آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
3496بازدید
۰

منتظرالزیدی بورس یکی از دانشگاههای ایران می‌شود

قائم مقام وزیر علوم گفت: وزارت علوم و دانشگاه پیام نور از منتظرالزیدی خبرنگار عراقی که در اقدامی جسورانه مخالفت خود را با رئیس جمهور سابق آمریکا نشان داد حمایت کرده و وی را در یکی از دانشگاهها بورسیه تحصیلی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی صبح امروز در نشست روسای استانهای دانشگاه پیام نور درباره فاجعه غره نیز گفت: وزارت علوم در حد توان خود تلاش کرده تا با نامه ای به یونسکو و وزرای علوم کشورهای اسلامی حمایت آنها از مردم بی دفاع غزه را خواستار شود.

رئیس دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشگاه پیام نور نیز نامه ای را در حمایت از مردم مظلوم غزه آماده کرده است که به تمام دانشگاههای غیرحضوری و مجازی دنیا ارسال خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: شرم آور است که کسانی که مدعی دموکراسی هستند و دم از حقوق بشر می زنند زنان و کودکان بی گناه را مورد حمله قرار می دهند.

قائم مقام وزیر علوم ادامه داد: وظیفه تمامی مسلمانان به خصوص شیعیان است که از غزه حمایت کنند زیرا ما مردمانی حامی مظلومان و ظلم ستیز هستیم. متاسفانه امروز به وحشیانه ترین شکل مردم بی دفاع را می کشند اما کشورهای بزرگ دم نمی زنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.