آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
1بازدید

قابل توجه دستگاه‌هایی که ایران را در خارج معرفی می‌کنند

گریه‌های فوتبالیست غنایی و آبروی ایران!

حتی باورش هم سخت است که یک فوتبالست آفریقایی در هتل‌های تهران، از نگرانی گریه کند و مردم و دولت مغرور یک کشور ۷۵ میلیونی از خودشان نپرسند، چرا؟ این چرایی است که همه باید به آن بیندیشند.

ماجرای آمدن «استفن آپیا»، فوتبالیست غنایی به ایران، به ظاهر موضوعی ورزشی است؛ اما آنچه وی به هنگام رفتن از کشور بر زبان آورد، بیش از آن که به دنیای فوتبال مربوط باشد، متوجه وزیر خارجه، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات، رئیس سازمان صدا و سیما و صد‌ها مؤسسه‌ای است که از بیت‌المال درآمد به دست می‌آورند تا ایران را به جهانیان معرفی کنند و سرانجام کسانی که احساس می‌کنند در فضای مجازی به کشور کمکی بکنند و یا هر ایرانی دلسوزی!

داستان از ضعف‌های خط میانی تیم فوتبال پرسپولیس آغاز می‌شود که به ‌رغم هزینه‌های فراوان اول فصل به علت ضعف در خط میانی، نتایج خوبی نگرفته و راهکار مشکل خود را در جذب بازیکنان جدیدی می‌بیند که یکی از آنها، استفن آپیا فوتبالیستی غنایی است. لازم به توضیح هم نیست که غنا کشوری فقیر و آفریقایی است.

خلاصه آن که پرسپولیس و آقای آپیا، بنا به دلایل فنی و یا پزشکی و یا هر چیز دیگری به توافق نمی‌رسند و وی که سابقه حضور در ایتالیا و ترکیه را دارد، عصر پنج‌نبه از ایران می‌رود.

جالب و البته تأسف‌آور سخنان وی در گفت‌وگو با خبرنگار سایت خبرآنلاین در هنگام خروج از کشورمان است که بخشی از آن از این قرار است:
 
«هنگام آمدن به ایران، باید صادقانه بگویم که شب اول در هتل گریه کردم. دلم برای خودم سوخت. پیش خودم می‌گفتم چه تقدیری بود که باید به ایران بیایم. حتی به خانواده‌ام هم گفتم که اگر با پرسپولیس قرارداد ببندم، شما را به آنجا نخواهم برد. حس خیلی بدی داشتم».

به زبان ساده، مرد ۳۱ ساله غنایی چنان ترسی داشته که شب به گریه پناه برده است و ایران چنان جای وحشتناکی در ذهن وی تصویر شده که نمی‌خواسته خانواده خود را به ایران بیاورد؛ هر چند این توهمات وی تنها یک روز بعد و با دیدن مردم ایران از بین رفته است.
برای اینکه به یکی از ریشه‌های چنین برداشت نادرستی از ایران نزد مردم دیگر کشور‌ها پرداخته شود، اشاره به سه نمونه زیر بس است:

رفتار ژاپنی

چندی پیش و در جریان مسابقه فوتبال تیم‌های ملی فرانسه و ژاپن، رفتار دروازه‌بان تیم ژاپن چنان خوب بود که گزارشگر فرانسوی به شوخی می‌گوید، انگار دروازه‌بان ژاپنی‌ها به دلیل اثرات بحران آلودگی در نیروگاه اتمی فوکوشیما، دارای چهار دست شده و به همین خاطر گل زدن به وی سخت شده است.


سخنگوی کابینه ژاپن، وزیر علوم این کشور و بسیاری دیگر به این مسأله واکنش نشان می‌دهند و سفارت ژاپن در فرانسه، ضمن اعتراض، رسماً از این شبکه تلویزیونی به دادگاه شکایت کردند.

رفتار اسرائیلی

صد‌ها مؤسسه و سازمان غیردولتی طرفدار اسرائیل در آمریکا، اروپا و سرزمین‌های اشغالی، همه تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا در رسانه‌ها و انتشار اخبار به رژیم صهیونیستی ظلمی نشود!

تنها یکی از این سازمان‌ها «کمیته دقت در گزارش از خاورمیانه در آمریکا»ست که به اختصار CAMERA نامیده می‌شود و نظارت شدیدی بر رسانه‌ها دارد تا مطمئن شود، آنچه از دید این سازمان پوشش رسانه‌ای دقیق و متوازن از خاورمیانه و اسرائیل است، منتشر بشود؛ یک جستجوی مختصر در فضای اینترنت، گستردگی تلاش‌های اسرائیلی‌ها در این زمینه را نشان می‌دهد.


 محتوای تصویر فوق و به ویژه ستون سمت چپ و خبرهای پایین تصویر،
 جدیت طرفداران اسرائیل را به روشنی نشان می‌دهد


در کنار اینچنین سازمان‌هایی، اسرائیلی‌ها و دوستانش حتی بر محتوای دروس دانشگاهی در آمریکا نظارت می‌کنند تا محتوای آن یهودستیزانه نباشد و بارها دانشگاه‌های آمریکایی را به تغییر رفتار خود مجبور کرده‌اند.

آن‌ها حتی به مردمشان آموزش می‌دهند که چگونه با یک مسافر خارجی برخورد کنند و یا اینکه در مسافرت به خارج از سرزمین‌های اشغالی برای خودشان تبلیغ کنند.

