آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

فوتبال مقدماتی جام جهانی برزیل؛

توقف ناامیدکننده ایران مقابل قطر

تیم ملی فوتبال ایران در حضور صد هزار بیننده مقابل قطر متوقف شد. تیم ملی در مرحله مقدماتی رقابت‌های فوتبال جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در قاره آسیا مقابل تیم قطر در ورزشگاه آزادی متوقف شد تا بار دیگر، نگرانی ورزش دوستان کشورمان نسبت به نتایج این تیم، آغاز شود.

 در این دیدار كه در حضور صد هزار بیننده برگزار شد، تیم ایران مقابل تیم ملی چند ملیتی قطر به نتیجه تساوی بدون گل رضایت داد تا نتواند به صدر جدول رده بندی گروه نخست نزدیك شود.

به گزارش «تابناک»، تیم ملی بازی را مسلط بر توپ و میدان آغاز کرد و چندین حمله روی دروازه قطر انجام داد، ولی دقایقی بعد، تیم قطر از لاک دفاعی بیرون آمد و به سمت دروازه ایران حرکت کرده و خطراتی را هم پدید آورد.
 
دقیقه سی بازی، تیم ملی بار دیگر جان تازه‌ای گرفت و حتی ضربه نکونام به تیرک دروازه برخورد کرد اما بلافاصله ایران صاحب موقعیت دیگری شد، ولی با بدشانسی این موقعیت‌ها از دست رفت. دقیقه ۳۵ بازیکنان قطر حمله خطرناکی انجام داد که رحمتی به خوبی این توپ را دفع کرد.

تیم ملی در نیمه دوم بازی هجومی‌تری به نمایش گذاشت؛ اما بازی بسته قطری‌ها کار را برای مهاجمان تیم ملی سخت کرده بود و حتی اعتراض تماشاگران را هم در پی داشت.

حملات تیم ملی ادامه داشت اما تاکتیک ایران برای باز کردن دروازه قطر مثمر ثمر واقع نشد. تیم ملی که در بازی با ازبکستان هم نمایش جالبی نداشت و توقع می‌رفت امروز مقابل‌ صد هزار بیننده خودی بهتر ظاهر شود و نتیجه بهتری بگیرد، بازی ناامید کننده‌ای نشان داد و بدون گل متوقف شد. ایران در دو بازی مرحله پیش نیز دو بار برابر قطر متوقف شده بود.

تیم ملی که در بازی نخست خود در این مرحله، ازبکستان را یک بر صفر شکست داده بود با این تساوی چهار امتیازی شد. قطر که در دو بازی قبل خود مقابل تیم‌های لبنان و کره جنوبی یک امتیاز به دست آورده بود، با این تساوی دو امتیازی شد. در این گروه کره با شش امتیاز اول و ایران با چهار امتیاز در جایگاه دوم است.

حملات ملی پوشان ایرانی از کناره‌ها در این نیمه نیز ادامه یافت اما دروازه‌بان و مدافعان بلندقامت قطری به راحتی سانترهای هافبک‌های کشورمان را دفع کردند تا دروازه خود را بسته نگه دارند.

قطری‌ها در این نیمه با دفاع چند لایه در زمین خود و تلف کردن وقت، یک امتیاز ارزشمند را در حضور صد هزار بیننده ورزشگاه آزادی تهران کسب کردند تا امیدوارانه به دوحه بازگردند.
داور استرالیایی بازی به ابراهیم ماجد و سزار از قطر و تیموریان و کریمی از ایران کارت زرد نشان داد.

ترکیب تیم ملی ایران:

مهدی رحمتی، خسرو حیدری، سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، هادی عقیلی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، حسین ماهینی (۵۳ ـ اشکان دژاگه)، احسان حاج صفی (۴۶ ـ محمدرضا خلعتبری)، علی کریمی و کریم انصاری فرد (۹۰‌ ـ مازیار زارع).
 
سرمربی: کارلوس کی‌روش
برنامه سایر دیدارهای تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی به شرح زیر است:
سه‌شنبه ۲۱/۰۶/۹۱ لبنان با ایران
سه‌شنبه ۲۵/۰۷/۹۱ ایران با کره‌جنوبی
چهارشنبه ۲۴/۰۸/۹۱ ایران با ازبکستان
سه‌شنبه ۱۴/۰۳/۹۲ قطر با ایران
سه‌شنبه ۲۱/۰۳/۹۲ایران با لبنان
سه‌شنبه ۲۸/۰۳/۹۲ کره‌جنوبی با ایران

جدول رده بندی گروه نخست:

