آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

قمه‌کشی‌ زوج زورگیر در خیابان‌های پایتخت

زوج جوانی که زورگیری از شهروندان را منبع تأمین پول مواد مخدر خود قرار داده‌ بودند، بعد از آخرین زورگیری دستگیر شدند.

به گزارش جام جم، 19 تیر امسال، فردی با مراجعه به کلانتری 128 تهران نو به مأموران اعلام کرد که پس از خروج از ایستگاه مترو از سوی دو سرنشین زن و مرد یک دستگاه موتورسیکلت، با تهدید چاقو مورد زورگیری قرار گرفته است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «زورگیری» و به دستور شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای ناحیه 27تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

مالباخته پس از حضور در اداره پنجم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: ساعت 9 و 30 دقیقه 19 تیر امسال و در محدوده مترو شهید کلاهدوز، پس از خارج شدن از ایستگاه مترو در حال بازگشت به محل پارک خودرو در خیابان مهرآور بودم که ناگهان یک دستگاه موتورسیکلت با دو سرنشین آقا و خانم وارد کوچه شده و با تهدید قمه به سمت من حمله ور شده و پس از سرقت کیف دستی حاوی پنج فقره عابر بانک و مدارک شناسایی و همچنین دو دستگاه گوشی تلفن همراه از محل متواری شدند.

با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان اداره پنجم با بهره گیری از مشاهدات مالباخته اقدام به چهره نگاری تصاویر دو سارق زورگیر کرده و در همان مراحل اولیه و با استفاده از بانک اطلاعات مجرمین سابقه دار موفق به شناسایی دو مجرم سابقه دار به نام های «علیرضا . م» 29 ساله و «زهرا . الف» 25 ساله شدند.

بررسی سوابق «علیرضا» حکایت از آن داشت که او بارها به اتهام ارتکاب جرایم مختلف کیف قاپی، شرب خمر، ایراد ضرب و جرح عمدی، اخلال در نظم عمومی، سرقت خودرو، سرقت داخل خودرو ، درگیری با مأموران و سرقت مقرون به آزار و اذیت از سال 81 تاکنون دستگیر و روانه زندان شده است.

سوابق «زهرا» نیز نشان داد که او چندین بار به اتهام مشارکت در تولید و نگهداری مواد روانگردان و همچنین خرید و فروش مواد مخدر دستگیر و روانه زندان شده است.

با توجه به بلامکان بودن هر دو متهم ، مشخصات هر دو نفرشان در سیستم جامع پلیس ثبت و همزمان تحقیات پلیسی برای شناسایی مخفیگاه و دستگیری آنها آغاز شد.

سرانجام اواخر بهمن ماه سال جاری، کارآگاهان اداره پنجم با شناسایی مخفیگاه هر دو متهم در اصفهانک – خیابان شهید کیانی به این محل رفته و هر دو نفر آنها را هنگام مصرف مواد مخدر دستگیر و به اداره پنجم پلیس آگاهی منتقل کردند.

«علیرضا» و «زهرا» در اعترافات خود عنوان داشتند که از حدود یک سال پیش و بواسطه مصرف مواد مخدر با یکدیگر آشنا شده و سرقت های خود را نیز جهت تأمین هزینه مواد مخدر مصرفی انجام داده اند .

سرهنگ محمد اشراقی، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعتراف صریح هر دو متهم به زورگیری از شهروندان، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر و متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و همچنین سایر مالباختگان در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی قرار گرفته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۲۳:۴۲

تو خبر اومده چندین بار به خاطر اتهام های مختلف گرفتنشون پس چرا الان ول میچرخیدند قوه قضایىه چی کارست این وسط که این ارازل این قدر راحت آزاد میشن

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۲۲:۰۴

چهار روز دیگه آزاد میشن و ادامه میدن

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۵:۳۷

خدايش دم قوه قضايي گرم چقدر دوستانه بابااين متهمان عزيزبرخورد مي كند مرحبابه اين قوانين واين قوه قضايي

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۴:۴۷

تا كي بدليل عدم برخورد قاطع سيستم قضايي با مجرمان بايد شاهد نا امني و افزايش جرائم باشيم؟

یوسفی۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۳:۴۶

خوشم میاد در تخته با هم جور در اومدن ! خدا میدونه بچه هاشون چی از آب در میان ؟ اینجور انگلها رو باید تو جامعه آزاد بذارید تا یه روزی بزنن یه خانواده سالم رو داغدار کنن ؟ تبعیدشون کنید یه جایی که هیچ موجود جانداری جز خودشون نباشه بلکه آدم شن !

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۳:۴۳

به اين ميگن تفاهم كامل در زندگي زناشوئي !

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۱:۳۴

به اين ميگن تفاهم كامل!خداييش كم پيش مياد اينقدر زن و شوهر تفاهم داشته باشند.!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۱:۲۸

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۱:۲۵

اعدامممممممم

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۶:۴۷

اعدام ارعاب لازم را برای این افراد بخ وجود نمی آورد. ایجاد یک اردوگاه کار اجباری در کویر لوت بهتر آنها را تادیب می کند. زیرا فکرش هم لرزه به اندامشان می اندازد

فرهنگ اقای۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۱:۰۶

دمش گررررررررررررررم

آمر۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۰:۲۵

زن و شوهري كه اينقدر بهم نزديك و همكاري صميمانه با هم داشته باشند و مخصوصا اگر اين همه سابقه درخشان! هم داشته باشند احتمالا جايزه هم ميگيرند!!

محمد کیان۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۱۸

آمر جان هیچ جای خبر ننوشته این دو زن و شوهر بوده اند . اینا زوج هنری هستن .

علی۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۰۹:۵۴

با این همه جرایم بازهم در خیابانها جولان میدهند مطمعن باشید در اسرع وقت ازاد میشوند وتا کسی را نکشند کاری به کارشان ندارند

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۰۹:۵۰

بابا این اشغال هارو ببرین یک جایی نگه دارین مزاحم مردم نشن .

sami۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۸:۲۲

اینای که منفی میدن مشکوکنا
نکنه خودشون زورگیرن

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۵:۰۰

پسره این همه اتهام داره بعد داره راست راست می گرده احتمالا برای هر جرمش بیست و پنج دقیقه و ده ثانیه حبس برش بردیدن

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۱۴:۴۶

برا چي نگه دارن؟هم هزينه داره هم ممكنه آزاد بشن! بهتره اونهاييشون كه اصلاح نميشن را اعدام كنند و جامعه را از لوث وجودشون پاك كنن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.