رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
1بازدید
۱۷

بهمن پرحادثه برای محمود بهمنی؛

رئیس‌جمهور مخالفت کرد، دیوان محاسبات حکم انفصالش را داد!

آغاز بهمن ماه، گویا برای مدیر کل بانک مرکزی کشور، شروعی توفانی بوده است و با گذشت دو روز از ماه بهمن، اخباری ضد و نقیض از وضعیت محمود بهمنی در بانک مرکزی به گوش می‌رسد. پس از جریان بازنشستگی وی و تحقیق و تفحص از بانک مرکزی ـ که درویشی آن را گروکشی نمایندگان خوانده ـ اکنون از صدور حکم انفصال از خدمت بهمنی از سوی دیوان محاسبات خبر می‌رسد.

آغاز بهمن ماه، گویا برای مدیر کل بانک مرکزی کشور، شروعی توفانی بوده است و با گذشت دو روز از ماه بهمن، اخباری ضد و نقیض از وضعیت محمود بهمنی در بانک مرکزی به گوش می‌رسد. پس از جریان بازنشستگی وی و تحقیق و تفحص از بانک مرکزی ـ که درویشی آن را گروکشی نمایندگان خوانده ـ اکنون از صدور حکم انفصال از خدمت بهمنی از سوی دیوان محاسبات خبر می‌رسد.

به گزارش «تابناک»، گویا این روز‌ها، محمود بهمنی باید تمرکز خود را از موضوعات اقتصادی کشور برداشته و به موضوعات حاشیه‌ای بپردازد که تنها در دو روز گذشته، توانسته است به شدت توجه افکار عمومی را به خود جلب کند. گویا به جز مواردی همچون تورم، سیاست‌های پولی، ارز و نظام بانکی موضوعاتی دیگری نیز هست که فشار دوچندانی بر محمود بهمنی و بانک مرکزی وارد می‌کند.

در حالی که دیروز خبر تقاضای بازنشستگی بهمنی بر خروجی رسانه‌ها قرار گرفت و بسیاری این امر را واکنشی برای فرار از تحقیق و تفحص مجلس از بانک مرکزی دانستند؛ موضوعی که البته دروغ و غیر منطقی بود و پس از آنکه رئیس جمهور با تقاضای وی مخالفت کرد و حضور بهمنی در بانک مرکزی مسجل شد، دیروز درویشی در خصوص پشت پرده تحقیق و تفحص از بانک مرکزی افشا‌گری کرد.

سخنانی که درویشی بر زبان آورده بود، حاکی از گونه‌ای اخاذی از سوی نمایندگان دو استان آذربایجان شرقی و غربی از بانک مرکزی بود، که در نوع خود جالب توجه می‌نمود.

اما این موارد به همین جا پایان نیافت؛ امروز خبری دیگر منتشر شد که بر پایه آن، گفته می‌شود دیوان محاسبات کشور، به دلیل موضوع برداشت شبانه از حساب بانک‌ها از سوی بانک مرکزی در اواخر سال گذشته، حکم انفصال از خدمت محمود بهمنی را صادر کرده است.

بنا بر این خبر از آنجا که بانک مرکزی، تقاضای مهلتی یک ماهه برای ارائه اسناد و مدارک در خصوص برداشت از حساب بانک‌ها از دیوان محاسبات کرده بود، با گذشت یک ماه هیچ سند و مدرکی به دیوان محاسبات ارائه نشده و بر همین اساس، شعبه سوم مستشاری دیوان محاسبات کشور، حکم انفصال از خدمت محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی را به دلیل برداشت غیرقانونی شبانه از حساب بانک‌ها بابت مابه‌التفاوت ارز دریافتی صادر کرده است.

در پیگیری‌های تابناک برای دریافت درستی و نادرستی این خبر، چند تن از مقامات دیوان محاسبات، از صدور این حکم اظهار بی‌اطلاعی کردند و همچنین مسئولانی در بانک مرکزی نیز این خبر را رد کرده و آن را دروغ خواندند.

شعبه سوم مستشاری دیوان نیز به تابناک گفت: نمی‌توانیم در این باره جزيیاتی برای شما بیان کنیم!

اما دقایقی پیش، یکی از خبرگزاری‌ها، از تلاش بانک مرکزی برای گذراندن مراحل قانونی جهت تجدید نظر در حکم انفصال از خدمت محمود بهمنی خبر داده است.