رفتار ایرانی

در مرداد و شهریور ماه سال جاری و در هنگام انتخاب رشته دانشگاه‌ها، پخش خبری در مورد ایجاد محدودیت‌های ناچیز درباره انتخاب رشته دختران ـ که البته بخشی از آن هم بعدا برداشته شد ـ مورد توجه رسانه‌های غیر ایرانی قرار گرفت. در یک موج رسانه‌ای که حتی هنوز هم ادامه دارد، رسانه‌های غربی چنان جوی ساختند که انگار در همه دانشگاه‌های ایران به روی همه دختران بسته شده است.








ماجرا چنان بالا گرفت که بان‌کی مون، دبیرکل سازمان ملل در سفر خود به ایران و در یک سخنرانی، از این مسأله به عنوان یکی از مشکلات جوانان ایرانی یاد کرد؛ اما نه هیچ خبری از واکنش مسئولان ایرانی به این خبرسازی‌های رسانه‌ای منتشر نشد و نه کسی خود را موظف به دفاع از آبروی کشور دانست و نه خبرنگران حاضر در سخنرانی آقای دبیرکل سخنان او را شنیدند که واکنشی نشان بدهند و نه... !

در حالی که دستگاه‌های دولتی بخش‌های عریض و طویلی برای تبلیغ و دیپلماسی عمومی ایجاد کرده‌اند؛ در حالی که شمار بسیاری به خیال شرکت در جنگ نرم، وارد فضای مجازی شده و به جای پرداختن به «شیطان اکبر» در حال کوبیدن رقیب داخلی هستند و در حالی که انبوه مردم برای عوض نشدن نام «خلیج فارس» به فلان نام مجعول، در هر سایتی اعلام رأی و نظر می‌کنند، آقای فوتبالیست غنایی در هتل‌های مجلل تهران از وحشت آمدن به ایران گریه می‌کند؛ بنابراین، بپذیریم که راه به خطا رفته‌ایم و دلمان برای آبروی کشورمان بسوزد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۱۳:۱۶

کارمندای گمرک جزو باشخصیت ترین و زحمت کش ترین اقشار جامعه هستند. برید جاهای دیگه رو ببینید.

یک دختر دانشجو۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۱۱:۳۵

کاش بجای توجیه رفتارهامون بدنبال اصلاح اونها بودیم و فرهنگمونو اصلاح می کردیم. من دقیقا نفهمیدم از خروج این ورزشکار از کشور چه نتیجه ای گرفتید . در مورد دخترها هم سعی کنید واقعیتو ببینید. مساله فقط تغییر سهمیه ها به نفع پسران نیست. در ایران کلا رشد برای یک زن مشکله که بیشتر موانعش هم فرهنگیه. البته همه جای دنیا این مشکل وجود داره ولی خب ما ادعای تمدن داریم. در مورد اشغال فرصتهای کاری توسط دختران اگه نگرانید، راهش کاهش دسترسی اونا به تحصیلات یا مشاغل نیست. راهش اینه که بهشون یادآوری کنید اگه در یکسری مسائل فرصت برابر می خوان باید در باقی مسائل مثل تامین هزینه های خانواده هم مشارکت بیشتری داشته باشند و فرصت برابرو برای طرف دیگه هم ایجاد کنن

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۱۰:۱۷

من همین دیروز از اروپا امدم تهران این بدبخت ترسور از چی می ترسیده من نمی دونم ایران کشوری است با امنیت بالا در همه کشورها جرم و جنایت هست امریکا بسیار نا امن تر از ایران است من در امریکا بوده ام و شبها از ترس بیرون نمی رفتم یک مثال مانند این ورزشکار ترسوس غنایی دلیل بر نا امنی در کشور نیست هر چند کاملا قبول دارم وزارت خارجه و سایر سازمان های ما بسیار ضعیف عمل کرده اند و این مایه تاسف است فرودگاه دبی را مقایسه کنید با فرودگاه بین المللی امام خمینی اصلا قابل مقایسه نیست دبی کشوری کوچک و بی اهمیت ببینید چه فرودگاهی ساخته اینهم فرودگاه ماست

mahdi۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۰۸:۴۰

بهتره به جای دفاع و پاسخگویی به اراجیف دشمن ما به اونها حمله کنیم چرا همیشه ما باید بایستیم به ما حمله کنن بعد ما تمام وقتمون رو بذاریم تا از خودمون دفاع کنیم ما به اصل و بنیان کشورهای فاسد امریکایی و اروپایی حمله کنیم ببینیم کی جرات داره ساعت ۸ توی آمریکا بیاد بیرون و خیلی چیز های دیگه که از گفتنشون شرم دادم !

محسن۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۹:۵۶

ما هستيم كه رفتار و فرهنگ رو ميسازيم از خودمون شروع كنيم ببينيم در روز واقعاً چه رفتار هاي غير فرهنگي ازمون سر ميزنه.
تا حالا تو ايران جيب منو نزدن ولي دو بار در فرانسه و ايتاليا خواستن جيب منو بزنن كه خوشبختانه متوجه شدم و جيب برها فرار كردند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۹:۳۵

