آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
3بازدید
۰

عالمیان به مرحله یک شانزدهم نهایی صعود کرد

نماینده پینگ پنگ ایران در المپیک 2012 لندن برابر حریف هنگ‌کنگی‌اش به پیروزی رسید و راهی مرحله یک شانزدهم شد.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، نوشاد عالمیان، نماینده پینگ‌پنگ ایران در المپیک 2012 لندن که روز گذشته در دور نخست با قدرت و با حساب 4 بر صفر حریف استرالیایی را شکست داده و راهی دور دوم شده بود، امروز از ساعت 18 در این مرحله برابر تانگ پنگ از هنگ‌کنگ و با رنکینگ 32 جهان قرار گرفت و با حساب  4 بر 3 به برتری رسید.
 
عالمیان در این بازی نمایش خوبی داشت و گیم‌های اول و دوم را با نتایج(11 بر 8)، (11 بر 5) پیروز شد و گیم سوم را با چند اشتباه (11 بر 7) به حریفش واگذار کرد.
 
گیم چهارم هم با برتری عالمیان پیش رفت و او توانست (11 بر 9) پیروز شود. در گیم پنجم در حالی که هر 2 بازیکن تا امتیاز 8 برابر آمده بودند، این حریف هنگ‌کنگی بود که در امتیازهای آخر برتر نشان داد و (11 بر 8 )برنده شد.
 
در گیم ششم نوشاد عالمیان از همان ابتدا بازی همیشگی خود را انجام داد و در پایان (11 بر 5) نتیجه را واگذار کرد تا حساب کار در مجموع 6 گیم 3 بر 3 مساوی شود و گیم هفتم برنده بازی را مشخص کند.
 
گیم هفتم پایاپای پیش رفت و عالمیان در پایان ( 12 بر 10) به برتری رسید و به دور بعد صعود کرد.
 
پینگ پنگ باز کشورمان با این پیروزی به مرحله یک شانزدهم نهایی صعود کرد و فردا ساعت 15:30 برابر تیمو بول آلمانی قرار می‌گیرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.