آخرین خبرلحظات اعدام ترامپ در میدان تجریش تهران که از تلویزیون پخش شد
1بازدید
۰

پسر علی یونسی وزیر جدید ورزش و جوانان؟

به نظر می رسد سومین گزینه ای که روحانی برای تصدی پست وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی خواهد کد مهندس حسن یونسی پسر علی یونسی است.

شنیده‌های حاکی از آن است که در پی رای عدم اعتماد مجلس به دومین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، دکتر حسن روحانی حسن یونسی را به عنوان وزیر پیشنهادی خود به مجلس معرفی کند.


به گزارش پارسینه، شنیده های خبرنگار پارسینه حکایت از آن دارد که در پی رای عدم اعتماد مجدد مجلس به صالحی امیری,وزیر پیشنهادی جوانان و ورزش, رییس جمهور  در روزهای آینده، حسن یونسی فرزند علس یونسی وزیر اطلاعات دوران اصلاحات را به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی خواهد کرد.


حسن یونسی فرزند علی یونسی، وزیر پیشین اطلاعات است که از نزدیکان روحانی استکه سمت  «دستیار ویژه رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی» را هم بر عهده دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.