آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
3بازدید

هاشمی نخل ابراهیمی :

تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو تحقق اعتبارات بودجه

عضو کمیسیون برنامه ،بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر نقش مدیریت صحیح منابع و بودجه کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت:در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی در مرحله اول باید سعی کنیم درصد تحقق اعتبارات را چه در بحث مالیات ها و چه درآمدهای حاصل از نفت بالا ببریم.

سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی درگفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، گفت:مفهوم اقتصادی مقاومتی به شرایط امروز جامعه مبنی بر اعمال فشار و ضربه‌های اقتصادی از سوی نیروهای متخاصم  است که سد راه پیشرفت جامعه شده و باید بر آن غلبه کرد.

نماینده مردم میناب ،جاسک ،رودان،سیریک،بشاگرد در مجلس شورای اسلامی افزود:در الزامات مربوط به مباحث بودجه در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی در مرحله اول باید سعی کنیم درصد تحقق اعتبارات را چه در بحث مالیات ها و یا درآمدهای حاصل از نفت بالا ببریم.

هاشمی نخل ابراهیمی صرفه جویی و کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از بودجه سال ۹۱ را از دیگر بسترهای ضروری برای تحقق اقتصاد مقاومتی توصیف و تصریح کرد:اصلاح الگوی مصرف توسط مردم در کنار کاهش هزینه های غیر ضروری توسط دولت منجر به صرفه جویی در منابع و تقویت اقتصاد کشور در برابر تحریم ها و تحقق اقتصاد مقاومتی می شود.

عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید براین که نارضایتی مردم هدف دشمن است، افزود:اعتبارات حساس همچون اعتبارات مربوط به مباحث رفاه اجتماعی و درمان باید مدیریت و به درستی تخصیص داده  شود تا از نارضایتی مردم جلوگیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.