تابناك.... عزيزم.... خفه شو

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۸:۳۰

اینها همش نتیجه ازنزوا و ایزوله بودن کشور ماست. وقتی با پاسپورت ایرانی به هیچ کجای دنیای نمی تونی بدون ویزا سفر کنی و وقتی که همه مردم دنیا برای اومدن به ایران باید ویزا بگیرن.
وقتی که در روی خومون و دنیا بسته ایم می ترسیم بریم پای مذاکره که نکنه امریکای لولو خورخوره مار رو بخوره. وقتی که سالی 4 تا پرجم کشور مختلف رو آتیش می زنیم. وقتی که از دیوار سفارت کشور ها میریم بالا. وقتی که سفارت خونه هاشون رو تعطیلی می کنن. وقتی سفرا رو یه دفعه به صورت دسته جمعی فرا می خونن. خوب معلومه هیچ کس نمی دونه تو این کشور محصور در بسته چه خبره. تنها راهش اینه که شروع کنیم به تعامل با دنیا. قبول کنیم که ما هم بخشی از 6 میلیارد جمعیت کره زمین هستیم که نیاز داریم با هم تعامل کنیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۸:۰۷

Man yk irani hastam bish az 20 sal ast dar Danmark zendgi mi konam dar in modat har gez az in noe matalebi ra ke shoma rozane bar aleihe dolat hakem anteshar mi konid hate yk bar ham az mat-boat wa resanehai in keshwar tajrobe na-karde-am.
Dar in mored tanha shoma tabnakiha nistid balke bish az 90% resane wa mat-boat keshwar mashgol siah nemaii dar Iran hastand.
Dar gharb ham tablighat manfi alihe Iran dar in 3 dahe hamishe bode ast , yani ba in wasf che antezari ghir az in az kharejiha al-bate awam ne gheshr farhangi ast.
man irani agar sali chand bar be Iran raft amad ne-dashtam ba in atelati ke az tarigh resane hai dakhli Iran mi graftam be + tablighat manfi gharb haman didgahi az Iran dashtam ke dar tabnak ashare shode ast.
Iranihai ziadi hastand ke dar gharb zendgi mi konand wa ba in fazai droghin ijad shode ham-chon khod gharbihai awam bawar darand ke melat iran gorosne mi khaband wa dar dar-mandegi be sar mi barand ,ghafel az in-ke masraf sarane iran dar enrgi, ab, wa digar amkanat refahi kheli balatar az sarane jahani ast.
Bar-ha shode be ham-watai bar khord kard-am ke sal-hai tolani iran ne-bodeand, pish-nahad safar be iran dadeam ke dar jawab tars az mosa-frat be Iran ra az inha dar yaft kardeam; hata baradar khodam dar europa hastand chenin fekr mi kard ke sal gozashte ba zahamat frawan tawanestam gha-ne be konam ke an tasworat talghin shode dar iran nist wa ow bad az safri bad az bar gasht a-traf be dark ghalt ghabla az safar mi kard wa in dar morde khiliha sedgh mi konad.
Ama jawab be ån hamwatan ke az sweden didar dashte!
Hamwatan Danmark az nazar farhangi wa ajtemaei wa hamintor aghtesadi tawafoti ba sweden ne darad, dar in keshwar åmar mi goyad bish az 50% mardom az sar kar har kas nesbat be kar khod az ka-ghaz kerfte ta dastgah elektronik ta masa-leh sa-khte-man mi dozdand.Dar europa mo-jase-me dozdide mi shawad bari inke mes kiloi 40 kron ast ,gha-tar shahri az harakat baz mi manad chon kabl bargh mesi bode wa dozdan shabane boride wa bordeand.
1$=6 kron
Der akhar be in mozo ashare konam ke ma waghti be inja amadim amozesh-hai mokh-ta-lef dide-im az jomle demokrasi ra, demokrasi dar gharb mi goyad shar-wand mi tawanad aleihe dolat an-te-ghad be konad ama barai in kar bayad tawan be pardazad yani az kar akh-raj mi-shawad wa bi kar mi-gar-dad. fekrash ra be kon in ja Iran nist ke agar bikar shodi ate-fagh chan-dani pish ne mi ayad na-ha-ya-tan mi rawi ba-gha-li baz mi koni ya-ne ba sawari mosafer keshi mi koni Ne dar in-ja waghti bi kar shodi hich koja be shoma a-ja-ze fa-li-yt dade ne mi shawad magar dast ge-da-ei bari gerftan komak aj-te-maei wa in yani yk an-san tahghir shode wa dar mande.
Anshalah ma ba newashtan in mozo be an roz ne aftim

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۷:۵۵

یادم دبیرستان بودیم یکی از همکلاسی ها یکی از فامیلاش رو که چند روز بود از آمریکا برای مسافرت اومده بودن پیششون رو ورداشته بود اورده بود مدرسه یکی از بچه های بسیج که اتفاقا همکلاسیمون هم بود وقتی صبح میاد سر کلاس این بنده خدا وقتی دیدش انقدر وحشت کرده بود که رفت زیر میز قایم شد رنگشم مس گچ سفید شده بود این رو نوشتم که بگم جنگ امروز جنگ خیلی کثیفیه

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۷:۴۱

ما در اجلاس پسته را کیلویی 100 هزار تومان به کسانی که اومده بودند فروختیم و قیمت اطاقها ی هتلها را هم سه برابر کردیم که خود این حرکتها باعث شد قیمت پسته دو برابر بشه و قیمت هتل ها هم همین طور جالب اینکه بعضی از آن مسافرها چند ماهی قبل از اجلاس ایران بودند و خرید هم داشتند و هتل هم رفتند وقتی با قیمتهای زمان اجلاس روبرو شدند خودشان شدند خبر ساز رسانه های خارجی و دم از بحران اقتصادی در ایران در عرض چند ماه زدند توریست پذیری بهتر از توریست چاپی نیست؟دو تا خشکبار فروش و دو تا هتلدار چرا باید انقدر بی انصاف باشند؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۷:۰۷

