آخرین خبرواکنش معنادار اژه‌ای به نتایج انتخابات آمریکا
1بازدید

افتتاح حدود 16 هزار واحد مسکن مهر در سمنان

صبح امروز بهره‏‌برداری نزدیک به 16 هزار واحد مسکونی مهر در استان سمنان هم‏زمان با سفر رئیس دولت به این استان انجام شد.

حدود 16 هزار واحد مسکونی مهر در استان سمنان با حضور احمدی‏‌نژاد افتتاح شد.

به گزارش فارس از سمنان، صبح امروز بهره‏‌برداری نزدیک به 16 هزار واحد مسکونی مهر در استان سمنان هم‏زمان با سفر رئیس دولت به این استان انجام شد.

استاندار سمنان اظهار داشت: در مجموع، 15 هزار و 657 واحد مسکن مهر در استان سمنان امروز با حضور احمدی‏نژاد افتتاح شد.

عباس رهی گفت: برای این طرح‌‏ها، بیش از 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‏‌الحسنه به متقاضیان پرداخت شده است.

استاندار سمنان اظهار داشت: حجم سرمایه‏‌گذاری پروژه‏‌هایی که در امروز با حضور رئیس جمهور در سمنان به بهره‏برداری رسید، حدود 10 هزار میلیارد ریال است.

رهی تصریح کرد: با سرمایه‏‌گذاری عظیم دولت‏‌های نهم و دهم در استان سمنان، شش پروژه زیربنایی در این استان اجرا و آماده بهره‌‏برداری شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.