آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
26بازدید
۷۶

جنایت وحشیانه پدر و برادر (حاوی تصاویر دلخراش)

جنایت وحشیانه پدر و برادر (حاوی تصاویر دلخراش)
دختری که توسط پدرش و با همکاری برادرش با اسید در خرداد ماه امسال سوزانده شده در بیمارستان سوانح و سوختگی بستری گردید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ 2 خرداد ماه امسال در شهر قزوین در ساعت 14 دختر جوانی به نام تهمینه یوسفی مورد اسید پاشی توسط پدرش قرار گرفت.

به دنبال این اتفاق تهمینه توسط برادر بزرگترش با خودروی شخصی به بیمارستان قزوین رسانده شده ولی به دلیل این که دختر از ناحیه صورت و دست و پا دچار سوختگی شدید شده به بیمارستان سوانح و سوختگی تهران منتقل شد.

تهمینه بخت برگشته 20 روز در بیمارستان بستری بود و پزشکان چهار عمل پوست وی انجام دادند.

خواهر بزرگ تهمینه که خود نیز چند سال پیش به ضرب چاقوی پدرش زمانی را در بیمارستان سپری کرده بود و یکی از شاهدان عینی ماجرا بود در خصوص این جنایت هولناک گفت: خواهرم تازه با پسری جوان عقد کرده بود و در دوره نامزدی متوجه شد که شوهرش اعتیاد به مواد مخدر دارد.

خواهرم که از این موضع بسیار آزرده خاطر شده بود قصد جدا شدن از شوهرش را داشت که پدر و مادرم با کار او مخالفت شدیدی کردند، چند روزی زندگی خواهرم با پدرم با جر و بحث گذشت و پدرم از آن جایی که می‌دانست خواهرم بسیار روی جهیزه‌ اش حساس است اقدام به فروش لوازم جهیزه‌اش کرد تا این که 2 خرداد ماه ساعت 13 وقتی خواهرم به خانه آمد متوجه شد که فرش جهیزه اش را پدرم برده و فروخته است.

جر و بحث خواهرم با پدرم بالا گرفت تا جایی که مادرم برای حل مشکل به برادر کوچکم که متولد 1369 است تماس گرفت برادرم بدو ورود به خانه خواهرم را مورد ضرب و شتم قرار داد و سپس پدرم به برادرم گفت: صورتش را بگیر تا اسیدی را که از قبل آماده کرده ام بیاورم در این لحظه بود که من از خانه فرار کردم چرا که می ترسیدم بلایی نیز سر من بیاورند.

در این میان قربانی اسید پاشی درباره روز حادثه و ماجرای بعد از فرار خواهرش از خانه گفت: ابتدا خواستم فرار کنم ولی برادرم درب خانه را پس از خروج خواهرم قفل کرد و صورتم را محکم در دستانش گرفت و پدرم نیز اسید را روی صورت و بدنم ریخت سپس یک طناب دور گردنم حلقه کردند و پدرم از یک طرف و برادرم از طرف دیگر آن را کشیدند تا از فشار خفگی و ضرب و شتم بی هوش شدم.

قربانی اسید پاشی ادامه داد: چند ساعت بعد که به هوش آمدم بلافاصله از شدت سوختگی بلافاصله وارد حمام شدم و سپس در حالی که پدرم قصد کشتن من را داشت با التماس های مکرر من از اقدامش صرف نظر کرد و مادرم به برادر بزرگترم تماس گرفت تا من را به بیمارستان برساند.

جنایت وحشیانه پدر و برادر (حاوی تصاویر دلخراش)

تهمینه یوسفی در خصوص درمانش گفت: تا حال حاضر هیچ کمکی از سوی پدرم دریافت نکردم و مخارج چهار عمل پوستم را با فروش طلاهایم تامین کردم و در حال تنها دغدغه ام  بعد از بین رفتن کامل زیبایی صورتم و عمل ها میلیونی آینده ام و نداشتن سرمایه کافی این است که بعد از مرخصی با خواهرم کجا بروم، در چه خانه ای زندگی کنم چرا که اگر به خانه پدرم بازگردانم به طور حتم کشته خواهم شد و در حال حاضر نيز تحت پوشش بهزستي هستيم.

