آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
1بازدید

بررسی تحریم‌های دارویی علیه ایران در اجلاس نم

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با انتقاد از افزایش تحریم‌های کشورهای استکباری در حوزه غذا و دارو علیه ملت ایران٬ گفت: امیدواریم در پایان این اجلاس٬ کشورمان به تمام اهداف خود به‌ویژه در حوزه سلامت دست پیدا کند.

حسینعلی شهریاری در گفت‌وگو با خانه ملت٬ با بیان اینکه حضور گسترده سران کشورهای جنبش غیرمتعهد در تهران بسیار استثنایی و چشمگیر است٬ اعلام کرد: حضور شخصیت‌های شاخص بین المللی در این اجلاس نشان‌دهنده اعتبار جهانی این اجلاس و نقش پررنگ ایران در جهان است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی٬ با تأکید بر اینکه حضور اعضای جنبش غیر تعهد در تهران فرصت بزرگی برای شکوفایی ایران در معادلات بین‌المللی است٬ افزود: سپردن ریاست جنبش به ایران در تمام حوزه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی،‌ فرهنگی، امنیت ملی و سلامت می‌تواند به پیشبرد اهداف کشورمان کمک شایانی کند.

وی بر لزوم بررسی مباحث امنیت غذا و سلامت در اجلاس تهران تأکید کرد و یاد‌آور شد: این جنبش به‌عنوان دومین سازمان بین‌المللی٬ باید بر نحوه توزیع جهانی غذا و دارو نظارت کند.

این نماینده مجلس نهم٬ با اشاره به وقوع جنگ‌های خونین در چند دهه اخیر و جان باختن و آسیب دیدن صدها هزارانسان تصریح کرد: متأسفانه تحریم‌های کشورهای استکباری در حوزه غذا و دارو بسیار تأثیرگذار و مشکل‌آفرین است٬ از این‌رو جنبش غیرمتعهد باید به‌صورت جدی و فعال با این موضوع برخورد داشته باشد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با انتقاد از افزایش تحریم‌های کشورهای استکباری در حوزه غذا و دارو علیه ملت ایران٬ گفت: امیدواریم در پایان این اجلاس٬ ایران به تمام اهداف خود به‌ویژه در حوزه سلامت دست پیدا کند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.