰

من نمي دونم مكان يك مذاكره چقدر اهميت داره بابا مگه ميخواهيد بريد پيك نيك برين سر اصل مطلب

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۱۲

بعد از آن همه هتاکی اردوغان راضی به مذاکره در استانبول شدند؟
واقعا باعث تاسف است.

محسن مطلق۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۲:۱۹

گویا ما عادت کردیم به کشورهای مفت خوری امثال ترکیه باج بدیم فرق نمی کنه ترکیه یا عراق ووو... بدون شک یکی از دلایل به نتیجه نرسیدن مذاکرات مداخله و زیادی خواهی همین کشورهای ثالث است

من۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۰:۲۶

بابا اونا که عذرخواهی نمودن

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۷:۴۷

سلام رفیق:
حالا خدا کنه که این مذاکره یک نتیجه ای بده و از تحریم ها کم بشه والا حسابی تحقیر شدیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۵۵

به نظر من با تلفن تصويري مذاكره كنند ،،، زحمت رفت و آمد هم نداره

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۴۹

همش باید از اجنبی حقیقت رو بشنویم

من۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۱۰:۲۵

مذاکره با قبول پیش شرط از سوی غرب، کاملا شکست خورده است.

محمد۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۸:۲۴

چرا دوباره استانبول؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.