آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
3بازدید

مدارس سمنان سردمدار مدارس نامستحکم

نماینده مردم سمنان و مهدی‌شهر در مجلس با بیان اینکه مدارس استان سمنان از استحکام خوبی برخوردار نیستند گفت: این استان در شمار دارا بودن مدارس فرسوده و غیر مقاوم رتبه نخست کشوری را دارد.

علیرضا خسروی در گفت‌‌وگو با خانه ملت، با تأکید بر ضرورت مقاوم‌‌سازی و ایمن‌سازی مدارس در سراسر کشور افزود: در صورت بروز مشکلی چون حادثه مدرسه شین‌آباد و یا زلزله ارسباران چه کسی پاسخ‌گو خواهد بود؟

نماینده مردم سمنان و مهدی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدارس استان سمنان از استحکام خوبی برخوردار نیستند گفت: این استان در شمار دارا بودن مدارس فرسوده و غیر مقاوم رتبه نخست کشوری را دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس نهم با یادآوری واقعه مدرسه شین‌آباد در استان آذربایجان غربی تصریح کرد: بیشتر مدارس استان اصفهان همچنان از بخاری نفتی با وجود آگاهی مسئولان از ایمن‌نبودن این‌گونه وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند.

این نماینده مجلس نهم افزود: در زمان بروز حادثه‌ای نباید فقط وزیر مورد سوال قرار بگیرد چرا که حادثه‌ی اتفاق افتاده نتیجه اهمال در وظایف تک تک مسئولان بوده و تمامی ارگان‌های مرتبط باید پاسخ‌گو باشند.

وی با تأکید بر اینکه در زمان بروز زمین‌لرزه ساختمان‌های فرسوده و نامستحکم در کمترین زمان ممکن ریزش خواهند کرد افزود: مقاوم‌سازی منازل و مدارس در استان سمنان جدی گرفته نشده است.

نماینده مردم سمنان و مهدی‌شهر در مجلس ادامه داد: مبحث ایمن سازی مدارس چه از لحاظ مقاوم‌سازی و سایر شرایط ایمن باید رعایت شود چرا که مردم فرزندان خود یعنی امید‌های آینده را به دست آموزش و پرورش سپرده‌اند و خواهان سالم پس گیری آن‌ها هستند.

خسروی با اشاره به زلزله‌های اخیر اتفاق افتاده در جای جای کشور و خسارت‌های جانی و مالی فراوانی که بر دوش مردم گذاشته گفت: در صورت بروز زمین‌لرزه ‌به بزرگی زلزله ارسباران در آذربایجان‌غربی چیزی از مدارس حوزه انتخابیه‌اش باقی نخواهد ماند و مردم بی‌گناه این وسط  تاوان بی‌توجهی مسئولان را خواهند بود.

عضو کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: قبل از وقوع حادثه‌ای و از دست دادن عده‌ای از هموطنان باید توجه به اصول ایمن‌سازی منازل و مدارس در کشور جدی گرفته شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.