آخرین خبرقطر: ایران و آمریکا پیشنهادهای توافق را بررسی می‌کنند
1بازدید

نرخ ارز باز هم کاهش می‌یابد

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه سیاست‌های این بانک تنها با هدف افزایش ارزش پول ملی بوده گفت: امیدواریم سیر نزولی نرخ ارز ادامه یابد و اگر برخی دوستان به نظرات ما توجه کنند، قطعا نرخ ارز، بیشتر از این کاهش خواهد یافت.
 
محمود بهمنی در گفت‌وگو با فارس در مورد گزارش تفریغ بودجه 90 و اعلام اینکه بانک مرکزی مقصر کاهش ارزش پول ملی است، اظهار داشت: قطعا به زودی به این گزارش پاسخ مناسبی خواهیم داد.

وی تاکید کرد: همه اقدامات بانک مرکزی در راستای افزودن ارزش پول ملی بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی در مورد اقدامات این بانک برای کنترل نقدینگی، گفت: در دو ماه ابتدایی سال جاری حجم نقدینگی نسبت به اسفند سال 91 کاهش یافته و ما برای کنترل تورم و نقدینگی برنامه‌ریزی مناسبی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: البته علت تورم تنها نقدینگی نیست بلکه آثار روانی و سیاسی بر این متغیر دخیل هستند.

بهمنی در پاسخ به این سوال که کنترل نقدینگی در کدام حوزه‌ها صورت گرفته است، افزود: بانک مرکزی مانع از اضافه برداشت بانک‌ها از منابع بانک مرکزی و افزایش بدهی بانک‌ها شد؛ روند کاهش بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی ادامه دارد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به روند کاهشی نرخ ارز، گفت: امیدواریم سیر نزولی نرخ ارز ادامه یابد و اگر برخی مسئولان و دوستان به نظرات ما توجه کنند، قطعا نرخ ارز بیشتر از این کاهش خواهد یافت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نظرات در حوزه سیاست‌های پولی بانک مرکزی است، گفت: قطعا سیاست‌های پولی یکی از این مولفه‌ها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.