آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

کفاشيان: ماندن من ديگر به صلاح نيست

رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان پس از فشارهايي که در خصوص کناره‌گيري او از اين فدراسيون مطرح شده، اعلام کرد ماندن در فدراسيون فوتبال ديگر به صلاح نيست.

به گزارش مهر علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان صبح امروز دوشنبه و در آخرين اظهار نظر خود در خصوص ادامه همکاري با اين فدراسيون ضمن بيان مطلب فوق گفت: در شرايط کنوني ماندن در فدراسيون فوتبال ديگر درست نيست.

وي در ادامه افزود: وقتي فضا به‌گونه‌اي است که همه خواهان تغييرات در فدراسيون فوتبال هستند، ديگر ماندن و استقامت کردن زياد به صلاح نيست.

رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: بايد اين تغييرات با برنامه‌ريزي درست و منطقي صورت گيرد تا کوچکترين صدمه‌اي به فوتبال وارد نشود.

کفاشيان همچنين اظهار داشت: من خودم برنامه‌هايي براي اين موضوع دارم اما در حال بررسي گسترده‌تر و گرفتن مشورت‌هاي بيشتري هستم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.