I am a physician living in London. I tarvelled to Iran last year after 10 years. Everything was much better than I was reading in the news. When I showed the picture of my trip to Tehran, everyy body suprised of luxury flats and good life. They had the imajgination of tanks and soldiers in the streets . The iranian people do not have aconnection with outside and they do not realise that they can have good life if they care more to each other, respect each other. Of course everybody from to rich to poor were not happy and even depressed. They dont realise that they can have a good and happy life if they want.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۰۹:۴۱

فارسی را پاس بداریم

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۷:۰۰

همچین جزیی هم نبود. شما تابناکی ها انگار دختر کنکوری نداشتین دور و برتون

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۱۳:۳۴

اتفاقا" این یک کارشون خیلی خوب بود.
آخه این همه دختر برن دانشگاه اونم تو رشته های به درد نخور درس بخونند که چی بشه.
بهتره که هزینه ای که صرف اینها میشه صرف کارهای تحقیقاتی و رشته هایی بشه که به اونها نیاز داریم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۶:۵۶

کاش شما در خارج می بودید و همجه تبلیغات دشمنان ایران از کانالهای ماهواره ای را میدید. انتقاه همیشه راحت است اما راه حل بدهید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۶:۲۵

قبلا هم نظرات مشابه دراین زمینه توسط کسانی که به کشورمان سفر کرده اند وجود داشت ما باین فرهنگ و تمدن اصلا توریست نداریم به نظرم بدون تعصب باید اصلاحاتی در این زمینه داشته باشیم

فریاد۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۶:۰۲

بده که همه از ما میترسن و به گریه می افتن جانم اقتداررررررررررررررررر

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۵:۲۸

برخی از مسئولان به شکلی رفتار می کنند که گویا دل شان می خواهد هیچ خارجیی به ایران نیاید و هیچ ایرانی به خارج نرود. باور کنید خودم دیده ام.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۴:۳۷

با سلام فقط میخواستم بگویم که جانا سخن از زبان ملت گفتی و به این دقت نظر تابناک آفرین میگویم که اینگونه نوشتید(که انبوه مردم برای عوضنشدن نام «خلیج فارس» به فلان نام مجعول) تا در اینترنت هم این نام مجعول به با نام تابناک قابل جستجو نباشد.سپاس

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۴:۲۹

چرا باوجود فرهنگ و تمدن ایرانیان، در برخورد اول تصویر بدی از ایران به نمایش در می آید؟
1- به خاط اینکه ما خودمان را برای گفتگوی تمدنها و رودرو شدن با جهان آماده نمی کنیم و فقط حدود مرزی و سنت و فرهنگ ومردم خودمون رو می بینیم که به اینگونه رفتارهای محلی خود عادت کرده ایم و اگر رفتاری از کسی در در سالن فرودگاهها سرزد به حساب اینکه بین ما ایرانیان این عیب نیست از آن میگذریم در حالیکه آن رفتار ممکن است از نگاه یک خارجی بد تعریف شود. چند سال پیش یک هیات از کشورهای عربی به ایران اومده بود گفتند من هم همراه ایشان باشم و هرجا که خواستند آنها را همراهی کنم باور کنید رفتارها و برخوردهایی از مردم خودمون دیدم که نه تنها از ان شغل کناره گیری کردم بلکه هنوز که هنوز است از همراهی آنان پشیمانم.
گفتند ما را ببرید بازار می خواهیم فرش های ایرانی ببینیم گفتم به راننده که برو شرکت ملی فرش تا نمایشگاه فرش اونا رو نشونشون بدهیم ولی تا این رو گفتم رییس هیات گفت نه بازار بزرگ برویم. وقتی وارد بازار فرش شدیم یک لحظه فکر کردم گاو رم کرده وارد بازار شده اینقدر فروشنده و شاگرد ریختند دور و بر این هیات که خودم تعجب کردم و جالب اینجا بود که گلیم هایی که قیمت شون اون زمان بیشتر از دویست هزار تومان نمی ارزید به دو میلیون می خواستند بفروشند به هر حال گفتیم خوب ارز وارد کشور می شود چکار داریم و خود را به بی خیالی زدیم دیگر اقتصاد بازار است به ما چه.
-با همان هیات که از درب هتل آزادی بیرون می آمدیم دربانها چنان احترام نظامی می گذاشتند که یک لحظه فکر کردم راستی اینا که ما آوردیم هیات نظامی نیستند پس چرا اینجوری با اینها برخورد می شود. خوب به هر حال
- در بازدید هیات از کاخ سعدآباد، خانمهای راهنمای کاخ چنان ناز و ادا در می آوردند که دوست داشتم آب می شدم می رفتم زیر زمین. به هرحال این هم جذب گردشگر است نامش.
امیدوارم لا اقل مسوولین امر گردشگری و سازمان هواپیمایی افراد باکلاسی رو در این مکانها به کار گیرند یا لااقل آموزش رفتار مناسب برای کارگران این مکانها را در دستورکار قرار دهند و سایر نقاط بماند تا فکری دراز مدت اندیشیده شود.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۴:۰۱

