آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
4بازدید

ساعات کار ادارات تهران در ماه رمضان

استاندار تهران اعلام کرد: ساعات کاری سازمانها و ادارات کل در استان تهران در ماه مبارک رمضان از 9 صبح تا 14.30 بعد از ظهر است

به گزارش ایسنا، مرتضی تمدن در حاشیه جلسه شورای معاونین استانداری تهران افزود: با عنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه ضیافت الهی و به منظور بهره مندی از فیوضات این ماه پرخیر و برکت و خدمت رسانی هر چه مطلوب تر و همچنین رسیدگی مناسب به امور جاری و برنامه ها، ساعات کاری سازمان ها و ادارات کل در استان تهران در ماه مبارک رمضان از 9 صبح تا 14.30 عصر خواهد بود.

وی اظهار کرد: شروع ساعت کاری در روزهای بعد از شب‌های قدر از ساعت 10 صبح خواهد بود.

به گفته استاندار تهران، تمام سازمان‌ها و ادارات کل در سطح استان تهران و نیز فرمانداری‌ها و ادارات شهرستانی مشمول این برنامه هستند.

تمدن تاکید کرد: البته کسری ساعات کار در ماه مبارک رمضان از طریق دورکاری و همچنین اضافه کاری در دیگر ایام جبران خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.