آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
3204بازدید

سباستين لوب فاتح رالي ايرلند شد

سباستين لوب، راننده فرانسوي تيم سيتروئن در دومين مرحله از رقابت هاي رالي ايرلند از ساير رقباي خود پيش افتاد.

به گزارش دويچه وله آلمان، خودروي سي فورِ لوب در اخرين دور مسابقات براي لحظاتي از مسير مسابقه خارج شد اما اين راننده موفق شد بلافاصله خودروي خود را مجددا به داخل جاده هدايت کند و با اختلاف زمان يک دقيقه جلوتر از راننده هم تيمي خود دانيل سوردو به خط پايان مسابقه برسد.

ميکو هيرونن راننده خودروي فورد فوکوس به علت نقص فني از سباستين لوب عقب افتاد و با فاصله دو دقيقه و سي ثانيه پس از وي به خط پايان رسيد.

بدين ترتيب سباستين لوب، مارکوس گرونهلم و ميکو هيرونن به ترتيب عناوين اول تا سوم رانندگان برتر فصل را به خود اختصاص دادند.

ياداور مي شود در مسابقات اين فصل که در مجموع مسافت تست هاي آن برابر 5600 کيلومتر بود و از ميان مسيرهايي خاکي ، گل آلود ، يخ زده عبور مي کرد ، خودروي فورد فوکوس به عنوان قابل اطمينان ترين خودروي اين مسابقات شناخته شد و تيم فورد نيز عنوان برترين تيم با اختلاف 29 امتياز از نزديک ترين رقيب خود يعني سيتروئن شناخته شد.

اين مسابقه يکصد و پنجاهمين و آخرين مسابقه در رالي قهرماني جهان بود که مارکوس گرونهلم در آن شرکت مي کرد و در پايان نيز از مسابقات WRC که بالاترين سطح مسابقات رالي در جهان است، خداحافظي کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.