آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
3715بازدید

سؤال مجلس درباره تفاهم‌نامه پروتون با سايپا

وي ادامه داد: درباره تفاهم‌نامه سايپا و پروتون، گزارش نهايي در كميسيون صنايع تهيه خواهد شد و در صورتي كه لازم باشد از وزير صنايع نيز مي‌خواهيم در كميسيون حاضر شود.

عضو كميسيون صنايع مجلس گفت: مركز پژوهش‌هاي مجلس و كميسيون صنايع در هفته جاري، پرسش‌هايي را درباره تفاهم‌نامه سايپا و پروتون به مسئولان شركت سايپا ارايه خواهند داد.

حميدرضا فولادگر در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: نظرات اوليه مركز پژوهش‌هاي مجلس درباره تفاهم‌نامه سايپا و پروتون توسط اعضاي كميسيون صنايع، بررسي و قرار شد پرسش‌هاي مربوط به اين موضوع را براي شركت سايپا بفرستيم تا مديرعامل اين شركت، با حضور در كميسيون صنايع به آنها پاسخ دهد.

وي ادامه داد: درباره تفاهم‌نامه سايپا و پروتون، گزارش نهايي در كميسيون صنايع تهيه خواهد شد و در صورتي كه لازم باشد از وزير صنايع نيز مي‌خواهيم در كميسيون حاضر شود.

وي تصريح كرد: كليات بحث كميسيون صنايع مبني بر حمايت از برند خودروسازي داخل است تا تفاهم صورت گرفته،  به گونه‌اي به قرارداد تبديل شود كه در مجموع، به سود صنعت داخل و توليدكنندگان باشد و امكان استفاده از توان داخل در زمينه قطعات و موتور فراهم شود.

فولادگر با اشاره به بازديد اعضاي كميسيون صنايع از شركت سايپا در هفته گذشته گفت: اين هفته، پرسش‌هاي مربوط به تفاهم‌نامه سايپا و پروتون، به مسئولان سايپا ارايه خواهد شد.

پرداخت تسهيلات پنج ميليارد دلاري آغاز نشده ‌است
عضو كميسيون صنايع در ادامه با بيان اين‌كه پرداخت تسهيلات پنج ميليارد دلاري به صنايع هنوز آغاز نشده ‌است، گفت: ‌دليل ديركرد در اين باره، اعمال برخي سياست‌هاي انقباضي از سوي بانك مركزي است كه اميدواريم در پي توافق انجام شده ميان مسئولان بانك مركزي و وزارت صنايع، پرداخت تسهيلات هر چه سريعتر آغاز شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.