آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
2بازدید

نجات یک قطعه حواصیل خاکستری در پاکدشت

نجات یک قطعه حواصیل خاکستری در پاکدشت
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاکدشت  از یک قطعه حواصیل خاکستری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، محمودرضا سعیدپورگفت: یکی از دوستداران طبیعت با مشاهده یک قطعه حواصیل خاکستری در حومه یکی از شهرهای پاکدشت که قادر به پرواز نبود، را تحویل این اداره می نماید.

{$sepehr_album_8429}

وی افزود : این پرنده بعد از تیمار و هماهنگی های لازم به مرکز نگهداری حیوانات شهرستان تحویل داده شد.

سعیدپور در ادامه گفت: حواصیل خاکستری از تیره حواصیلیان و راسته لک لک سانان به طول آن 93 سانتی متر است و دارای منقار نسبتأ بزرگ قوی و زرد رنگ و پاهای بلند می باشد. این پرنده در زمستان به وفور مشاهده و در کنار تالاب ها، رودخانه ها و آبگیرها بسر برده و بر روی درختان و نیزارها آشیانه ساخته و تولیدمثل می کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاکدشت ضمن قدردانی و تشکر از کلیه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش خواست در صورت مشاهده هرگونه از پرندگان وحشی گزارش مربوطه را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اعلام  کرده تا اقدامات لازم در این خصوص انجام پذیرد.

تابناک

تابناک
تابناک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجید قاضی۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۲۳:۰۶

یه دونه هواصیل خاکستری پیدا کردم چه کنم

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۶:۰۹

حواصیل رفته بوده دور دور ایراد داره ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۵:۱۲

همیشه شاد باشید

محمد۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۴:۰۳

حواصیل تو پاکدشت رفته بود چکار!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.