آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1بازدید

رایانه‌ای که در آب حل می‌شود!

«تولد برای مرگ» شاید اسم چندان خوشایندی نباشد، اما نام پروژه‌ای است که برای کمک به محیط‌زیست راه‌اندازی شده است. در این پروژه دانشمندان در تلاش‌اند تا وسایلی الکتریکی بسازند که بعد از استفاده کم‌ترین ضرر را برای محیط‌زیست داشته باشند.

زباله‌های الکتریکی یکی از دردسرهای دنیای امروز است. میلیون‌ها قطعه‌ی الکترونیکی در سال دور انداخته می‌شوند. بازیافت این قطعات نیاز به فناوری‌هایی دارد که بسیاری از کشورها هنوز به فکر برخورداری از آن هم نیفتاده‌اند. دفن کردن آن‌ها هم باعث آلوده شدن خاک و آب می‌شود. همین باعث شده تا دانشمندان به فکر ساختن ابزارهایی الکترونیکی بیفتند که در آب حل می‌شوند و از بین می‌روند!

در سال 2010 میلادی 150 میلیون گوشی همراه در محل دفن زباله، دور انداخته شده است. پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال‌های آینده بیش‌تر و بیش‌تر شود. برای همین است که دانشمندان دانشگاه ایلی‌نوی در آمریکا در حال ابداع روشی هستند که طی آن ابزارها بعد از مدتی که عمر مفیدشان به پایان رسید، ناپدید یا حل شوند و هیچ ضرری برای محیط‌ زیست نداشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۶/۱۴ ۰۸:۲۸

کلمه از بین رفتن از نظر علمی بی معنی است باید دید که حل ان وسیله در اب ایا منجر به الودگی اب نمیشود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.