آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
489بازدید

خودكشي نوجوان به خاطر مشكلات اقتصادي

سه شنبه هفته گذشته يک کودک کار پس از بيش از 9 سال تلاش مردانه، خود را به دار آويخت. بر اساس آخرين اطلاعات، مشکلات اقتصادي علت خودکشي اين کودک کار بود.

به گزارش خبرنگار"ايلنا" اين کودک 17 ساله که از هشت سالگي در کارگاه هاي مختلف، خرج خانواده را تامين مي‌‏کرد، سال گذشته به اجبار ازدواج و در نهايت به علت فشار مشکلات اقتصادي اقدام به خودکشي در محل کارش کرد.

زهرا بناساز، عضو هيات مديره انجمن حمايت از کودکان کار، در اين باره مي‌‏گويد: مجتبي از يک سال پيش همواره از مشکلات اقتصادي شکوه مي‌‏کرد و به نظر مي‌‏رسد اين مشکلات مجتبي را وادار به اين کار کرد. البته او در اين مدت تقريبا تماس خود را با انجمن قطع کرده بود.

به گفته بناساز چنين اتفاقي تاکنون سابقه نداشته و اگر چه فعالان حقوق کودک به همراه ساير کودکان کار انجمن مجلس يادبودي براي مجتبي برگزار کردند اما همچنان از مرگ ناگهاني او دراندوه هستند.

او معتقد است که درحال حاضر هيچ دستگاه مشخصي از کودکان کار حمايت نمي‌‏کند و اگر انجمن‌‏هاي مردم نهاد نباشند اوضاع از اين نيز بدتر مي‌‏شود.

اين فعال دفاع از کودکان کار البته به اتفاقات ناگوار ديگري که براي اين کودکان رخ مي‌‏دهد نيز اشاره مي‌‏کند "يک روز مي‌‏شنويم که کودکي در قالب بيجه در جامعه فاجعه مي‌‏آفريند و روز ديگر جسد کودک کار ديگري که مورد تعرض قرار گرفته در جوي آب پيدا مي‌‏شود."

بناساز تنها راه حل معضلات کودکان کار را تغيير نگاه به اين افراد بي‌‏دفاع مي‌‏داند و مي‌‏گويد: با کمي دقت مشخص مي‌‏شود که کودکان کار به اشکال مختلف در حال از دست رفتن هستند، کودکاني که سرمايه بشري براي جامعه ما و تمام جهان محسوب مي‌‏شوند و به آساني نبايد از آنها گذشت.

بناساز باقي حرف‌‏هاي بي‌‏پايان مدافعان حقوق کودکان کار را در پاسخي کوتاه به پرسش خبرنگار"ايلنا" مي‌‏گويد:

- نام خانوادگي مجتبي چه بود؟
- نگويم بهتر است.
- بنويسم مجتبي الف؟
- چه فرقي مي کند مجتبي الف، مجتبي ب يا هر چيز ديگري، مهم اين است که کودکي مجتبي بر باد رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۱۰ ۰۸:۳۶

لاحول ولا قوت الا ... خداوند او را بیامرزد ، بی شک فردای قیامت همه کسانی که در ارتباط با این فجایع دخیل بوده اند در پیشگاه خداوند متعال به جزای خود خواهند رسید.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۱۰ ۰۸:۲۹

با تشكر از شما فعالان سايت تابناك
متاسفانه همه ما اينگونه خبرها را فقط مي خوانيم و بي خيال از آن رد مي شويم يكيشم خود من هستم

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۱۰ ۰۷:۳۳

واقعا ناراحت کننده بود . خدایش رحمت کند .نخواسته جلو خانوادهاش خجالت بی پولی را بکشد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۰۹ ۲۱:۳۷

لطفاً بگید که چطور و کجا میشه به کودکان کار کمک کرد و از اونها حمایت مالی کرد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.