آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
1بازدید

تابناک به جمع حامیان مسابقات ملی کمیکار پیوست

هشتمین دوره مسابقات ملی کمیکار هشتم و نهم آبان ماه امسال به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار خواد شد.

هشتمین دوره مسابقات ملی کمیکار هشتم و نهم آبان ماه امسال به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار خواد شد.

به گزارش تابناک، هشتمین دوره این رقابت‌ها با حضور نزدیک به هفتاد تیم دانشجویی در روزهای آغازین آبان ماه در دانشگاه علم و صنعت تهران برگزار خواهد شد.

دانشجویان شرکت کننده در این مسابقات تلاش می‌کنند با طراحی و ساخت یک ماشین در ابعاد کوچک، به وسیله کنترل واکنشی که نیروی محرکه ماشین را تامین می‌کند، خودرویی در ابعاد کوچک طراحی کنند. این خودرو می‌بایست را مشخصی را بپیماید و بنا بر قوانین، خودرویی برنده اعلام می‌شود که یا خط پایان را رد کند و یا نسبت به آن فاصله کمتری داشته باشد. 

سایت خبری تحلیلی تابناک هم به منظور حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویی در کشور به جمع حامیان این دوره از مسابقات ملی پیوسته تا دوستان را در برگزاری هرچه بهتر این مسابقات همراهی کند.

تابناک به جمع حامیان مسابقات ملی کمیکار پیوست

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.