آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
3بازدید
۰

مدیریت جهش ارز لازمه ورود به فاز دوم هدفمندی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران، لازمه ورود به فاز دوم را ثبات نسبی در اقتصاد دانست و گفت: این گام در این زمینه مدیریت جهش ارزی كشور است.

محمد نهاوندیان در گفت و گو با ایلنا، اظهار داشت: ما باید جهش ارزی را مدیریت کنیم و به یک شرایط با ثبات برسیم.

وی تصریح داشت: گرانی‌های ناگزیر هنوز در اقتصاد ما اثر می‌گذارد و ما زمانی می‌توانیم وارد مرحله گرانی‌های ارادی شویم که آرامش لازم در اقتصاد ایجاد شده باشد.

به گفته وی، مفهوم هدفمندی حرکت به سمت تخصیص بهینه منابع به بخشی که نیاز دارد، است. اینکه ما به همه مصارف نگاه یکسان داشته باشیم با مفهوم اصلی هدفمندی فاصله دارد و فاز دوم زمانی می‌تواند واقعی باشد که ما روی مفهوم هدفمندی تأکید بیشتر و عالمانه‌تری داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران افزود: درجه تحقق اهداف زمانی بالا می‌رود که بیشترین میزان تفاهم و مشارکت با فعالان اقتصادی صورت گیرد از این رو مسئولان باید سعی کنند قبل از اعلام زمان اجرای مرحله بعدی آزادسازی قیمت‌ها، تفاهم منطقی را با فعالان اقتصادی داشته باشند.

نهاوندیان بیان داشت: هدفمندی یارانه اهداف متعدد و متنوعی را دنبال می‌کرد که جلوگیری از تضییع منابع و بهینه کردن مصرف سوخت، رقابتی کردن تولید در کشور، عادلانه ک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.