آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
1بازدید

کمیته داوران حق را به استقلال داد

رئیس دپارتمان کمیته داوران با دفاع از عملکرد جهانبازی، حق را در صحنه‌ی مشکوک پنالتی به استقلال داد.

به گزارش ایسنا، حسین عسگری پس از حرف‌ و حدیث‌های فراوانی که قضاوت جهانبازی در دیدار استقلال و صبا ایجاد کرد، گفت: بازی بین دو تیم استقلال و صبا قم از حساسیت بسیار بالایی برخوردار بود چرا که نتیجه بازی رقیب تیم استقلال مشخص شده بود و نتیجه بازی هم طوری بود که تا دقایق پایانی تیم استقلال برای زدن گل تلاش مضاعفی داشت و به همین دلیل بازی با حساسیت خاص خود برگزار شد.

وی در ادامه بیان کرد: در فیلمی که توسط گروه کارشناسی آنالیز شد دو، سه مورد وجود داشت که در مورد اول، خطای پنالتی برای تیم استقلال باید بگویم که جهانبازی به درستی خطای پنالتی را اعلام کرد. بازیکن استقلال زودتر از بازیکن صبا توپ را در محوطه جریمه زد و سپس که بازیکن صبا با خطای لگد زدن به پشت پای بازیکن حریف مرتکب خطا شد، این امر کاملا خطا بود و پنالتی به درستی گرفته شد و اگر این خطا خارج از محوطه جریمه بود از سوی داور به عنوان ضربه آزاد اعلام می شد.

وی افزود: دوم اینکه مسائلی که بعد از گل شدن ضربه پنالتی رخ داد و اعتراضاتی که از سوی بازیکنان مطرح شده است. ما در زمین مسابقه نبودیم که بدانیم چه شرایطی حاکم بوده و چه کلماتی استفاده شده است اما یقینا اعتراض‌ها به گونه ای بوده که داور باید برخورد قانونی با بازیکنان خاطی داشته باشد که این امر توسط جهانبازی صورت گرفت. ضمن آنکه داور کاری نمی کند که برای خود مشکلات و فشار مضاعف به وجود بیاورد. من معتقدم بازیکنان با تجربه باید تحملشان را بیشتر کرده و از وجود هرگونه تشنج جلوگیری کنند و عکس العملشان نباید به گونه‌ای باشد که ایجاد جنجال شود.

رئیس دپارتمان داوری در پایان گفت: در مورد خطای هندی که از سوی بابک داوری-کمک داور این بازی برای دروازه بان صبا گرفته شد باید بگویم که تصاویر ضبط شده به گونه‌ای نیست تا بتوانیم در این خصوص نظر قطعی بدهیم. زمانی که دروازه‌بان توپ را رها می‌کند دوربین در امتداد خط جریمه قرار ندارد تا صحنه واقعی را که خطای هند اتفاق افتاده یا خیر را نشان دهد. زاویه‌ای که دوربین نشان داد پای دروازه‌بان صبا بیرون بود، شکل بدن متمایل به جلو، دست‌ها باز و توپ در دست این بازیکن بود که این امر می‌تواند 60 تا 70 سانتی متر تفاوت داشته باشد، درست از نقطه‌ای که دروزاه‌بان پایش روی زمین است تا محلی که توپ در دست دروازه بان است. چون زاویه دید دوربین در خط مستقر نبود که توپ بیرون یا داخل زمین رها شده، نمی‌توانیم نظری بدهیم. در دیگر بازیها هم از سوی ناظرین گزارش خاصی مبنی بر اعتراضات وجود نداشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۵ ۱۴:۴۴

خودتی اقای عسگری بحث سر دو تا خطا قبل از پنالتیه که نگرفت و یک ثانیه بعد پنالتی رو گرفت

آریا۱۳۹۱/۱۲/۱۵ ۱۴:۴۴

آقای عسگری دست بردار آقاجون بسه دیگه مدام توجیه می کنی !!!!!

العجب۱۳۹۱/۱۲/۱۵ ۱۴:۳۵

خب رئیس دپارتمان کمیته داوران غیر از این بگوید باید گفت العجب.
درسته؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۵ ۱۴:۱۷

استقلال قهرمان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.