رونمایی از پنجمین فرش خاکی جهان در هرمز

کد خبر: ۳۷۸۶۵۹
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۱ 14 February 2014
|
7047 بازدید
|
۱
پنجمین فرش خاکی جهان پس از 20 روز تلاش هنرمندان روز جمعه با حضور اهالی فرهنگ وهنر استان هرمزگان در جزیره هرمز رونمایی شد.

به گزارش ایرنا، معاون هنری وسینمایی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان در مراسم رونمایی این فرش خاکی گفت: این فرش خاکی در مساحت یک هزار و 600 متر مربع و با استفاده از خاک های رنگی جزیره هرمز توسط هنرمندان هنر محیطی استان طراحی و ساخته شده است.

مهدی نیرومند افزود: هنرمندان هرمزگان با استفاده از خاک های رنگی جزیره هرمز براساس آنچه از افسانه های محلی و فرهنگ شفاهی مردم هرمزگان برآمده طرحی با عنوان ˈداماهیˈ طراحی کرده اند.

وی ادامه داد: داماهی نام افسانه ای ماهی عظیم الجثه ای بوده که به هنگام گرفتاری ها به یاری مردمان بومی جنوب می شتافته و برای توصیف این موجود اساطیری از چهار روایت، مبتنی بر عناصر چهارگانه (آب، باد، خاک و آتش) استفاده شده که بن مایه طرح پنجمین فرش خاکی هرمز قرار گرفته است.

وی یادآور شد: فرش خاکی با خلاقیت و ابتکارهنرمندان هنرهای محیطی هرمزگان طراحی شده که طراحی این فرش نقش ارزنده ای در معرفی ظرفیت های فرهنگی و هنری جزیره هرمز و استان داشته است.

به گفته وی، طراحی فرش خاکی در افزایش ورود گردشگران به جزیره هرمز و رونق گردشگری این جزیره موثرخواهد بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
ایکاش عکس های بیشتری میذاشتید. عکس در همچین خبرهایی از متن مهمتره.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