۱- کره جنوبی دو بازی، شش امتیاز با تفاضل گل مثبت شش
۲- ایران دو بازی، چهار امتیاز با تفاضل گل مثبت یک
۳- قطر سه بازی، دو امتیاز با تفاضل گل منفی دو
۴- ازبکستان دو بازی، یک امتیاز با تفاضل گل منفی یک
۵- لبنان سه بازی، یک امتیاز با تفاضل گل منفی چهار

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۷:۱۹

بهتره ایران فوتبال را کنار بگذارد با بازیکنان ... که نمی شود برنده شد این بازیکنان فقط پول مفت میگیرند

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۷:۰۶

کی روش به درت تیم ملی ایران نمی خوره، ک مربی کروات مثل سپاهان میتونه تیم ملی رو متحول کنه

علیزاده۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۶:۵۹

من فقط پیشنهاد میکنم در راستای تاکتیک های نوینی که مربی اروپاییمون ابداع کرده علیزاده رو هم دعوت کنن تا تاکتیک های خیلی چشم نواز و با کلاسمون بیشتر جواب بده.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۱

ایران یکیه ایران بعد منچستر اوله....

اميرعباس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۵۶

به نظر من وقتي سطح فوتبال ملي ما اينقدر است بهتره كه سقف قرارداد ليگ به شدت محدود بشه و سعي در استفاده از اميدها و جوانان باشد. امثال كريمي كه حتي در باشگاه هم حرفه اي ورزش نمي كنند و تفكر و عملكرد سطح پايين دارند و فقط درگير حواشي هستند بايد از فوتبال و ورزش به آرامي كنار گذاشته شوند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۴۵

درود بر تیم کره و بازیکنان با غیرتش که در قطر و مقابل چشمشان، اونجوری له شان کردن. بیاید طرفدار تیم کره بشیم تا اینقدر اعصابمون خط خطی نشه. بازیکنان بی غیرت که حال دویدن دنبال توپ هم نداشتن

ارش۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۳۸

تیم فوتبالروستای کلاجان قاجار از توابع گرگان اگر بجای تیم ملی بازی میکرد چهارتا به قطر میزد . وای بحال تیم ملی در بازی با کره مالدیو درست میشیم میریم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۲۰

واسه چی نظر منو به نام محسن پخش نکردید امیدوارم به تیر غیب گرفتار بشید
اگه عمدا نظرمو پخش نکردید.. بهترین علاج برای فوتبال و فدراسیونش اینکه درشو گل بگیرید

amir۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۷:۰۷

جناب تابناک هر مطلبی رو که خودش صلاح بدونه و مطابق با سلیقه اش باشه منتشر می کند، به این می گویند آزادی ...

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۱۹

درود بر تیم کره و بازیکنان با غیرتش که در قطر و مقابل چشمشان، اونجوری له شان کردن. بیاید طرفدار تیم کره بشیم تا اینقدر اعصابمون خط خطی نشه. بازیکنان بی غیرت که حال دویدن دنبال توپ هم نداشتن

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۴۰

من موندم این جواد نکونام چکارست تو زمین .فکر میکنم فقط به بازوبند فکر میکنه و تعداد بازی ملی.ماست از این بهتر کاپتانی میکنه

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۲۴

آفرين به خدا حرفت حقه!

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۳۷

تیم فوتبال پاراالمیپیک رو می فرستادند میدون از اینا بهتر بازی می کردند

من۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۵۸

اره والا

فرهاد۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۳۱

وقتی بازیکن تو لیگ پیشنهاد چندین میلیاردی دارن چرا بیان تو این بازیها درگیر بشن و اسیب ببینن خوب معلومه طرف مواظب ساقهاش که به پول لیگ برسه . چقدر فوتبال کثیف .......

احمد۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۳

در دو بازی گذشته نکونام هیچ اثری برای تیم نداشته ، ضمن این که دو بازیکن خلعتبری و دژاگه اگر از ابتدای بازی وارد میدان می شدند و به جای حاج صفی پولادی تعویض می شد ، تیم نتیجه می گرفت. تیمی که مشکل تحریم داشته باشه وهیچ کشوری حتی عراق حاضر به بازی دوستانه نباشه ، بهتر از این نمی شه. ، متأسفانه چند سالی است که میدان آزادی شاهد بازی های بسیار ناامید کننده ی تیم ملی است.

علي۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۳

مسؤولين نمي خواهند فوتبال بيسرفت كنه. ًميدونم جاب نمي كني ًً

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۳

راستی توجه کردید چرا معمولا بازیکنای ما تو دیدارهای خونگی سرحال ترن،ولی تو خونه حریف اصلا حال دویدن ندارن!!!!من میدونم ولی اگه بگم تابناک مثل دفعه های پیش نظرمو نمیذاره.
شما برید یه پرس و جو بکنید؛بعد میبینید حالا که جلو قطر نباختیم خیلیه

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۰

سالهاست ایران یک تیم درجه دو آسیایی شده اماکسی قبول نمیکنه. ما باید به اندازه یک تیم درجه دو از این تیم انتظار داشته باشیم.