در پایان خواهر قربانی اسید پاشی درباره عدم رسیدگی به شکايت  در دادسرای قزوین گفت: پس از این که خواهرم از بیمارستان به طور موقت مرخص شد به کلانتری 17 قزوین رفتم و در آن جا شکايتنامه را تنظیم کرد و سپس جهت پیگیری به شعبه 7 دادسرای قزوین  مراجعه کردیم ولی به دلایل نامعلومی پرونده خواهرم مورد رسیدگی دقیق قرار نگرفت.

گفتنی است در حال حاضر تهمینه یوسفی جهت ادامه درمان مجدد در بیمارستان سوانح و سوختگی تهران بستری است و با توجه به وضعیت مالی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان است.

جنایت وحشیانه پدر و برادر (حاوی تصاویر دلخراش)

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۲۱:۳۷

واقعا ک همچین پدرایی باید مجازات بشن. اخه واسه چی مگه مرز دارین

دختر بندر۱۳۹۳/۰۲/۲۷ ۱۴:۴۴

چی بگم من بد تراز ایناشو هم با چشم دیدم اینم روش که با یه مطلب دیدم

مهدی بندر۱۳۹۲/۱۱/۱۳ ۲۲:۵۷

عجب مگه داریم.....

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۰۵ ۲۳:۰۶

خدا ازتون نگذره انسانها چقدر سنگدل شدن به خواهرشون هم رحم نمیکنن باید ریشه یابی بشود چرا جدیدا با اسید جنایت میکنند

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۵ ۱۲:۱۹

علت و معلول ان هر چيزي باشد اين يک عمل غير انساني است وبايد جواب دادشود تاديگرشاهد اين اعمال نباشدم

نفس۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۲۳:۱۹

واقعا خدا به دادمون برسه...اينا ديگه كي اند؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!خدا سر هيچكي نياره اينجور خونواده رو...

امیر۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۱۱:۳۹

به اینا اگه وحشی هم بگیم کم گفتیم ..عمل وحشیانه ای که اینا انجام دادن درذهن هیچ آدم روانی نمی گنجه...درپاکستان هم یه پدرومادر به صورت دخترشون اسید ریخته بودن واسه اینکه دختره باپسر همسایه حرف زده بودنگاه کنیداینا غیرت نیستن اگه هم باشن غیرت جاهلی هستن...غیرت باید معقول باشه غیرت یعنی اینکه ازحق وحقوق دخترت پسرت خانوادت دفاع کنی...اسید ریختن کجاش دفاعه.....ما که ازتمدن 2500ساله دم میزنیم اون تمدن کو...انسان ها به دنبال شادی میرن کجای این شادی هس...درجوامع امروزی سرمایه گذاری میشه تا انسان ها شادباشن شادی کنن.اما درکشور ماچنین فجایعی رخ میدهدپدر ومادر بااین دختر بااین کاراشون حق حیات حق شادی وصدهزار حق دیگررا ازاین دختر گرفتن مادرمسائل پیش پاافتاده گیرکرده ایم بعد به دنبال چیزهای قلنبه سلنبه میرویم.

سینا۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۵:۰۲

این جنایت هو لناک را هیچ چیزی نمیتواند توجیه کند. پدر جنایت کار و پسری شریک جرم پدر باید با اشد مجازات زندان و حتی اعدام محکوم شوند تا هیچ کسی زین پس جرأت استفاده کردن از اسید را نداشته باشد. پدری بیشرف و بی وجدان را باید از وسطه جامعه بیرون کشید و به سلول تک نفره دز زندان نگاه داشت تا مرگش برسد.ننگ بر پدری احمق که چنین با فرزندش کرده است .

