آسيب‌شناسي پرونده زنجاني دركميسيون اصل ۹۰

نايب‌رييس كميسيون اصل 90 مجلس گفت كه كارگروهي در اين كميسيون براي آسيب‌شناسي در مورد موضوعات مربوط به پرونده بابك زنجاني تشكيل شده است كه گزارش نهايي اين كارگروه به بالاترين دستگاه‌ها ارائه مي‌شود.
کد خبر: ۳۹۴۸۸۷
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۵ 22 April 2014
|
3219 بازدید
نايب‌رييس كميسيون اصل 90 مجلس گفت كه كارگروهي در اين كميسيون براي آسيب‌شناسي در مورد موضوعات مربوط به پرونده بابك زنجاني تشكيل شده است كه گزارش نهايي اين كارگروه به بالاترين دستگاه‌ها ارائه مي‌شود.

داوود محمدي در گفت‌وگو با ايسنا، در تشريح جلسه روز گذشته كميسيون اصل 90 گفت: در اين جلسه كارگروهي براي آسيب‌شناسي دلايل اتفاقات رخ داده در پرونده بابك زنجاني متشكل از پورمختار، دهدشتي، ميركاظمي و بنده تشكيل شد.

به گفته وي، وظيفه اين كارگروه، بررسي عوامل بروز اتفاقات پيرامون پرونده بابك زنجاني و آسيب‌شناسي در اين رابطه است.محمدي افزود: با توجه به اينكه كميسيون اصل 90 پرونده بابك زنجاني را بررسي و پرونده و اتهامات وارده را جهت رسيدگي به دستگاه قضايي ارجاع داده است، اكنون به دنبال آن است تا وارد مرحله آسيب‌شناسي و چرايي رخ دادن اين اتفاقات شود. نتيجه اين آسيب‌شناسي شناسايي عوامل و جلوگيري از تكرار اين اتفاقات است.

وي گفت كه گزارش نهايي در اين رابطه در صورت لزوم در صحن علني قرائت مي‌شود و در غير اين صورت به بالاترين دستگاه دخيل در اين رابطه ارائه خواهد شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت