آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
0بازدید

اصناف در شب عید انصاف را رعایت کنند

شب عید امسال نیز همانند سالهای قبل نظارت و بازرسی بر بازار صورت خواهد گرفت و امید می رود جامعه صنفی کشور و اتحادیه ها نیز دقت لازم را در این زمینه داشته باشند و واحدهای صنفی انصاف را رعایت کنند.

اصناف در شب عید انصاف را رعایت کنند
وزیر صنعت معدن و تجارت از موجودی بسیار مناسب کالاهای اساسی برای تامین مایحتاج مورد نیاز مردم خبر داد و گفت: نیازی به ذخیره سازی ویژه برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیست، چرا که موجودی کالاها بسیار مناسب است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا نعمت زاده در جمع خبرنگاران در خصوص تنظیم بازار شب عید و تامین مایحتاج مورد نیاز مردم گفت: به لحاظ موجودی کالا انبارهای کشور پر است و حتی در برخی مواقع کالا وجود دارد ولی متاسفانه انبار خالی برای تخلیه آن وجود ندارد، بنابراین هیچ جای نگرانی از این بابت نیست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سئوال مهر افزود: هم اکنون موجودی ذخایر کالاهای اساسی در کشور به اندازه ای است که نیازی به ذخیره سازی ویژه برای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها وجود ندارد چرا که مشکلی برای تامین کالاهای مورد نیاز مردم نیست.

وی تصریح کرد: شب عید امسال نیز همانند سالهای قبل نظارت و بازرسی بر بازار صورت خواهد گرفت و امید می رود جامعه صنفی کشور و اتحادیه ها نیز دقت لازم را در این زمینه داشته باشند و واحدهای صنفی انصاف را رعایت کنند.

به گفته نعمت زاده، 22 قلم کالا هم اکنون تحت نظارت دولت قرار دارد که قیمت گذاری آنها صورت می گیرد اما دولت نمی تواند در مورد همه کالاها قیمت گذاری صورت دهد اما کنترل و نظارت بر قیمت ها صورت خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: ثبات نرخ ارز عامل موثری بر قیمت کالاهای خرده فروشی است و همان طور که آمارها نشان می دهد در برخی اقلام در خرده فروشی ها کاهش قیمت را شاهد هستیم.

به گفته وزیر صنعت، دولت تصمیم گرفت با توجه به در نظر گرفتن اختصاص ارز آزاد به برخی کالاها برای واردات مواد اولیه مابه التفاوتی پرداخت کند که نمونه آن شیر است که به قیمت شیر مابه التفاوت ارائه شده، تا قیمت بالا نرود.

نعمت زاده گفت: هنوز ایران حتی یک شرکت را در فهرست 500 شرکت برتر دنیا ندارد که امیدواریم در آینده ای نزدیک این اتفاق رخ دهد.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: حدود 3.3 بنگاه‌های اقتصادی تولیدی کشور را شرکت‌های بزرگ تشکیل می دهند که این شرکت‌ها، 65 درصد ارزش تولیدات صنعتی را به خود اختصاص داده اند.

وی تصریح کرد: امسال نسبت به سال قبل تولید این شرکت‌های برتر افزایش یافته و امید می رود که در سال‌های بعد این تولیدات افزایش یافته و شرکت‌های بزرگ در خدمت صنایع کوچکتر پایین دستی خود باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.