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۶:۰۱

پناه برخدا، قانون كه از قرار معلوم كاره اي نيست،چرا درچنين مواردي مدعي العموم به چرم تشويش اذهان عمومي وارد نمي شود؟

جابر۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۵:۲۱

واقعا خبر تاسف باری بود. هر روز طنازی های دختر و پسر کوچکم جلوی چشممه و خواندن این خبر مبهوتم کرد. اگر خبرنگار محترمی که زحمت تهیه خبر رو کشیدند، کار رو تموم کنند و اطلاعات تکمیلی تهیه کنند و ابعاد مبهم قضیه رو آشکار کنند، کار حسنه ای کرده اند و خیرین رو در کمک به اونا یاری کرده اند. فکر کنم بهتره پوشش رسانه ای بیشتری به این قضیه بدید تا ظالم واقعی رسوا بشه. موفق باشید.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۵:۱۸

بازم بگين حقوق زن تو ايران ناديده گرفته نميشه .... كمترين حق يك انسان امنيت توي خونواده است كه زناي ما ندارن......

کرد۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۴:۴۳

هرچند‏ ‏پدر‏ ‏بر‏ ‏فرزند‏ ‏حقوقی‏ ‏داره‏!‏
ولی‏ ‏بی‏ ‏عدالتی‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏پرداخت‏ ‏دیه‏ ‏اکتفا‏ ،بشه‏ ‏قانون‏ ‏باید‏ ‏شدیدا‏ ‏برخوردکنه‏ ‏وگرنه‏ ‏درجامعه‏ ‏تکرار ‏وباب‏ ‏میشه‏!

اکبر۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۴:۱۵

دختر هر کاری هم بکنه کسی این حق را نداره که چنین وحشینه عمل کنه باید پدر و برادرش با اسید بسوزونند تا عبرت بشه برا انهایی که دم از غیرت میزنند

میم سین۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۳:۳۵

نه بر مرده بر زنده باید گریست.

ابراهیم۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۲:۳۵

امکان نداره یه همچین اتفاقی بی دلیل بیفته و مطمن باشین که دختره اشتباه غیر قابل جبرانی رو مرتکب شده( ماجرا ناموسیه)

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۵:۲۰

بعد اگه ماجرا ناموسی بوده باشه به نظرتون اینا حق داشتن شاکی و قاضی و دادستان و ... خودشون باشن و حکم اسید پاشی صادر کنن؟؟؟

هادی۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۴:۰۵

چرا حرف مفت میزنی .این پدر و برادر یک جنایت مرتکب شدن

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۱ ۱۳:۴۶

شما فرض کن ناموسیه . به نظر شما این عکس العمل باید انجام بشه ؟!؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۲:۲۹

شماره حساب بدین

مریم۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۲:۲۱

تابناک شماره حساب خواهشا

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۲:۱۸

هركاري كه دخترك بيچاره انجام داده باشه مستحق چنين ظلم وستمي نيست.به عنوان يك مادر به نظرم مادرقرباني بيشترسزاوار اين اسيدپاشي بود

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۴۰

ما ايراني ها هم فقط بلدیم عیب دیگران را ببینیم و بگیم که هنر نزد ایرانیان است و بس !
یک بار نمیشینیم جدی فکر کنیم چرا این اتفاقات تو کشور ما میافته

احسان بناب۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۴۰

لطفا شماره حساب بدین این پدر و پسر رو ببرین تیمارستان ببندینشون به تخت درمان بشن

زهرا۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۱۹

تابناک این حرفا چیه...باورم نمیشه...؟مگه میشه پدری با دخترش همچین کاری کنه..؟مگه میشه داداش با خواهر خوشگلش این کارو کنه...؟مگه میشه مادر همینجور بشینه نگاه کنه..؟گریم گرفت...یا امام زمان

زهرا۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۱۵

واقعا پدر و داداش میتونن همچین کاری کنن..؟خیلی متاثر شدم...یعنی مادر هیچ کاری نکرده؟یعنی دیده دارن اسید میپاشن نگاه کرده فقط؟خداییییییییییییاااا....

ستاره۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۱۲

وای موندم چی بگم ؟ مطمئنا این پدر و برادر جانی هستند و خطرناک حتی برای بقیه مردم و جامعه ..باید تا اخر عمر حبس بشن

مجيد۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۱:۱۱

كاش اين پدر وبرادر اين خانم را دست من مي دادند بعد من ميدونستم با اين جور افرادي چه طور برخورد كنم

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۰:۵۹

به عصر جاهلیت خوش آمدید!

