آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
2بازدید
۰

بیشترین آسیب های جامعه متوجه جوانان و زنان است

متاسفانه بیشترین آسیب ها در جامعه متوجه جوانان و زنان است و باید برای ایمنی این قشر فرهنگ سازی شود و ما دست هر کسی را که برای آگاهی بخشی بلند شود می فشاریم.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی نیروی انتظامی گفت: باید مراقب فرزندان مان باشیم و به آنها آموزشهای لازم را بدهیم که ارتباطات آنها در جامعه چگونه باشد؛ چرا که متاسفانه بسیاری از جرائم به دلیل نا آگاهی رخ می‏دهد.
 
سرهنگ اندرز چمنی معاون اجتماعی پلیس آگاهی در گفت و گو با ایلنا گفت‌: با مطالعات انجام شده توسط پلیس آگاهی، رسالت اصلی آگاهی دادن به جوانان و فرزندان مان به عهده متولیان آموزشی و فرهنگی است.
 
وی تاکید کرد: خوشبختانه ارتباط ناجا و صدا و سیما بهتر از گذشته است و در امر تولید و ساخت فیلم ها با هم همکاری داریم. البته تلاش ما این است که کارگردانان از پرونده های واقعی فیلم هایی بسازند که به مردم آگاهی دهد.
 
وی اضافه کرد: پرونده‌های ویژه ای در پلیس آگاهی با موضوعات مختلف موجود است که شهروندان را با خسارتهایی مواجه کرده است و این خسارت‌ها برای آقایان در قالب مالباختگی و برای خانم ها به صورت تعرض به عنف بوده است.
 
اندرز چمنی تصریح کرد: آموزش و پرورش قطعا در پیشگیری از بسیاری از جرائم می تواند موثر باشد و فرزندان مردم مدت زیادی از روز در مدرسه حضور دارند آموزش ها مربوط به ایمنی به آنها داده شود.
 
وی افزود: متاسفانه بیشترین آسیب ها در جامعه متوجه جوانان و زنان است و باید برای ایمنی این قشر فرهنگ سازی شود و ما دست هر کسی را که برای آگاهی بخشی بلند شود می فشاریم.
 
اندرزچمنی ادامه داد: کودکان و نوجوانان باید خانواده خود را از اقدامات خود مطلع کنند و البته خانواده باید از همان کودکی جدی ترین مراقبت ها را داشته باشند و خانواده‌ها بدانند که نداشتن کنترل و نظارت بر دوستی‌های فرزندان می‌تواند عواقب سوئی را برای آنها رقم بزند و یک عمر تلاش آن عزیزان را بر باد دهد‌..
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.