به نظر من يكي از راههاي نشان دادن فرهنگ مردم ايران جذب توريست است

yasin۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۳:۲۹

با سلام-بعنوان یک ماموریت کاری و آموزشی از طرف شرکت به کشور سوئد رفتیم.یکی از اساتید فکر میکرد که کشور ما همسایه عربستان است و مردم ما با شتر رفت و آمد میکنندو روی دیوار خانه ایرانیان یک اسلحه و کلاشینکف آویزان استو کلا از مسلمانان ترس دارند و فکر میکنند که همه ایراد دارند.ولی یک کاری کرد که عین مسلمانی بود و اون اینکه با امکانات اداری و با آرم شرکت و اداره کار شخصی نمیکرد.مثلا با خودکارادارهمنقوش به آرم شرکت کار شخصی نمیکرد و یک خودکار دیگر برمیداشت و وقتی به ایشان این رفتار و منش عدم استفاده از اموال عمومی برای کارهای شخصی را یاداور شدم که در آموزههای ما مسلمانان نیز هست خیلی تعجب کرد.و علاقه داشت که بیشتر بداند.اگر کن قرآن انگلیسی یا سوئدی داشتم شاید چند نفر را مسلمان میکردیم.که متاسفانه حتی در سفارت ما هم نتوانستم چنین چیزی را پیدا کنم.مرام مسلمانی هست ولیخودشان از مسلمانان بدشان می آید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۴:۳۴

قرآن انگلیسی در اینترنت فراوونه
سایت parsquran مثلا

آرما۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۳:۲۳

طرف چائیده ! نمیدونه ملت ایران بیگانه پرست ترین مردمان زمینن

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۳:۱۹

تو دانشگاه ما تقریبا به ازای هر یک پسر 10 دختر در حال تحصیل هستند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۳:۱۶

تمام توجه و تلاش رسانه هاشون در تيره نشون دادن اوضاع ايران بوده و هست ، كاري كه متاسفانه خودمون با فيلم سينمايي هاي كه بعضي به اصطلح هنرمندامون واسه جشنواره هاي خارجي و شايد هم بصورت سفارشي مي سازن ، كمكشون مي كنيم! اينهمه فيلم تو اين كشور ساخته ميشه و متاسفانه اوني كه مردم و فضاي ايران رو از همه بدتر نشون ميده، ميره اونور و بطور كاملا خودجوش همه ي جايزه ها رو درو مي كنه!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۳:۰۳

خودتان که از افغانستان وافغانی یک ادم خوار بین مردمشتو ندرست کردید وتخم کینه ودشمنی را تا ابد بین د. ملت کاشتید فراموش نشود یه دوست ایرانی از من می پرسید افغانستان ماشین داره؟؟ هواپیما داره؟؟پلس داره؟؟نوشابه اونجا است؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۵۳

بدون تعارف همه مون مشكل جدي داريم و منافع شخصي را به جامعه ترجيح ميديم و اين عين خود خواهي است

بهروز۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۵۲

وقتی اومده تهران واون بلبشو را با رم یا استانبول مقایسه کرده یا وقتی می خواد از خیابون رد بشه اتومبیل ها فقط فرصت نجات دادن جونشو بهش دادند که رد شه به گریه افتاده یا شاید برا ما گریه کرده

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۴۱

من یه دانشجو تو فرانسه ام، یه کبابی میشناسم که یه خانوم ایرانی با بچه هاش اداره ش میکنه ولی شوهرش فرانسویه، بچه بوده از ایران خارج شده، باور کنین وقتی راجع به ایران حرف میزدم باهاش می ترسید!!!! میگفت ساکت آروم!!! اصلا یه دیدی نسبت به ایران داشت که باور نمی کنین، من میگفتم بابا خبری نیست پاشو برو یه سر برگرد خودت ببین، میگفت نه منو دستگیر میکنن میگفتم آخه چراااااااااااااااا؟؟؟؟ تو که بچه بودی اومدی بیرون از کشور، خلاصه انقد علیه ایران تبلیغ منفی کردن که آخر سر طرف قانع شد که من اطلاعاتی ام و براش تور دوختم که بکشونمش ایران!!!! یعنی تا این حد...

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۳۶

فیلم سازان ایرانی ایرانی ها را بدبخت ترین مردم نشان می دهند در حلبی اباد هایی نشان می دهند که من ارزو می کنم کاش خارجی ها این صحنه را نبینند

یار۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۳۵

واقعا درست گفتی دفتر ونفر وهزینه میدن ولی خروجی ندارد تفکر نیست سالی یک بار همایش یا تشر روزنامه بیدارمیشیم بعد ...........تلپ خواب

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۲۹

واقعا مایه ی تاسفه!

امير۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۲۴

تابي نظرم رو درج کن.
امروز تشريف بيارين کوي بيمه 1 و 2 در نزديک اکباتان و ببينين اين مامورهاي کلانتري چگونه با مردم رفتار مي کنن. با رعب و وحشت شروع کردند به جمع آوري ديشهاي ماهواه اي مردم. در همان محله هم کلي آدماي روس تباري که در هواپيمايي ايرن کار مي کنن زندگي مي کنند. حالا فکر مي کنين اين خارجيها چه تصويري از ايران با خود به روسيه خواهند برد؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۲۰

