آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1499بازدید

جاعل معرفی‌نامه رياست جمهوری دستگير شد

با تلاش پيگير كارآگاهان پليس آگاهي استان لرستان، جاعل حرفه‌اي كه اقدام به جعل معرفه‌نامه رياست جمهوري كرده بود، به دام افتاد.

به گزارش ايسناسرهنگ كبكي ـ رييس پليس آگاهي استان لرستان ـ درباره جزييات خبر افزود: با دريافت گزارشي درباره جعل معرفي‌نامه دفتر رياست جمهوري براي دريافت وام توسط يك مجرم حرفه‌اي، تحقيقات گسترده با توجه به اهميت موضوع توسط كارآگاهان پليس آغاز شد و با بررسي اطلاعات اوليه به دست آمده كارآگاهان متوجه شدند كه متهم به نام «ح ـ م» با بيان اين كه از دفتر رييس جمهور نامه دارد، علاوه بر كلاهبرداري‌ اقدام به جعل اسناد و مهر نيز كرده است.

سرهنگ كبكي افزود: در مرحله بعد عمليات، كارآگاهان با پيگيري شبانه‌روزي و استفاده از بانك‌هاي اطلاعاتي و تحقيقات گسترده موفق به شناسايي مخفيگاه اين متهم شده و پس از چند روز كنترل محسوس و نامحسوس و كنترل رفت و آمدها در عمليات غافلگيرانه متهم دستگير و پس از انتقال به اداره آگاهي و انجام بازجويي‌ها به جرائم خود اعتراف و عنوان كرد، معرفي نامه را جعل كرده و براي دريافت مبالغ زيادي وام به استانداردي بردم، ولي مسوولان در بررسي متوجه شدند كه امضا جعلي است.

متهم در ادامه با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.