آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
3453بازدید
۰

ايراني‌ها و 1,355,000 تخلف رانندگی در بزرگراه‌ها

رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راهنمايی و رانندگی کشور در ادامه به خبرنگار مهر می گويد: گشتهای پليس بزرگراه کشور طی هفت ماه گذشته تعداد 45043 خودرو را به علت رعايت نکردن قوانين راهنمايی و رانندگی توقيف کرده اند.

طی هفت ماه گذشته 463 .1.355 تخلف راهنمايی و رانندگی توسط پليس بزرگراه و پليس نامحسوس در کشور ثبت شده است که شهر تهران با 183 هزار و 456 فقره تخلف بيشترين آمار را به خود اختصاص داده است.

رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راهنمايی و رانندگی کشور با اعلام اين خبر به خبرنگار مهر گفت: در اين مدت بيش از 99 هزار خودرو در کشور توسط پليس بزرگراه و پليس نامحسوس به علت تخلفات رانندگی توقيف شده اند.

ايران يکی از 5 کشور جهان است که بيشترين آمار تصادفات جاده ای را در جهان دارد.

چندی پيش جانشين رئيس پليس راهنمايی و رانندگی گفته بود: "طی 6 ماه گذشته 13 هزار 68 نفر بر اثر تصادفات در کشور جان خود را از دست داده اند که اين آمار در مدت مشابه سال گذشته 8/3 درصد کاهش داشته است".

بنا بر اظهارات سردارهاديانفر در "سال گذشته 417 هزار فقره تصادف در کشوربه وقوع پيوسته است که 5 هزار و 867 تصادف فوتی، 84 هزار تصادف جرحی و 327 هزار تصادف خسارتی داشته ايم".

رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راهنمايی و رانندگی کشور در ادامه به خبرنگار مهر می گويد: گشتهای پليس بزرگراه کشور طی هفت ماه گذشته تعداد 45043 خودرو را به علت رعايت نکردن قوانين راهنمايی و رانندگی توقيف کرده اند.

سرهنگ عليمردانی افزود: همچنين تيمهای پليس نامحسوس تعداد54507 دستگاه خودرورا در مدت هفت ماه گذشته به علت نقض قوانين راهنمايی و رانندگی توقيف کردند.

بر اساس اظهارات وی حرکت با سرعت غير مجاز با 459058 فقره بيشترين تخلفی بوده است که رانندگان انجام داده اند و پس از آن استفاده نکردن از کمربند ايمنی با295186 فقره تخلف در رديف دوم قرار دارد.

عليمردانی اظهار داشت: پليس نامحسوس به شدت با تخلفات حادثه ساز مانند سرعت غير مجاز برخورد می کند و خودرو رانندگان متخلف از يک هفته تا يک ماه توقيف می شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.