دوستان عزیز ما ایرانیها عادت کرده ایم برای هر موضوعی ابراز نظر کنیم و جالب است که همه ما به شویایی و با قادرت تام و نظراتی بدیع در خصوص محکومیت دولت و مسئولین در هر موضوعی ابراز می داریم ولی هیچگاه خودمان را در این مواقع مورد سئوال قرار نمی دهیم به راستی آیا ایرانیان خارج از کشور سهم به سزایی در ارائه تصویر نامناسب از کشورمان برعهده ندارند؟؟؟ شما همین نظرات را که می خوانید مملو از انتقاد است حتی ایرانیان خارج از کشور ولی به راستی این دوستان نقشی برای خود در خنثی سازی اخبار نامناسب ندارند؟؟ معلوم است هجمه خبری علیه ایران است و اخبار دنیا هم در دست ما نیست مردم دنیا هم متاثر از رسانه ها و اخباری که به آنان می رسد ی باشند ولی قدرت مانور ما در رسانه های رسمی ناچیز است پس باید رسانه عمومی که مردم هستند در این زمینه فعال باشند یعنی ایرانیان خارج از کشور ولی در این مورد یا اینان خود به واقع عامل همین تصویر نامناسب هستند و تلاش می کنند تصویر بدتری از ایران ارائه دهند یا اینکه در داخل مورد لعن و سوء ظن هستند و همیشه رفت و آمد این ایرانیان با مسئولین داخلی مورد کنایه رسانه های خاص بوده است

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۲:۰۵

یکی از دلایل هم برای اینه که ایران مثل عراق نوشته میشه

جواد۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۵۵

بجای وزیر امور خارجه این صدا و سیماست که باید با شبکه های برون مرزی خود چهره ایران را معرفی کند. چرا پرس تیوی بجای داشتن برنامه های به اصطلاح تحلیلی و گنگ، ایران را به ان نحو که شایسته است معرفی نمی کند!!! چند سال از تاسیس آن می گذرد چقدر توانسته با ان هزینه های گزاف ایران را معرفی کند تا یک فوتبالیست غنائی از ترس خود در هتل گربه کند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۴۲

كار تبليغ و پروپاگاند برعكس آنچه كه در ايران به آن اعتقاد دارند كه شامل چاپ چند عكس و بروشور و مواردي مشابه ميباشد در دنياي امروز يكي از علمي ترين ، تكنيكي ترين و حساس ترين مشاغل ميباشد كه كارگزارانش به شدت و حساسيت هاي بالا انتخاب و مشغول به كار ميشوند و بخشهاي مختلفي را اداره و سياست گذاري ميكنند كه نتايج آن را شما بدرستي در بالا ذكر كرديد .
روزي در ايران اعتقاد بر اين بود كه ورزش بايد پهلواني باشد نه قهرماني ! ولي بعد از چندي كه كاركردهاي ورزش قهرماني را در ابعاد داخلي و خارجي ديدند ورزش قهرماني را هم پيگيري نمودند وليكن متاسفانه بدون رعايت ضوابط و استانداردهاي چگونگي اداره ورزش قهرماني ، يعني ورزش قهرماني را كساني مديريت و اداره ميكنند كه هيچگونه اعتقادي به اين مهم نه دارند و نه توان لازم را . به همين ترتيب است مساله تبليغات و پروپاگانداي ما كه عليرغم صرف بودجه هاي كلان بدليل به كارگيري مجريان ناتوان و ضعيف بازخوردهاي ناشايست و منفي آن را بدينگونه ميبينيم كه يك غنايي از آمدن به ايران گريه اش بگيرد ...

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۴۲

چرا از خودمون نگیم، رفتار و شیوه پاسخگویی کارکنان بخش کنسولی سفارتخانه ها رو فراموش کردیم ؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۴۲

تابناکیهای عزیز وقتی سایت شما که شمایین رو آدم میخونه اونقدر از اوضاع نابسامان مملکت افسرده میشه که فکر میکنی تو این مملکت تمام مسئولین دشمن خونی مردمند جز اونایی که شما قبولشون دارین بابا رادیو فرانسه که دشمن خونیمونه هم اندازه شما بی انصافی نمی کنه و جایی که ببینه حق تابلو هست میگه ولی دوستان ما چی وقتی یه موفقیتی از مسئولی که نمی پسندن سر میزنه خبرشو طوری منعکس می کنن که خیال می کنی اتفاق خاصی رخ ندادخ خوب مگه شما ایرانی نیستی شما هم تلاش بکن البته فک نمی کنم نقدمو به معرض دید بذارین

نوروزشاد۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۳۶

سلام، صرفنظر از همفکری خودم با نویسنده این مطلب، می خواستم عرض کنم که سایتها ی ویژه خبری با رویکرد اصولگرایانه واقعی باید چنین مطالبی را بیشتر بنویسند . و به تغییر فرهنگ در مردم و مسئولین توجه کنند

علی۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۳۳

من چند سال پیش سفر کردم به عراق بعد تو مرز خودمون یه افسر نیروی انتظامی چنان برخورد بدی با ایرانی های که به عراق می رفتند انجام میداد که می خواستم همون جا برگردم خلاصه رفتم تو خاک عراق اولین بازرسی مال آمریکایی ها بود چنان رفتاری با ما کردند که چن تا دوستان بامن بودند چای و کیک بهشون دادند اونا هم کلی احترام به ایرانی ها گذاشتند پس باید اول رفتار مسئولین رو درست کرد

وحید۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۲۹

فقط کافیه یه سر به سایت سازمان میراث فرهنگی بزنید ببینید چند قسمت از سایت چند وقته بروز نشده یا در دست ساخته یا خالیه....