رضا۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۶

با این سبک بازی حقمون دومی یا سومی در بازیهای فوتبال غرب آسیا هستش....

محمد جاودانه۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۳

باسلام
بیچاره علی دایی وافشین قطبی که نتونستن سهمیه جام جهانی قبلی را بگیرند. آیا با دیدن تصاویر کیروش غرور را ندیدید . اگه قرار باشه با ترکیب و این بازی روبروی کره بازی کنیم بدانید یک باخته از پیش تعیین شده ایم . مطئن باشید روزهای آخر به چه کنم چه کنم واگر و اما گرفتار میشیم.

مجتبی کبیری۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۳

سلام
به نظر من در بازیهای حساس که نیاز به نتیجه داریم تیم سپاهان را بفرستید تا هم قشنگ بازی کنه و هم نتیجه بگیره و 100 هزار تماشاگر را بی خودی به استادیوم نکشونیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۶:۱۴

کاملاً باهات موافقم

کامران۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۲

نمی دونم چرا هیچوقت نظرات منو نمی گذارید!!!!!! ولی بازم نظر مییدم : بابا، باید به مسولان بگیم تو رو خدا این پولها رو روی ورزشهای دیگه همچون والیبال و بسکتبال هزینه کنند و یک مدرسه ف وتبال درست کنند با مربی درست و حسابی تا از پایه و ریشه بچه ها آموزش ببینند.در اونصورت میشه امیدوار بود 10-15 سال دیگه هم خوب بازی کنند و هم مقام بیارند! تابی جون اگه به دلت نشست این پیامو بگذار.

پهلوان پنبه۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۱:۱۱

فوتبال اگه تعطیل می شد خوب بود اما چون شده نوندونی یه عده خاص نمی زارن تعطیل بشه و دقش رو مردم می خورن پولش رو یه عده خاص اونم میلیارد میلیارد!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۰:۱۵

با چندملیتی خواندن قطر بازی بدمان را توجیه نکنید. کره جنوبی همین چندملیتی را در خانه اش نقره داغ کرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۹:۵۶

ترا خدا این پولهای بیت المال را به اینها ندید ببرن اینا نمیتونن بدوند چرا باید میلیاردی پول بگیرند

مرتضی۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۹:۵۵

بابا دیگه تمومش کنید. این همه پول بیت المال را هزینه میکنید بعد مربی داخلی که هیچی مربی خارجی میارین اون وقت این وضعمونه .ایران حرفی برای گفتن نداره حتی اگر خودشون را بکشن باید با واقعیت کنار اومد باید واقعیت را قبول کنبم دقیقا مثل اینه که یک فقیر فکر کنه که یک پول هنگفتی به اون رسیده باشه ولی اون توی خیالش باشه .واین باعث میشه که همش خود خوری کنه از زندگیش راضی نباشه.
بابا اگه این پولی که بابت فوتبال هزینه میکنیم جای دیگه هزینه کنیم خیلی بیشتر نتیجه میگیریم .حالا هی آزمایش و خطا کنید تاببینیم چی میشه . من که راضی نیستم به نوبه خود از این همه هزینه .

محمد۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۹:۱۷

همينجور امتيازها را از دست مي دهيم و روز آخر هم اگر اگر مي كنيم و بعدش هم گوينده تلوزيون و راديو مي گويند در دور بعد جبران مي كنيم. جاي بسي تاسف ....

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۹:۰۶

با این تیم اگر به جام جهانی نرویم آبرومند تر است، صد رحمت به گردو بازی، یک دهم سرعت غربی ها

رعیت۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۹:۰۲

حیف بیت المال که صرف همچنین بازیکنانی میشه

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۵۵

وقتي از تيم قهرمان ليگ فقط 1 مدافع به تيم ملي دعوت ميشه و از تيم پرسپوليس كه در حال سقوط به دسته 1 بود 3 بازيكن و......... انتظار بيشتري از اين تيم نميشد داشت.در تمام كشورها از تيم قهرمان ليگشون حداقل 3-5 بازيكن در تركيب اصلي تيم هستند.