نوع بیان شعبه مستشاری و اخبار خبرگزاری‌ها حاکی از آن است که گویا این حکم صادر شده است؛ حکم انفصال وی از خدمت در بانک ملی که منجر به پایان یافتن خدمت وی به عنوان مأمور در بانک مرکزی نیز خواهد بود!

نکته جالب در اینجاست که دیوان محاسبات و مسئولان آن، تکلیف خویش را در قبال حکم صادره خود نمی‌دانند! نوع بیان و اظهار بی‌اطلاعی و بیان نکردن جزییات، نشان از آن دارد که این دیوان و مسئولان آن درباره حکم صادره خود با ترس و احتیاط رفتار می‌کنند.

اما و به هر حال، اکنون می‌توان به خوبی دریافت که چرا محمود بهمنی به گفته یکی از مقامات بانک مرکزی دو هفته پیش تقاضای بازنشستگی داده است و همچنین به گفته یوسفیان ملا، در نشست‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز بار‌ها تقاضای بازنشستگی کرده است. شاید محمود بهمنی پیش از این، آنچه را اکنون آشکار شده، دیده بوده و پیش از صدور یک چنین حکمی، تلاش داشته با بانک مرکزی خداحافظی کند!
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۲:۰۲

افراد بی لیاقت متوهم بدون کارایی مشورت ناپذیر باید هم برکنار شوند خیلی هم دیر شده با دلار بازی کردند که برای عوام فریبی بتوانند چند صباحب خرج بعضی امور کنند حالا ماموریتش تمام شده به سلامت . تشریف ببرند کانادا خدمت خاوری

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۲:۰۰

ناشایست ترین مدیر اقتصادی طول تاریخ ایران

احمد۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۵۹

با سلام
چرا دادگاهی و اعدامش نمی کنن ؟! اینطوری بهتر نیست ؟!
مردم هم مشغول می شن هاااا !!

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۵۶

تو این مملکت همیشه همین تور بوده اگه یه رئیسی یا مدیری درخواست بازنشستگی کنه مطمئنا چند وقت بعد گند خلافکاریاش در می آد وگرنه تو این کشور که برا پست ومقام سر ودست می شکنن کی می اد بی خیال بخوربخورش بشه

لئو۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۵۳

این قحط الرجال پدر مردم را در اورده!!!!! از چین مدیر وارد کنید وضع مملکت بهتر می شود!!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۵۳

اخاذي جناب (...)!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۸

بعد از چهل سال مگر نباید برود . حکم انفصالش بایست زمان فرار دوستش میدادند.

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۸

هردم از این باغ بری میرسد!!!!!!!!! چه مملکت هچل هفتی شده

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۷

آقای بهمنی عزیز
قوی باش و مثل سابق به کارت ادامه بده
ما میدونیم که یه مشت مفسد میخوان شما رو از پا بندازن،ولی شما از پا نیفت

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۲:۰۲

پس میفرمایید ایشان بمانند و قیمت دلار را به 5000 تومان برسانند و بعدا تشریف ببرند. گرچه امروز 3450 تومان است و آقای بهمنی توان افزایش 1550 تومانی در عرض یک هفته را به راحتی دارند.

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۴

آقا به نمایندگان ما چکار دارین؟!

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۵۹

کدام نماینده برو پیششون ببین شما رو تحویل میگیرن اینا قبل از انتخابات نمایند هستن نه بعد از آن خرشون که از پل گذشت دیگه برای خودشون کار میکنن

سعید۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۳

چطور است؟ بهت میگم :

برای 12 میلیون تومان وام ساخت واحد مسکونی در "روستا" ، بانک محترم تقاضای 19 میلیون چک از بنده، 19 میلیون تومان از ضامن بنده و 19 میلیون تومان سفته شده!!!!!!!! بعد بانک مرکزی میگه اینا خلاف قانونه. واسه 12 میلیون، 57 میلیون وثیقه ازت میگیرن.

ایرانی۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۱

حالا که اقتصاد و بانکها را نابود کرده حکم انفصالش اومده
نوش دارو بهد از مرگ سهراب

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۳۸

اخاذی از سوی نمایندگان دو استان آذربایجان شرقی و غربی از بانک مرکزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۴۸

این اخاذی اگر با سلاح گرم و یا سرد بوده است, محاربه و حکمش اعدام است....... عجب استان هایی هستند ها ..... دستگیر شدند؟؟؟؟؟؟

ایرانی۱۳۹۱/۱۱/۰۲ ۱۱:۳۵

این آشی که پخته شده بدرد خیرات هم نمیخوره
8 سال دیگره انرژی کل کشور از بین رفت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.