آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
4136بازدید

پنجعلي:وينگادا شوك خوبي وارد كرد

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور وينگادا شوك خوبي براي بازيكنان پرسپوليس بود.

محمد پنجعلي در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: اگر چه نيمه اول بازي خوبي شاهد نبوديم اما در نيمه دوم به خصوص بعد از گل استقلال، پرسپوليس فشار زيادي آورد و موقعيت‌هاي فراواني خلق كرد. البته نبايد اين نكته را فراموش كرد كه بازي بسيار حساسي است و بازيكنان در فشار رواني زيادي قرار دارند و 50 درصد توانايي خود را نيز نمي‌توانند بروز دهند.

وي با اشاره به بازي خوب كريمي در دربي؛ افزود: او يكي از بازيكنان خوب و خلاق تيم پرسپوليس است. به اعتقاد من كريمي براي چنين بازي‌هايي كه گره خورده مفيد و مؤثر است. اعتقاد دارم كريمي براي تيم ملي نيز مفيد خواهد بود و به نظر من بايد يك طرف كوتاه بيايد و از او در تيم ملي استفاده شود.

پنجعلي در خصوص نتيجه تساوي دربي تاكيد كرد: در مجموع پرسپوليس بهتر از استقلال كار كرد، البته استقلال دو موقعيت داشت كه در ضد حمله به دست آورد، اما به نظر من نتيجه تساوي عادلانه‌ بود.

وي ادامه داد: تغييرات در دفاع پرسپوليس جواب داد. پرسپوليس رو به جلو حركت مي‌كند و هنوز اميد به قهرماني دارد. فوتبال بالا و پايين دارد و كافي است استقلال در دو بازي نتيجه نگيرد.
وي در مورد تعويض‌هاي قلعه‌نويي تصريح كرد: تعويض‌هاي استقلال جواب نداد، اما در هر حال فوتبال است و هر اتفاقي ممكن است رخ دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.