مهدی حصاری۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۲۴

من تخصص و تحصیلاتم در زمینه گردشگری است و سالها مدیر عامل انجمن تخصصی گردشگری بودم.در دوران دانشجویی نظر سنجیهایی از گردشگران خارجی داشتیم که اکثر آنها ایران را بعنوان یکصدمین کشور برای بازدیدهای خود انتخاب کرده بودند.حتی 15 سال پیش ژاپنیها بعد از اینکه چند روزی از اقامتشان در ایران می گذشت میگفتند که بدلیل تبلیغات ضد ایرانی فراوانی که از رسانه ها میشنوند صرفا بخاطر علاقه زیاد به اماکن باستانی ایران حاضر یه ریسک بزرگ شدند و به اران آمدند .حتی میگفتند که ما انتظار داشتیم در فرودگاه ما رو دستگیر کنند و گرفتار بشیم.ولی افسوس که دستگاه دیپلماسی و متولیان به ظاهر صنعت گردشگری ایران هنوز در تفاوت بکار گیری دو کلمه توریست و توریسم در سخنرانیهاشان موندن و معنی این دو رو نمی دونند تا چه برسه به اینکه بخواهند تبلیغات درست کنند و موقع شناس باشند.بدترین ظلم به مردم و کشور بکارگیری افراد کم سواد و بی تعهد و غیر متخصص در دستگاههای کشور است.موضوعی که همه از اون اطلاع داریم و دریغ از هیچ اعتراض و اصلاحی.افسوس که گذشته ها ساختند و ما آگاهانه نابود کردیم!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۲۲

متاسفانه باید بگویم که شما دیر بیدار شده اید. سازمانهای وابسته به صیهونیست ها سالهاست که روی رسانه های همگانی (رسانه های قابل دسترسی در تمام دنیا با هزینه بسیار ناچیز و با توانایی بسیار بالا از آنجمله دو سایت بسیار پر کاربر یاهو و گوگل که صاحبان اصلی هر دو از یهودی ها هستند) سرمایه گذاری سنگین کرده اند و با استفاده از این رسانه ها تا آنجا که بتوانند چهره ای زشت و ناپسند از ایران ارائه می دهند. بنابراین اگر می خواهید با این پدیده مقابله کنید اول باید امکاناتی در حد و اندازه آنها فراهم کنید و ثانیاً مدیرانی شایسته و توانمندتر را در پست های حساس بگمارید.

علیرضا۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۱۳

تنها چیزی که در این مقاله خوب توجهی به آن نشده است این است که قطعا اکثر نهادهای بین المللی برای اسرائیل و کشورهایی که از لحاظ سیاسی وابسته به غرب هستند نظیر ژاپن بیشتر از ایران تره خرد می کنند. نتیجه اینکه اعتراض های ایران به علت مشی سیاسی مستقل و مخالف اکثرا راه به جایی نمی برد و آب در هاون کوبیدن است وگرنه خبر اینگونه اعتراض ها را از جانب مسئولین ایرانی به مجامع بین المللی زیاد در خبرها می شنویم و می بینیم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۱:۰۲

در بحث گمرک که راست گفتی نمیخواد فرودگاه بری برو مرز خسوی ببین یک نیروی گاردی گمرک با لباس نامرتب و دمپایی با زایران امام حسین چه برخوردی میکند و اگر کسی نداند فکر میکنی که ایشان مسیول گمرک در مرز خسروی است تازه ما که ایرانی هستیم و خودمان از سیستم دولتی هستیم وای به حال مردم عادی و غریبه ها
باور کن در عراق و گمرک آنها چنان احترامی به سادات و روحانیت و بانوان و افراد سالخورده می گذاشتند که لذت میبری

overactive۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۸:۵۵

من دو سال پیش از قصر شیرین به کربلا مشرف شدم، مامورین گمرک ایران برخورد خوبی داشتن،امکانات گمرک هم خوب بود، ولی به محضی که از مرز رد شدیم با دیدین قیافه مامورین عراقی اشهد خودمون رو خوندیم! واقعا برخورد ترسناکی داشتند!!! ظاهر و امکاناتشون که بماند! فکر کردیم ابوغریب که میگن همینه، دیوارا و نیمکت های کثیف و بتونی ، بوی فاضلاب و تعفن! ماموراشون هم که چنان تشر میزدن بند دل آدم پاره میشد! تازه ما کاروانی بودیم که از طرف حج و زیارت رفته بودیم!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۵۶

(۸/۶/ ۱۳۸۴)

بخشي از سخنان رهبر معظم انقلاب با اين حديث شريف براي درج ارسال مي كنم الناس علی دین ملوکهم