محسن۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۱۰:۳۲

عدالت کجاست.قطعا پدری که در مورد فرزند خود چنین رفتاری میکند کاملا مشکل روانی دارد وباید محاکمه شود.خواهشا قانون را در مورد این پدر وبرادر اجرا کنید.

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۹:۲۸

بايد اين پدر و برادر قصاص شوند و كساني كه با آنها همكاري كرده اند مجازات شوند . و اين دو دختر توسط بهزيستي و حمايت هاي مردمي تحت پوشش قرار گيرند .

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۹:۲۴

لطفا شماره حساب واقعا متاسفم

سنجاقک۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۱:۵۷

باید با این پدرنما که مایه ننگ همه پدرهای عالم است همان کاری راکرد که بادخترش کرده .ای بی وجدان .

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۱:۳۹

به نظر ميرسد رياست محترم قضايى و مردمان نيكوكار كشور بايد موضوع را دنبال كنند لطفا شماره حساب بديد غير قابل باور است

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۱:۲۴

دوستان تابناك لطفا التماس مي كنم اين خبر را بولد كنيد و كمك كنيد تا به كمك رسانه ها حق اين دختر مظلوم ستانده شود و عاملان اين جنايت به مجازات برسند..آنقدر از خواندن اين خبر شوكه شده ام كه احساس مي كنم شيريني وقايع اين چند روز در كامم زهر شد...

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۱:۲۳

باید این پدر را کشت.

امید۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۱:۰۸

بقران این پدرو دست من بدن تکه تکه میکنم

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۳۰ ۰۰:۵۷

\به صورت پدر این دختر نیز اسید پاشیده شود وتا اخر عمر زندانی شود ودختران را دولت حمایت کند

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۳:۵۷

حیف کلمه پدر واسه این روانی

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۲:۵۴

حالا مردم کمک هم کردند.نقص قوانین در مورد خانواده را چه
کنیم.؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۲:۴۶

خدا بگیره یه همجین پدر و برادر و مادری و اصلا ادم خانواده نداشته باشه خیلی بهتره والله اونا به هر دلیلی حق همچین کاری و نداشتن

نسيم۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۲:۴۶

پدر اين دختر وبرادرش بايد قصاص شوند

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۲:۲۴

من که حرفی برای گفتن ندارم واقعاهنگ کردم

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۱:۵۲

شماره حساب بدید لطفا

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۱:۵۰

این دو مرد، انسان نیستند و باید این دو روانی را تا پایان زندگیشان در زندان نگه دارند. به شکایت انها رسیدگی نشده? چرا? چه گونه، یک پدر? می تواند جگر گوشه ی خود را این گونه شکنجه بدهد و مادر? هم به تماشا بنشیند. چه بر سر مردم امده? چه بر سر داد سرا ? های ما امده.

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۱:۲۳

شماره حساب لطفا تابناک؟

لعنت به این جهل و نادانی و حماقت و پدرو برادرش

jalil۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۰:۵۹

واقعا متاسف شدم از این ددمنشی،امیدوارم دولت محترم از این گونه والدین صلب صلاحیت کند و این فرزندان بی پناه را تحت حمایت قرار دهد.
خواهشمند است بفرمایید چگونه میشود کمک کرد

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۰:۵۶

اون باباي بي غيرتش رو بايد با همين عمل قصاص كرد

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۲۰:۲۴

سریعا اعدام شوند

رضا۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۱۹:۵۸

هیچی اعصابمو خورد نکرد تا اینجایی که قانون کوتاهی کرده
بابا این چه و ضعشه

بنده خدا۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۱۹:۵۴

دعا میکنم خدا اون پدر رو نکشه نکشه نکشه نکشه ولی اونقدر زجر بده که روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه. البته خدا جای حق نشسته..

ناشناس۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۱۹:۴۳

جای بسی تاسف !!!

باسط۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۱۹:۳۹

خیلی متاسف شدم.....وحشی گری و سبعیت تا کی؟؟؟؟؟؟؟

بنده خدا۱۳۹۲/۰۳/۲۹ ۱۹:۳۷

خدایا خودت به دادمون برس :(

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.