آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
3بازدید
۰

ترابیان:از فسخ قرارداد اسپانسر تیم ملی خبر ندارم

دبیر کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال در خصوص فسخ قرارداد اسپانسر تیم ملی گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم چرا که به مدت یک ماه از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا در میانمار بودم.

عباس ترابیان در گفتگو با خبرنگاران افزود: بر این اساس بعد از بازگشت کفاشیان از سفر کربلا و تشکیل جلسه کمیته بازاریابی وضعیت اسپانسر تیم ملی مشخص خواهد شد.

دبیر کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال درباره سفرش به خارج از کشور برای پیدا کردن اسپانسر برای تیم ملی بیان کرد: من به عنوان رئیس هیئت کنفدراسیون آسیا به همراه سایر اعضای هیئت اجرایی مسابقات فوتبال و فوتسال در کشور میانمار حضور پیدا کردم بر این اساس برای پیدا کردن اسپانسر به خارج از کشور سفر نکردم. 

وی درباره پاس نشدن چک اسپانسر تیم ملی خاطرنشان کرد: اسپانسر تیم ملی چک اول را داده است و مسئولان مالی هم پیگیر وضعیت پاس شدن چک دوم اسپانسر تیم ملی هستند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.