مهدی۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۵۳

ما هر چهار سال یه با یه مربی خارجی با هزینه های بالا میآوریم و در نهایت با نتایج متوسط به پایین از رقابت های مختلف حذف میشیم
یه پیشنهاد داشتم به جایی هزینه کردن این همه پول بی زبان همان بهتر از یه مربی معمولی ایرانی استفاده کنیم نتایج هم که فرقی نمیکنه دوباره از رقابتها حذف میشیم
فقط یه حسنی داره دیگه الکی امیدوار این تیم مزخرف نمی مونیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۵۲

بازيكناني كه ادعاي ميلياردي دارند به اندازه دو ريال بازي نميتوانند بكنند. تو را به خدا اينقدر پول بيت المال را دور نريزيد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۲۷

فرصت ها با بد شانسی از دست نرفت ، با بی دقتی از دست رفت ، با بی غیرتی از دست رفت ، با بی عرضگی ، با بی برنامگی ، با بی تدبیری ، با سوء مدیریت از دست رفت . همینطوری فکر می کنید که 50 ساله که فوتبال نداریم .

علي۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۲۶

خدا وكيلي اين تيم ملي كه باعث ابرو ريزيه را تعطيل كنين و تا وقتي كه حرفي برا گفتن نداره مسابقه بين المللي شركت نكنين

مازندراني۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۲۶

انگار كه بازيكنان ما براي جام جهاني بازي نميكردند.كند-بي هدف -بزن زير توپ و... واقعا همين بازكنان هستند كه رقمهاي نجومي قرارداد ميبندند؟بنظر من همه اينها رو جمع كنند به 1 ميليون تومان نمي ارزند.واقعا خجالت آوره

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۲۵

امیدوارم همین اول کار کل بازیها رو ببازیم که خیال خودمون و مسئولامون راحت بشه. بعد بدون استرس بشینیم فوتبال نگا کنیم. والا به قرعان! چیه با این بازی های بیخودشون فقط اعصاب آدمو خورد می کنند

وحید۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۲۳

تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

اسلامی۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۰۹

بعد از خوش شانسی مقابل ازبکستان در بازی با قطر مشخص شد تیم ملی تاکتیک خاصی ندارد و میخواهد با اوت دستی به گل برسد.بازیکنان پا بسن گذاشته بی انگیزه که فقط مراقب ساقهای خود هستند .تیم به مربی شجاع که بتواند با شهامت بازیکنان جوان جنگنده و با انگیزه را بکار بگیرد نیاز دارد.در صورت ادامه با شرمندگی حذف خواهیبم شد.

reza۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۰۸

معلوم بودبازيكنان مواظب ساقهاشون بودند تا مصدوم نشن.واين فصل بتونن پول خوبي به جيب بزنن.اصلا عرق ملي نداشتند

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۰۷

این بازی بیشتر به یک تبانی شباهت داشت. احتیاط بیش از حد تیم ملی ایران میزبان منطقی به نظر نمی رسید!

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۰۱

تاكتيك غلط تيم در ارسال توپ هاي بلند عامل اين تساوي نااميدكننده بود و بايد كي روش پاسخ دهدآيا اين ارسال هاي بلند براي خلعتبري بود؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۸:۰۰

لیاقت این تیم هرگــــــــــــــــــز جام جهانی نیست !!

علی۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۸

بازیکنان ایران اینقدر پول مفت گرفته اند که بی غیرت شده اند. فقط کمی علی کریمی غیرت دارد و گاهی غیرتش جرقه ای می زند.
برایشان متاسفم!!
اینقدر به اینها پول ندهید. به خدا بیت المال است.

حمید رضا سنجری۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۷

با سلام
ما فوتبال نخواهیم چه کسی رو باید ببنیم؟
بیایید این فدراسیون و چندتا باشگاه رو تعطیل کنید خیال ل همه راحت بشه . البته دولت باید قول بدهد که حقوق مدیران فدراسیون را پرداخت کند واحد های صنعتی هم برای فرار از پرداخت مالیات باشگاه درست کردند ٰ، از پرداخت مالیات معاف شوند .

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۵

متاسفم برای خودمان که برای آموزش و بازی اوت دستی 15 میلیارد بی زبان به این مربی کلاش داده ایم !!

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۲۷

خواهشا به کسی توهین نکنید...

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۴

ایران با این تیم و خصوصا با این مربی هرگز به جام جهانی نخواهد رفت !!
حالا اونایی که از بازی ایران با ازبکستان دفاع کردند بایند و جواب بدهند!!
بابا به خدا تیم ما با "ابرام چرخی" از این بهتر بازی می کنه !!

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۳

اين فوتبال نبود گردو بازي بود.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۴۵

فوتبال ما فاسد است و نیاز به اصلاح ساختاری دارد و الا قطر کیست

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۴۴

دیدن بازی های تیم ملی جز اعصاب خورد کنی هیچی نداره.این تیم اگه جام جهانی هم بره فایده ای نداره.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۷

اين تيم آخرشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرواريد۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۴

دژاگه واقعا بد بازي ميكرد
كريمي و خلعتبري فوق العاده بودند

مزدک۱۳۹۱/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۱

بازی غیر خلاقانه بدون بازی سازی و بی برنامه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.