رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
1410بازدید
۰

پراش قهرمان قهرمانان دوچرخه سواري ايران

محمود پراش قهرمان قهرمانان دوچرخه‌سواري ايران شد.

به گزارش ايسنا؛ امسال براي نخستين بار در دوچرخه‌سواري ايران با نظر فدراسيون و كميته‌ي فني در ليگ برتر قهرمان قهرماناني هر رشته انتخاب شدند. مراسم انتخاب برترين‌هاي ايران روز سه‌شنبه برگزار و طي آن ركابزنان برتر قسمتهاي پيست و جاده ليگ برتر معرفي شدند.

در بخش پيست و در رشته‌ي يك كيلومتر "محمود پراش" از تيم دانشگاه آزاد با 400 امتياز در صدر ايستاد.

در رشته‌ي چهار كيلومتر تايم تريل انفرادي مصطفي سيدرضايي از تيم شهرداري مهريز يزد با 307 امتياز اول شد. در رشته‌ي 200 متر سرعت محمود پراش از دانشگاه آزاد با 385 امتياز در صدر قرار گرفت.

در رشته‌ي كايرين نيز پراش با 200 امتياز اول شد . در رشته‌ي دور حذفي مصطفي سيدرضايي از شهرداري يزد با 100 امتياز در صدر قرار گرفت.

سيدرضايي در رشته‌ي دور امتيازي نيز با 243 امتياز قهرماني شد. در بخش جاده و در رشته‌ي استقامت مهدي سهرابي با 285 امتياز در صدر قرار گرفت. در رشته‌ي تايم تريل انفرادي سيد معزالدين سيدرضايي با 107 امتياز قهرمان شد.

در مجموع محمود پراش قهرمان قهرمانان دوچرخه سواري ايران در سال 87 شد.

در بخش برترين تيم‌ها در ليگ برتر تيم دانشگاه آزاد با 3817 امتياز بهترين تيم لقب گرفت. مس كرمان؛ 3266 و پيكان؛ 3062 امتياز دوم و سوم شدند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.