آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
5بازدید

جدایی ولاسکو از والیبال ایران قطعی شد

رئیس فدراسیون والیبال از جدایی قطعی خولیو ولاسکو از والیبال ایران خبر داد و گفت: با همکاری و هماهنگی خود ولاسکو یک مربی بزرگ را برای تیم ملی والیبال ایران انتخاب خواهیم کرد که هفته آینده او را به جامعه والیبال معرفی می کنیم. ضمن اینکه از ولاسکو هم به عنوان مشاور استفاده خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا داورزنی در مورد آخرین وضعیت خولیو ولاسکو گفت: ایشان تاثیر زیادی در والیبال ایران داشته اما به خاطر شرایطی که داشته اند از ما خواستند تا به کشورشان برگردند که ما هم تمایل داریم به خاطر حفظ رابطه مان با ولاسکو، درخواستش را بپذیریم.

وی با تاکید بر اینکه علاقمندان به والیبال نگران نباشند گفت: قطعا شرایطی را فراهم خواهیم کرد که یکی از بهترین های والیبال دنیا به عنوان سرمربی تیم ملی مشغول به فعالیت شود. رایزنی هایی در این زمینه صورت گرفته و هفته آینده نام سرمربی تیم ملی را اعلام خواهیم کرد.

داورزنی در پاسخ به این پرسش که آیا "آناستازی" یکی از گزینه های مد نظر فدراسیون والیبال برای جانشینی خولیو ولاسکو است گفت: اجازه بدهید قدم به قدم جلو بریم. آنچه مسلم است ما برای والیبال برنامه های قبلی را پیش خواهیم برد و قصد داریم از راهنمایی ها و ارتباطاتی که ولاسکو دارد استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون والیبال در پایان خاطرنشان کرد: ولاسکو هفته آینده به ایران خواهد آمد تا با مردم ایران صحبت کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۱۸ ۱۲:۴۴

حیف!

علی۱۳۹۲/۱۱/۱۸ ۱۲:۳۶

حیف شد واقعا برای تیم والیبال زحمت کشید .

کلباسی۱۳۹۲/۱۱/۱۸ ۱۲:۳۵

چرا مربیان وطنی در این چندسال نتوانستند
از دانش ولاسکو خوشه چینی کنند تا ایران هم
به مربی ایرانی خود بنازد؟

Atefeh۱۳۹۲/۱۱/۱۸ ۱۲:۳۳

دلم براش تنگ میشه!
واقعا مرد نازنینیه...حیف...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.