«…برادران و خواهران عزیز! این صراط براى من و شما خیلى حساس است. ما مسؤولیم. ما با آدمهاى معمولىِ کوچه و بازار فرق داریم. ما چه نماینده‏ى مجلس باشیم، چه عضو دولت باشیم، چه مدیر فلان بخش نظامى باشیم، چه بخش قضایى باشیم، همین که شما آقایان و خانمها مسؤولان بخشهاى مختلف هستید، کار من و شما سخت است. ما اگر تخطى و لغزش پیدا کنیم و اشکالى در کارمان پیدا شود، ضررش فقط به خود ما نمى‏رسد؛ ضررش به جمع وسیعى مى‏رسد. ما اگر کم‏کارى و کوتاهى کنیم، کشور ضرر مى‏کند. ما اگر خداى نکرده از هواى نفس خود در تصمیم‏گیرى‏ها پیروى کنیم، از رفیق‏بازى و خطبازى و عدم ملاحظه‏ى ارزشهاى حقیقى تبعیت کنیم، کشور صدمه مى‏بیند. کار ما سخت است. ما بیشتر از دیگران باید به فکر جهنم و عبور از این صراط دشوار باشیم. این چند سال مسؤولیت، ابدى نیست. نماینده‏ى مجلس هستید، عضو دولت هستید، وزیرید، مدیرید؛ این سه سال، چهار سال، پنج سال، ده سال مى‏گذرد. اگر این چند سال را دندان روى جگر بگذارید و دنبال کسب پول، دنبال درآمدهاى نامشروع، دنبال رانت‏خوارى، دنبال استفاده‏ى از امکانات دولتى و دنبال تعرض به بیت‏المال نباشید – این‏که خیلى دشوار نیست – آن وقت «انّ الّذین سبقت لهم منّا الحسنى اولئک عنها مبعدون». «هذا یومکم الّذى کنتم توعدون»؛ فرشتگان الهى پیش متقین و مؤمنین مى‏آیند و مى‏گویند این همان روز شماست؛ همان روزى است که وعده و مژده‏ى آن را انبیا در طول تاریخ به مؤمنین داده‏اند. لذت ببرید؛ «ادخلوا الجنّة». ما بیشتر از دیگران باید مراقب باشیم و بیشتر از دیگران از جهنم بترسیم. آتش دوزخ کسانى را که مسؤولیت مضاعف دارند، بیشتر تهدید مى‏کند تا آدمهاى معمولى که خودشان هستند و بار مسؤولیت خودشان در دایره‏ى خیلى محدود و کوچکى. وضع ما سخت‏تر است…..

mohammad۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۳۶

غرب که هيچی، تو همين شرق هم اون کشور هايی که مثلاً يه نيمچه ارتباطی باهاشون داريم، اينجوری به ما نگاه ميکنن،
مالزی، دوبی،ترکيه.... حالا چرا؟ مواد!!! دزدی!!! تبليغات بدی که هم خودمون از خودمون ميکنيم، هم رسانه ها از ما!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۵:۴۸

جدی جدی
چرا محور فیلمامون فقط مشکلاته! نمیشه مردمو خوب تصویر کنیم که حداقل جامعه به اون سمت پیشرفت کنه
همش فیلمامون بدبختی هاست و راه های خلاف و ... خودبخود تلقین و تبیین بد بودنه. دیگه تبلیغ منفی که برای خیلی ها جذابه بماند.
خوبی و درست زندگی کردن به نظرمون لوس شده! اصولی رفتار کردن فقط مال یکی دو تا از شخصیتای فیلماس! هدف فیلما از ساختن و بهتر شدن و حفظ ارزش ها رفته به سمت نشون دادن بدترین چیزا. درسته که جذابه ولی هم خودمونو بدتر می کنه هم وجهه مارو
خیلی از کشورها فیلم می سازن که فقط قانونمندی و فرهنگ مردم و امکانات خوبشونو تبلیغ کنن ما فقط فیلم های هیجان انگیز و درد آور رو فیلم خوب می دونیم. باید برای بهبود شرایط همه جانبه عمل کنیم. اینطوری پیش بره هیچی از فرهنگی که زمانی مدعیش بودیم باقی نمی مونه. بیخودی هم مشکلات رو بهونه نکنیم. مگه هیچ کشوری مشکل نداره؟ بحران نداره؟ ..... باید در عین شرایط برای حفظ اونچه که داریم و فراهم کردن شرایط بهتر تلاش کنیم. هرکدوم از ما باید اول به خودمون پاسخگو باشیم و مسئول عملکرد خودمونیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۳۵

من خواهرم با معدل بسیار خوبی کاردانی رو گرفت اما واسه کارشناسی که براش دفترچه گرفتیم تقریبا هیچ گزینه مناسبی براش نبود و امسال دانشگاه شرکت نکرد این است به نظر شما این ظلم که به دخترا شده رو باید چی تفسیر کرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۳۰

باور کن اگه فیلتر نبودم تو همه سایتهای غربی میرفتم عکسهایی از فرهنگ ، تمدن و طبیعت ایران توش میذاشتم که همشون این عکسها رو با افتخار رو در دیوار خونشون آویزون کنندبه قول رضا مارمولک حیف که این فیلتر دست وپای ما رو بسته

matin۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۲۵

یکی از وظایف سفرا حمایت از شرکت های ایرانی سرمایگزار در دیگر کشورها است ما در یک پروژه راهسازی در کشور کنیا برنده مناقصه شدیم ولی به یک شرکت چینی واگزار کردن ما از سفیر خواستیم از ما حمایت کند چون این پروژه با اطلاع سفارت بود . ولی سفیر در کمال نا باوری فرمودن این قضیه را پیگیری نکنین در حالی که در چندی قبل در آفریقای جنوبی سفیر چین با وجود اینکه شرکت چینی در پروژه سوم شده بود در اعتراض کرده بود و خودش شخصا به اداره مربوطه مراجعه نموده و خواسته بود تمام اسناد را خودش شخصا ببیند . سفرا ایران فقط به فکر اینن که برن یه کشور دیگه و از مزایا او استفاده کنن

علیرضا۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ۱۰:۲۳

رفتار مامورین گمرگ را واقعا قبول دارم
خودم به جشم دیدم زنیکه تازه از امریکا اومده بود ایران مامور گمرک که یه پیرمرد بود با بی شرمی تمام لباس های زن را باززرسی میکرد و بهش گفت مبلغ 500 هزار تومان باید بایت گمرکی این لباسها بپردازی در صورتیکه اون لباسها لباسهای شخصی خود ان زن بود و بد بخت با التماس میگفت اینلباسها مال شما اصلا نمیبرمشن داخل کشور اما گمرک قبول نمیکرد
واقعا به کجا رسیدیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.