آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
1بازدید

توافق کی روش با فدراسیون پرتغال !

خبرگزاری اسپانیا از توافق فدراسیون فوتبال پرتغال با ˈکارلوس کی روشˈ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران برای پرداخت مطالبات این مربی خبر داد.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری اسپانیا روز دوشنبه نوشت: فدراسیون فوتبال پرتغال با ˈکارلوس کی روشˈ سرمربی سابق تیم ملی فوتبال این کشور برای پرداخت مطالبات مالی که مورد اختلاف طرفین پس از عقد قرارداد در سال 2010 بود، به توافق رسید.

 
روزنامه ˈرکوردˈ پرتغال روز دوشنبه گزارش داد: براساس این توافق ، ˈکارلوس کی روشˈ مبلغ یک میلیون یورو از فدراسیون فوتبال پرتغال دریافت خواهد کرد.

 
فدراسیون فوتبال پرتغال در ماه سپتامبر 2010، ˈکارلوس کی روشˈ را از سرمربیگری تیم ملی فوتبال این کشور برکنار کرد و کی روش، مسوولان فدراسیون فوتبال کشورش را به توطئه علیه وی متهم کرد.

 
این مربی پرتغالی سپس به مدت شش ماه از سوی آژانس مبارزه با دوپینگ پرتغال به اتهام همکاری در دوپینگ تعدادی از بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورش پیش از حضور در مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی محروم شد.

 
ˈکارلوس کی روشˈ پس از ترک پرتغال، هدایت تیم ملی فوتبال ایران را برعهده گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.